[pomoc] update

Započeo xXxlumpiexXx, Jun 04, 2011, 15:34:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Kako da napravim update na serveru?

evo logiras se kao rcon admin /rcon login pass
i onda napises /rcon gmx

|| Mappam Besplatno PM me ||
|| Trebam Pomocnog Skriptera ||

Moje Mape

Uptade ces napraviti tako sto ces editati nesto na svom modu, dodati nesto novo, npr: koju org, koju komandu. Imas sve u Najnovije informacije o samp serverima. Pa onda udjes na server, logas se kao RCON admin i kucas /rcon gmx, ili mozes ovako restartovati server ;)

Hhahahah ja nevjerujem xD

Naci vako, server ti kada ga otvoris pocinje kao 1.0...ispred mozes staviti V pa da bude V1.0, mozes staviti 1.0.0, tj koliko zelis.
I onda kada napravis nesto novo na serveru i aktiviras to nesto novo (npr resetiras server) onda stavis V1.1 i tako.
Kada dodes do 1.9 onda stavis 1.10 i tako dalje...
A kada napravis puno novih stvari, tj server uredis za neku novu dimenziju, nesto potpuno novo onda stavis 2...

I da, kada napravis nesto novo i to jos nije bas istestirano kako treba, i mozda ima bugova onda ti se to zove BETA ;)
Kr0s3
is back...

[FilterScript] BizzSystem
[FilterScript] Dinamicno Rotiranje Objekata

[MAP] BalkanNation: BalkanTV

[Tutorial] VrsteVozila
[Tutorial] Razne boje sa starim bojama
[Tutorial] Radenje RPG moda "od 0"

Ukoliko trebate pomoc u skriptanju, neznate nesto napraviti ili neznate popraviti neki bug slobodno me PM...
Voljan sam pomoci svakome, jer kada sam ja ucio meni nitko nije...

Ukoliko nas podupires stavi na svoj profil,
skripta online uskoro

www.balkan-nation.com

Citat: BalcanNation poslato Jul 11, 2011, 23:07:48 POSLE PODNE
Hhahahah ja nevjerujem xD

Naci vako, server ti kada ga otvoris pocinje kao 1.0...ispred mozes staviti V pa da bude V1.0, mozes staviti 1.0.0, tj koliko zelis.
I onda kada napravis nesto novo na serveru i aktiviras to nesto novo (npr resetiras server) onda stavis V1.1 i tako.
Kada dodes do 1.9 onda stavis 1.10 i tako dalje...
A kada napravis puno novih stvari, tj server uredis za neku novu dimenziju, nesto potpuno novo onda stavis 2...

I da, kada napravis nesto novo i to jos nije bas istestirano kako treba, i mozda ima bugova onda ti se to zove BETA ;)
Cemu ovaj spam?Covek nije pitao za brojeve...nego kako da update server,dobio je odgovor i sta onda ti dalje pricas....