[POMOC] Runde i timeri

Započeo Dj_Scratch, Maj 25, 2011, 18:14:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Svoj mod od 0
Detaljan opis problema: Zanima me kako napraviti neku rundu koja traje npr. 10 minuta, timeri vise manje ako pojasnite jer ima dosta upita i tutova u vezi njih, nisam mogo pronaci za runde, molio bi ako neko ima volje da mi po jasni ili da mi postavi link ako ima tema
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

runda cega?
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

hmmm, kako da pojasnim, runda partije, npr TDM ili DM runda, svacas?
Uglavnom nesto slicno ko u Protect The Prime Minister ako ste igrali taj mod, na CH je protect the gadaffi, e pa da iman npr jedan rok od 10 min da ucinim nesto ako uspijem ja dobijan ako ne drugi dobijaju i onda se sve restarta, ide nova runda

auufff pno toga ima, prvo recimo umapas nek mjesto, stavis u mod i onda napravis 2 tima (Ima ja mislim tut ili je vec bila tema o tome na forumu), das im oruzije svakom i namjestis Timer, timer je najlkase

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Citat: [AG] System32 poslato Maj 25, 2011, 19:11:14 POSLE PODNE
auufff pno toga ima, prvo recimo umapas nek mjesto, stavis u mod i onda napravis 2 tima (Ima ja mislim tut ili je vec bila tema o tome na forumu), das im oruzije svakom i namjestis Timer, timer je najlkase

ehhe, ma netreba meni dvije mape, znaci ja bi io istu mapu, i onda da ima rok od 10 minuta da se nesto ucini, nakon sta se to ucini ili prodje 10minuta bude ista igra, samo se reseta i ide sve isponova

e da, upravo tako, znaci ono sta je moja ideja je da imam 2 tima koji se pucaju po jednoj mapi al ne bas CS vec iman neku svoju ideju :)

ako mi moze neko to da pojasni, moze i na PM....

Citat: Dj_Scratch poslato Maj 25, 2011, 22:02:17 POSLE PODNE
e da, upravo tako, znaci ono sta je moja ideja je da imam 2 tima koji se pucaju po jednoj mapi al ne bas CS vec iman neku svoju ideju :)

ljudi previse trazite, ucite malo po malo, trazi po samp forumu, ima puno takvih FSova...

Taj neko da vam objasni al usput da i to napravi.. ccc niakd nista tako necete nauciti
Poslednja Izmena: Maj 25, 2011, 22:19:26 POSLE PODNE od [AG] System32

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Citat: [AG] System32 poslato Maj 25, 2011, 22:05:07 POSLE PODNE
Citat: Dj_Scratch poslato Maj 25, 2011, 22:02:17 POSLE PODNE

ljudi previse trazite, ucite malo po malo, trazi po samp forumu, ima puno takvih FSova...

Taj neko da vam objasni al usput da i to napravi.. ccc niakd nista tako necete nauciti

pa ja ne trazim nista vise neg da mi nekako ukratko objasni..... ja cu lako traziti kako da to izvedem kad mi neko pojasni

malo procackaj po forumu, imas i komandu u korisne koamnde pa iz toga izvuci, ima i tema o tome...

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Citat: [AG] System32 poslato Maj 26, 2011, 14:04:19 POSLE PODNE
malo procackaj po forumu, imas i komandu u korisne koamnde pa iz toga izvuci, ima i tema o tome...

ok, budem, moze se lockat tema...  :-*