Speedtouch [...]

Započeo boosteR^ speedUP 2x, Decembar 28, 2009, 20:00:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo danas dokaza reklamiranja na nasem forumu..

Njegov ip : 93.136.255.66

Corelli ako ti nije tesko pogledaj ima li ga na ovom forumu pod tim IP

I zamolio bih vas ako se oni ne pridrzaju pravila i da razjasnite sta je ovo ?

http://i48.tinypic.com/erd5xf.jpg

Poslednja Izmena: Decembar 28, 2009, 20:11:06 POSLE PODNE od h00d

Zasto bi uklonili njihov baner? Kako ti znas da owner ima veze s time? Bilo koja budala se moze nac i reklamirat... Tako Primjer samo: je mogu otic na ST forum i reklamirat CH pa bi ti reko maknite banner a oni s time veze nemaju niti pojma imaju

Correlli

Capone je u pravu, nema smisla da skidamo banner od neke zajednice ako je reklamirao neki obićni igrač koji igra tamo.
Neka zajednice to riješe same sa sobom a i taj ip što si dao ne vodi nikuda ali jedan ST ćlan jest u istom rasponu.
Poslednja Izmena: Decembar 28, 2009, 20:10:11 POSLE PODNE od Don Correlli

Ja zahtevam da mi kazete ko je sa ov IP adrese, i vlasnik ST da ga kazni..

Correlli

Dva su ćlana u istom rasponu:

Citat: h00d poslato Decembar 28, 2009, 20:00:16 POSLE PODNE
93.136.255.66

93.136.255.* - Tomek
93.136.255.* - [ST]Antohny_Travish

Dogovori se sa ST vlasnicima.

_MaX_PaynE_

ma daj ljudi sta ste ko djeca jbt......sta njemu VLASNIK moze...nista!!!......takvih reklamiranja je bilo i bice uvijek...., samo izbrises das mu ban 4ever i posao zavrsen, kad dodje opet sledeci  isto tako......TOGA JE UVIJEK BILO I BICE.........

matemandbrnaze742

Citat: Don Correlli poslato Decembar 28, 2009, 20:18:35 POSLE PODNE

93.136.255.66

93.136.255.* - Tomek

Tomek na naÄ'em forumu ima 0 postova
a Antohny Travish on je napravio svoj server i vise neigra na našem serveru.

MrBeff nikad cuo za njega a na forumu ima 2 posta.

Ja se ispricavam u Ime SpeedToucha.Siguran sam da je to neki sto je tek dosao.

Citat: _MaX_PaynE_ poslato Decembar 28, 2009, 20:41:31 POSLE PODNE
ma daj ljudi sta ste ko djeca jbt......sta njemu VLASNIK moze...nista!!!......takvih reklamiranja je bilo i bice uvijek...., samo izbrises das mu ban 4ever i posao zavrsen, kad dodje opet sledeci  isto tako......TOGA JE UVIJEK BILO I BICE.........

Banat ga moze.Ako ne podrzavaju reklamiranje na svom serveru/forumu onda neka sankcioniraju i one koje ti rade drugima.

_MaX_PaynE_

Citat: dinkO14 poslato Decembar 28, 2009, 20:47:42 POSLE PODNE
Banat ga moze.Ako ne podrzavaju reklamiranje na svom serveru/forumu onda neka sankcioniraju i one koje ti rade drugima.
ma razumem ja to dinko...., ali ovakvog reklamiranja ce biti uvijek......mozda nije niko ni sa ST-a....moze biti nneko ko hoce naskoditi ST-u.....

Citat: _MaX_PaynE_ poslato Decembar 28, 2009, 20:51:18 POSLE PODNE
Citat: dinkO14 poslato Decembar 28, 2009, 20:47:42 POSLE PODNE
ma razumem ja to dinko...., ali ovakvog reklamiranja ce biti uvijek......mozda nije niko ni sa ST-a....moze biti nneko ko hoce naskoditi ST-u.....

Nemoze naskodit cijeloj ST zajednici ako Head Admini sankcioniraju pojedinca.Kada ostali vidit sta se desava ako reklamiraju onda ce se sigurno zapitat hoceli to napravit ili ne.

Ja nisam reklamirao, nemam razloga za to.
I na popisu konekcija ja sam imao samo ip 93.136.2***,  .255 nisam imao (tako mi je na korisnickim stranicama)

Baff

Citat: [ST]Mate Mandac poslato Decembar 28, 2009, 20:46:17 POSLE PODNE
Citat: Don Correlli poslato Decembar 28, 2009, 20:18:35 POSLE PODNE

93.136.255.66

93.136.255.* - Tomek

Tomek na naÄ'em forumu ima 0 postova
a Antohny Travish on je napravio svoj server i vise neigra na našem serveru.

MrBeff nikad cuo za njega a na forumu ima 2 posta.

Ja se ispricavam u Ime SpeedToucha.Siguran sam da je to neki sto je tek dosao.

kakve veze sad ima jesi ti cuo za mene ili ne? to sto sam ja uslikao i poslao boosteru sliku nema nikakve veze...
a to sto si mi namjerno nick napisao to ce ti bog naplatit =)

> Zamolio bih nekog sa speedtoucha(admina) da i on provjeri na svom forumu gore navedeni IP i da se bar proba pobrinuti da se ovo vise ne dogadja sa ST clanovima...  =)

Mogu se owneri medjusobno dogovorit oko svega al et necu da ulazim u to, a ti Max_Payne malo citaj sta sam ja piso ne ponavljaj ko papiga x)

Ovako, ja sam na forumu potražio taj IP i nisam ništa pronašao... Tražio sam Tomek i pronašao, ali Tomek vam je vlasnik MS Counter i on ima svoj Counter Strike server, ako se ne varam... On ne igra kod nas, a Anthony je i sam rekao da nema razloga za to jer više ne igra kod nas... Dapače, mislim da ima svoj server... Toliko sam ja mogao napravit... Ako vaš forum ima opciju da je potrebna potvrda e-mail adrese, sigurno je unijeo točnu. Možete mi nju dati pa ću ja provjeriti po tome... Osim ako nema različite mailove.

Ukoliko se naÄ'e odgovoran za to, bit će sankcija.

Citat: Capone poslato Decembar 28, 2009, 20:06:48 POSLE PODNE
Zasto bi uklonili njihov baner? Kako ti znas da owner ima veze s time? Bilo koja budala se moze nac i reklamirat... Tako Primjer samo: je mogu otic na ST forum i reklamirat CH pa bi ti reko maknite banner a oni s time veze nemaju niti pojma imaju

Mi kao ST smo bili jedni od najvećih koji su se žalili prije... Na početku je dosta njih reklamiralo kod nas i stalno smo se žalili ali već se odavno ispostavilo da to može bilo tko reklamirat... Mogu i ja sad ići na CH, GF i ST (sa internet caffea, novim mailom i accountom) i reklamirat NG po njihovim serverima i forumima i šta onda? Sakupite žalbe sa svih tih servera ovdje i šta? Treba vam rušit server? Nikad nisi siguran... Na kraju krajeva, nemojte me uzet za krivo i za klevetu, al može biti da je to netko sa drugih servera ili čak sa vašeg nama pokušao smjestiti.

Ja sam se čak i za hack/fl00d žalio pa opet nikad nije bilo sigurno dali je zajednica kriva ili ne... Kao što su neki rekli, nažalost je tako i kod nas; reklamiranja je bilo i prije, ima ih sad, a bit će ih dok god SAMP postoji... I kod nas reklamiraju, ali ja to više ne smatram nećime oko ćega treba dizat prašinu... Lijepo im upičim BAN i usput kao razlog poručim da si tu IP nabije u guzicu i stvar je riješena!

Al se ispričavam u ime cijele zajednice... RazmiÅ¡ljam čak da poÅ¡aljem kružnu na naÅ¡em forumu sa obavijesti da se takve stvari nesmiju... Igraći misle da pomažu time, al nisu oni svijesni Å¡to zapravo rade... Oni jednostavno ne shvaćaju tu nekakvu kulturu i misle da su face jer reklamiraju server po drugima... Nebi me čudilo niti da se jedan dan dogodi da jedan moj igrač ide reklamirat po svim serverima i onda da mi donese slike i traži nagradu na serveru... Nagradu bi vjerojatno i dobio, ali ona nebi bila lijepa (BAN)  ;D

[CH]grudvo

ma reklamiranje samo dokazuje koliko je taj server jadan