[Savjet] Pušenje

Započeo Kiki_Radeon, Maj 30, 2011, 23:11:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Dakle pusim vec skoro 3 godinu, i smanjio sam sa jedne kutije na 3-4 cigarete dnevno... i jednostavno ono nemogu bez tih par cigareta... pa bih ako imate kakvih savjeta da mi kazete kako da prestanem pusit i te 3-4 cigarete dnevno hvala...
Poslednja Izmena: Maj 30, 2011, 23:13:13 POSLE PODNE od Kiki_Radeon

Citat: Kiki_Radeon poslato Maj 30, 2011, 23:11:57 POSLE PODNE
Dakle pusim vec skoro 3 godinu, i smanjio sam sa jedne kutije na 3-4 cigarete dnevno... i jednostavno ono nemogu bez tih par cigarete... pa bih ako imate kakvih savjeta da mi kazete kako da prestanem pusit i te 3-4 cigarete dnevno hvala...
pusi ekoloske cigarete....hahahahahahahahahahaha....

pa tvoja dobra volja jedino...
reci si NE i to je to... barem po meni... ;)

Citat: KombinatoR poslato Maj 30, 2011, 23:13:42 POSLE PODNE
Citat: Kiki_Radeon poslato Maj 30, 2011, 23:11:57 POSLE PODNE
Dakle pusim vec skoro 3 godinu, i smanjio sam sa jedne kutije na 3-4 cigarete dnevno... i jednostavno ono nemogu bez tih par cigarete... pa bih ako imate kakvih savjeta da mi kazete kako da prestanem pusit i te 3-4 cigarete dnevno hvala...
pusi ekoloske cigarete....hahahahahahahahahahaha....

pa tvoja dobra volja jedino...
reci si NE i to je to... barem po meni... ;)

hahhaha... da... a neide -.-

Jednostavno reci ne i sve cigarete šta imaš baci u WC. Probaj možda zbog neke osobe prestati.

Citat: [ED] Williams poslato Maj 30, 2011, 23:32:33 POSLE PODNE
Jednostavno reci ne i sve cigarete šta imaš baci u WC. Probaj možda zbog neke osobe prestati.

A nemam cigareta...ne kupujem ih vec duze vrijeme... nazicam po Å¡koli par cigareta..i to je to...pokusat cu.. neznam -.-' zalim dan kad sam poceo pusit -.-

fora ti je poruka : Jao pušači moji dragi, ako pušite - pušite za sebe, vjerujem da kad ste sami da nikad nezapalite vec samo u drustvu jer ste vi ipak face, a cigaru neznate drzat... xd

A jesi probao sa ekoloskim pusenjem...... :P :P (Sala mala ne zamerite  :-* )

Mikic95

Glu*a tema, ja ako oću prestat pušit, prestat ću, na to me nitko nemože natjerat ili mi pomoć s nekim "savjetom" .

Citat: [ED] ..Hawks.. poslato Maj 31, 2011, 00:01:15 PRE PODNE
Glu*a tema, ja ako oću prestat pušit, prestat ću, na to me nitko nemože natjerat ili mi pomoć s nekim "savjetom" .

Pa neznam tjeram se sam ja nisam nikoga pitao za pomoc ja sam pitao mozda neki pametan savjet .... i to je to..ugl ako zeilite pobrisite je

Moja keva je blizu toga da ostavi, al' je zato nervozna ubi me :P Pasta za pusace, i kada god ti se pusi semenke one suncokretove :P

Ja sam cuo da ces prestati ako uzmes cigaretu i natopis je u melko i kad se malo osusi popusis :DD
Respect to:
Gagi_Corleone
[A]hidrokrilac
_MosT_WanteD_
Gospodin

Omg, covjek vas pita za savjet, a vi se na tu temu salite i zezate. @Tema, mozes pokusati s onim nikotinskim zvakacama, jer ako nisi "jaka" osoba, onda pretesko da ces uspjeti sam.
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Probaj sa senfom, kupi sebi tubu senfa i kada god zelis cigar, samo uzmi malo senfa iz tube i sretan si.

kupi 2 kutije i sve ih popusi u sat vremena,tolko ce ti se zgadit da vise ih neces moc ni pogledat!

reci staroj/starome da pusis pa da te oni izbatinaju pa ces vidit oces pusit, bar sam ja tako prestao
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Kupi elektricnu cigaru,valjda znas sta je to,mozda ti pomogne...