Koje komande bi trebalo da ima VIP?

Započeo [IF] mariomako, Jun 11, 2011, 14:08:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav,

uradio sam VIP system na moji freeroam server, pa neznam koji komande da mu stavim. I koji sve mogucnosti bi trebalo imati VIP system.
Usput dajte mi ideju za neku skriptu php koji ce koristiti samo VIP system :D

Pozdrav

sta ti podrazumjevas pod VIP,jel admine (drugi naziv za admine VIP) ili neke donatore ili kao legende samo sto im je naziv VIP ?

pogledaj neke VIP sisteme pa odluci :D
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

/vip chat, vip vozila, vip kucu itd
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: [AG] mafica .pwn poslato Jun 11, 2011, 14:12:18 POSLE PODNE
sta ti podrazumjevas pod VIP,jel admine (drugi naziv za admine VIP) ili neke donatore ili kao legende samo sto im je naziv VIP ?

VIP donator,

kakvih vozila bi stavljao za VIP, kada svaki igrac moze da uzme svih auta jel je to freeroam server :D

avione,helice....

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Ev nes unikatno.
Stavi da vodja VIP-a tj. ti (head) mozes orgati VIP evente i tus amo sudjeluju VIP clanovi,moze to bit race,DM zona i sl.

Citat: [AG] mafica .pwn poslato Jun 11, 2011, 16:21:39 POSLE PODNE
Ev nes unikatno.
Stavi da vodja VIP-a tj. ti (head) mozes orgati VIP evente i tus amo sudjeluju VIP clanovi,moze to bit race,DM zona i sl.

realizirat cu to, u medzu vreme sam uradio da ima komanda /godmode koju mogu koristi samo vip i to je da se igracu aktivira godmode ( da mu se netrosi hp ) ali samo ako nije u DM zonu :D

Johnny

Vrlo vazna osoba - Pa daj mu /goto , /kick , da moze da budzi kola de hoce da imaju svoj poseban chat da ima neka VIP zona vamo tamo izmisli nesto :D

hmm napraviti neku posebno dobru mapu/stunt gdje moze samo vip clan al ono odlicno osmisljenu i uraÄ'enu jednostavno perfektnu mapu i samo vip moze. Onda da samo VIP moze voziti TENK,HUNTER,HVIDRU.
Onda da ima puno vise oruzja u rukama kad se spawna od obicni isto tako da samo VIP clanovi mogu imat armor svaki put kad se spawnaju pa tako i u dm zonama.

Smilis ti jos par i eto :)
Hej, nemoj jebat me
jednog dana, kada tada,
ja cu sjebat' te

Sve se vraca, sve se placa, majmune
jebat' cu ti mater
za dvije, tri godine

/jetpack, neke posebne komande, kuce, i neke gunove :)

kick, mute, unmute, jail, unjail...

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

To su vise komande za admine, onda bi se svi izivljavali kad bi imali jail i unjail..

Da im brze ide skor, da imaju jetpack, da mogu dati kao votekick ili voteban ako nema admina, pa ako se svi sloze banovace ga.
Da ima neke komande kao kad vozi auto da skoci ili da ubrza auto ili dok trci...
Svasta mos izmislit

Mute, Unmute, Jetpack ..  ;)
Za VIP po meni je to najbolje.