[BSR] - ЯolePlay - | Uskoro otvaranje |

Započeo Rajacic_Ruff, Jun 10, 2011, 21:18:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.



Url Foruma:KLICK


IP Servera:[USKORO]


Otvaranje:[USKORO DATUM]


Vrh Administracije:
-Rajacic_Ruff-
-Vladimir_Vessto-
-Walter_Silni-


Kontakti:
Rajacic_Ruff:[email protected]
Vladimir_Vessto:[email protected]
Walter_Silni:[email protected]


O nama:
Pre svega pozdravljamo sve igrače koji igraju na našem serveru, i želimo im puno uspeha kako u RL tako i na serveru. -Već duže vreme igramo na drugim serverima i stičemo znanja o skriptama i svemu ostalom što je potrebno za jedan server, sve dok nismo došli na ideju da napravimo jedan sasvim novi RP server koji bi bio velika zanimacija igračima u svetu SA-MP-A. Dosta dugo smo radili na GM kako bi izgaledao što RP i bavili se s forumom bez koga igra ne bi imala smisao. Sada kad smo sve završili ,samouvereni da smo napravili pravo čudo sto ce privući paznju igračima i doneti novu zainteresovanost i želju ka igri.
Vas BSR Admin Team.




~Opis organizacija~




Oni su tu da povecaju sigurnost gradjana LS i da razoru teski kriminal.Tu su da bi pomogli LSPD u suzbijanju kriminalstickih grupa i spremni su za svaku akciju kako bi zastitili grad i gradjane u njemu.Obuceni su na jedan surov nacin, nacin kako bi postali pravi specijalaci, koji bi se zrtvovao za svoj narod.




Novinari koji vas svaki dan obavestavaju o novostima kako u LS tako i sire.Trude se da doznaju sto vise podataka/dogadjaja i objave ih na naslovnici BNS novina.




Oni su gradska policija LSPD, tu su da povecaju bezbednost gradjana, i da suzbiju kriminal, a u tom im pomazu specijalne jedinice FBI.Na usluzi su 24h dnevno, ukoliko je gradjanima potrebna pomoc njima se mogu obratiti nesumnjajuci da ce lako preuzeti slucaj i resiti ga.




Tu su da bi vam pruzili svu lekarsku pomoc.Na uzluzi su vam 24h dnevno, kako bi se oecali bezbednije, ukoliko dodje do nekog zdravstvenog pogorsanja oni ce vam ukazat svu lekarsku pomoc da bi se bolje osecali i da bi sto brze ozdravili.




Teska kriminalisticka grupa protiv koje se tesko bore organi reda kako bi ih sprecili u daljem svercu materijala, po cemu su i poznati.Tesko ko im se sme suprostaviti, steklisu veliko postovanje od drugih mafija sa kojima i suradjuju.Ruska mafija, je i ujedino najjaca mafija u LS.




Mafija koja se bori za sverc droge i materijala.Sa svima bezproblema ratuje, ima par saveznika sa kojima suradjuju i kojima pomazu sa snadbevanjem droge.Ukoliko dodje do slucaja da nekoj mafiji zafali droge, tu je BSMC koji ima i visak robe, po cemu su i poznati u LS i sire.Mnogi ih se plase, a i mnogi ratuju sa njima.Kazu da su najludji motorcycle club ne prostorima LS.




Mafija poznata po tome sto se bavi svercom droge, koja je danas svakom potrebna, zato cesto dolazi u situaciju da ratuje sa drugim mafijama radi sverca.Njihovo ime se jako ceni u LS i mnogi ih se plase zbog hladokrvnog rata koji vode sa mnogim mafijama u LS u sire.



Respect to:
Gigi_Falcone , [BU][CH:FR] Gotti , Frankiee , |ЯPF i CH-FR|...Neno...


cristiane