[pomoc] id igraca

Započeo sampzone, Maj 22, 2011, 21:45:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

mod koji ja koristim: BU

problem: danas je objavljena nova fs na ovom forumu i sve je ok ....ovaj code
new name[MAX_PLAYER_NAME];
    GetPlayerName(playerid, name, sizeof(name));
    TextDrawSetString(Igracevnick, name);
pokazuje ime igraca tj prepoznava i ispisuje ga u textdrawu....ja bih sada zelio da i ispisuje id igraca pored toga...napravio sam textdraw ali nzm kako da provjeri id igraca....dali su mi ovo http://wiki.sa-mp.com/wiki/GetPlayerID ali nisam shvatio nista...mozel pomoc????

dio skripte:/

slike:/

Tu funkciju je msm napravio Y_less, moras skinuti custom funkcije i staviti kao inc i onda bi se to moglo lako napraviti...

pa ajde malo poblize obj.....ovo sa imenom igraca sam stavio bez ikakvih incluca i sve radi extra.....sad za id samo kad bi mogao da napravis komandu da provjeri igracev id a znam sve ostalo kako da ispise i ostalo sveee

Citat: [BF]Nxidza poslato Maj 22, 2011, 21:54:17 POSLE PODNE
Citat: sampzone poslato Maj 22, 2011, 21:50:31 POSLE PODNE
pa ajde malo poblize obj.....ovo sa imenom igraca sam stavio bez ikakvih incluca i sve radi extra.....sad za id samo kad bi mogao da napravis komandu da provjeri igracev id a znam sve ostalo kako da ispise i ostalo sveee
Znaci ja vise ne mogu da poverujem :

• Ukupno Otvorenih Tema:    125 tema

Sta ti vise covece radis ?Balkan-samp ti je uradio ceo mod :S !!! Pa postoje tutoriali u vezi sampa,postoji trazilica postoji samp wiki,ali ne stv ...Izvinjavam se administratorima ali vise msm stv :S
Ti procitaj pravila ovog PDF... Deletam Post!

BloodMaster

*

Ex. Super Moderator

Zamjeni s ovim:

Kod: c
    new name[35];
    GetPlayerName(playerid, name, sizeof(name));
    format(name,sizeof name,"%s (%d)",name,playerid);
    TextDrawSetString(Igracevnick, name);

ma radi meni ime ...msm ispisuje pravilno ime ali nzm kako da napravim ovakvu komandu da ipsisuje id igraca pored imena...ja sam napravio textdraw samo nzm ovakvu komandu da napravim....pls to napravi ako mozes

Pa dao ti je sve,ti samo slozi...