[Pomoc] Ucitavanje FS

Započeo rloveution, Maj 28, 2011, 10:58:35 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema:Imam negdje oko 10 FS ( :D ) koje koristim za serv , eh sad kad pokrenem serv ne ucitava mi sve , pokusavao sam da stavim u GM     SendRconCommand("reloadfs ime-skripte") al nista :/ opet isto...zanima me imal neki limit koliko FS server moze pokrenut.. :/
Skripta koju koristim: //
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično):
Poslednja Izmena: Maj 28, 2011, 10:59:39 PRE PODNE od [BZ]McZap

Koliko ja znam ne postoji limit,ali ja ti savetujem da sto vise(po mogucnosti sve) FS prebacis u GM...
Jesi probao preko /rcon InGame?

cristiane

Citat: Mafia Sused poslato Maj 28, 2011, 11:45:49 PRE PODNE
Koliko ja znam ne postoji limit,ali ja ti savetujem da sto vise(po mogucnosti sve) FS prebacis u GM...
Ne znam odakle ti ta dezinformacija,naravno da postoji limit,limit je 16.

Citat: [BZ]McZap poslato Maj 28, 2011, 10:58:35 PRE PODNE
Detaljan opis problema:Imam negdje oko 10 FS ( :D ) koje koristim za serv , eh sad kad pokrenem serv ne ucitava mi sve ,
Jesil sve postavio u cfg kako treba?

Citat: Koksildo poslato Maj 28, 2011, 11:50:13 PRE PODNE

Detaljan opis problema:Imam negdje oko 10 FS ( :D ) koje koristim za serv , eh sad kad pokrenem serv ne ucitava mi sve ,
Hm...nisam znao...Ok hvala na toj informaciji...

Citat: Koksildo poslato Maj 28, 2011, 11:50:13 PRE PODNE

da vidio sam danas na forum.sa-mp.com da ima limit od 16 skripti (nasao tek nakon postavljanja teme), iako ja imam manje pa ne ucitava sve , skripte sam fino stavio u cfg
filterscripts fsprva fsdruga
(fsprva i fsdruga predstavljaju neku fs..)
znaci kod mene je problem da ne ucitava sve jednom pokrenem server , ucita samo prvu drugu i petu recimo restartujem serv , ucita trecu cetvrtu i sestu :/...