[POMOC]Uradio sam sve po TUT-u

Započeo milos depalov, Maj 24, 2011, 19:31:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

[skripta koju koristim]Revens
[detaljniji opis problema]Uradio sam sve po tutorijalu za bande ,da povezem vozila sa bandama nema erora ali kad udejm opet me tera iz vozila znate li u cemu je problempise:::;nemate kljuceve od ovog vozila podesio sam sve da lider te ORg i clanovi mogu koristiti a one NECE.. :'( :'(
[deo skripte] //
[slika i vedeo (nije obavezno)] //

Postaj to za vozila, da nisi mozda stavio id postojece vec bande?

Citat: milos depalov poslato Maj 24, 2011, 19:31:56 POSLE PODNE
[skripta koju koristim]Revens
[detaljniji opis problema]Uradio sam sve po tutorijalu za bande ,da povezem vozila sa bandama nema erora ali kad udejm opet me tera iz vozila znate li u cemu je problempise:::;nemate kljuceve od ovog vozila podesio sam sve da lider te ORg i clanovi mogu koristiti a one NECE.. :'( :'(
[deo skripte] //
[slika i vedeo (nije obavezno)] //

provjeri id od org koje si stavio

Real-Life informacije

Ime : Vedad
Prezime : Fetahovic
Nadimak : Dedica
Zanimanje : Zigolo
Pol : Musko
Godine : 17

BS i ostale informacije

Rank :
Profil : Click Skype : Vedad_Phantoom CH-RP : ex Head Admin CH-FPS : ex Head Admin CH status : Legenda

slusaj te BANDE imam ali vozila od njih nemam
pa sam ubacivao vozila i povezo sa bandama aili on me tera iz vozila sad ukucam  {{{{{{{ /veh 411 0 0 [infernusa to nema veze sa ovim ali me izbaci iz njega]}}}}}}}}}}]

samo da kazem povezivao sam auta za vise bandi na primer
zavrsim jednom po tutu sve uradim
onda idem ispocetka drugo i tako pa mi neocitava sve a kad sam jedno uradio ocitavalo mi je
jel mozda ima negi tut koji ima objasnjeno/.
Poslednja Izmena: Maj 24, 2011, 20:28:14 POSLE PODNE od milos depalov

Cestitamo pomesali ste ID-ove vozila...
Mislim da trebas da obrises sva vozila i ispocetka misko...

Jesi forward IsAOrgCar ili kako si ga vec nazvo?

jesam

i kako mislis pomesao sam sve id vozila?
Poslednja Izmena: Maj 24, 2011, 21:36:53 POSLE PODNE od milos depalov

pa lijepo, pomijesao i eto ga, sad sve ispocetka
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

pa kako pomesao jel moram da zavrsim jednu pa drugu pa trecu a nesmem sve od jednom
jel to?

Могу Ð»Ð¸ Ð´Ð¾Ð±Ð¸Ñ,и Ð»Ð¸Ð½Ðº Ð¾Ð´ Ñ,уÑ,''а..Ñ,ражио ÑÐ°Ð¼ Ð¸ Ð½Ð¸ÑÐ°Ð¼ Ð¼Ð¾Ð³Ð¾ Ð½Ð°Ñ›Ð¸ Ñ...вала Ð²Ð°Ð¼ ÑƒÐ½Ð°Ð¿Ñ€ÐµÐ´.. ;)

Citat: Eazy_E poslato Maj 24, 2011, 23:00:23 POSLE PODNE
Могу Ð»Ð¸ Ð´Ð¾Ð±Ð¸Ñ,и Ð»Ð¸Ð½Ðº Ð¾Ð´ Ñ,уÑ,''а..Ñ,ражио ÑÐ°Ð¼ Ð¸ Ð½Ð¸ÑÐ°Ð¼ Ð¼Ð¾Ð³Ð¾ Ð½Ð°Ñ›Ð¸ Ñ...вала Ð²Ð°Ð¼ ÑƒÐ½Ð°Ð¿Ñ€ÐµÐ´.. ;)

Izvoli:  http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=18121.0

изволи: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=18121.0

:Ð"

Citat: [MRP i CH:FR] ναηιâ,,"â,,"α.αмχâ—,, â,,–¹ poslato Maj 24, 2011, 23:10:53 POSLE PODNE
Citat: Eazy_E poslato Maj 24, 2011, 23:00:23 POSLE PODNE

PISI LATINICOM GLAVNO PRAVILO FORUMA.
Pisi bez capsa, svi koji su pisali cirilicom neka lagano odu i procitaju pravila!