Mini Cross

Započeo BloOm3R!, Jun 04, 2011, 00:21:36 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Imam pitanje za one koji ga imaju ili znaju nest o tome barem.
Imam mini crossa nekih 2-3 godine imo problem sa lamelom
popukli svi fedri sad ide bez njih al malo prije i sad je problem neki da se motor u 10min voznje pregrije i nejde vise do ceg moze biti ?
nest u ovo smislu je

Nedostaje Ulja..Rashladne tekucine? ....i popravi tu lamelu...pogao bi imati vecih problema
//

nije tolko lamela kriva neg je tocno tako kao da ga nista nehladi...di se u ovom nalazi za ulje i rashladenje neko osim cilindra jer bi on morao barem 1h drzat motor.

Ne vjerujem da je do toga, posto motori imaju unutrasnji sisem hladjenja, da ti to mozda nije otislo?
//

nest je moralo otic jer su na pocetku puknuli fedri zbog pregrijavanja...samo da mi netko to sad znak onak pomoc to sto kazes da je nest otislo nezz popravit sad niti znam gdje je.

znam za ovakav problem kod tomosa, jer njihov onaj serijski A3 cilindar se i fabricki greje, zato dosta njih kupuje A5 i buse ga na 39.5 L.. posalji mi tacan model crossera pa cu ti provjeriti
//

ja cu ti reci, to je smece, ja sam ga imao godinu dana 10 mjeseci je bio na popravku :SS stalno su ti federi pucali, uvik mu je nesto bilo, on nema hladenje osim cilindra i zraka, nemore puno izdrzati, to je za djecu, zato je majkic uzeo ovo

Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

vodu i ulje, ako imas dovoljno provjeri hladnjak jel ispravan.
Citat: [AG] System32 poslato Jun 04, 2011, 07:20:25 PRE PODNE
ja cu ti reci, to je smece, ja sam ga imao godinu dana 10 mjeseci je bio na popravku :SS stalno su ti federi pucali, uvik mu je nesto bilo, on nema hladenje osim cilindra i zraka, nemore puno izdrzati, to je za djecu, zato je majkic uzeo ovo

kako nema sistema, to je obavezno, pa i moja motorna kosilica ima hladnjak

Citat: JuustyGe poslato Jun 04, 2011, 08:06:06 PRE PODNE
vodu i ulje, ako imas dovoljno provjeri hladnjak jel ispravan.
Citat: [AG] System32 poslato Jun 04, 2011, 07:20:25 PRE PODNE

kako nema sistema, to je obavezno, pa i moja motorna kosilica ima hladnjak
lol kazem ti da ima ali na zrak, znas kako je to dobr oi brzo :SS

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

dat cu vam slike cim se razbudim.
al to sto kazes da nema i da nevalja...na pocetku sam se vozikao i do 2h i nije bio vruc

evo slike
http://imageshack.us/g/233/0406111057001.jpg/
Poslednja Izmena: Jun 04, 2011, 11:02:47 PRE PODNE od BloOm3R!

ma nemoj se uopce zajebavat s tim, uzmi nekog tomosa najbolji su

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Skini Cilindar Dobro ga operi, i nekom kiselinom skini masnoce sve sa njega..pa ga namontiraj...

Poslacu ti tacan naziv kiseline koju koristim na svojoj autopraoni, jednostavno je najbolja...
//

mislis da bi pomoglo ak sve pocistim  :D ???

Probaj zamjenit prstenove,mislim da je do toga jer kad se pregriju,rasire se i nema kompresije