[Pomoc] Kriva Komanda

Započeo |Xeptic| Führer, Maj 22, 2011, 20:51:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:LARP
Detaljan opis problema:Evo ovako htjeo bih da mi recete kako se stavlja tekst u boji ? u zagradi je boja koja se hoce da bude Znaci npr : Upisali ( crvena ) ste krivu komanda (plava ) Ne da bude sve istom bojom nego rijec je drukcije boje
Dio skripte:
SendClientMessage(playerid, COLOR_NICERED, "Helper| Upisali ste krivu Komandu.Upisite /help da vidite komande. ");

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Poslednja Izmena: Maj 22, 2011, 20:55:10 POSLE PODNE od Apokalipsa

Gotti747

*

Ne mogu da shvatim podelu, kao sto je balkanska...

Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Evo stavio sam sad ovako

SendClientMessage(playerid, " "#COLOR_NICERED"Helper| Upisali ste krivu Komandu.Upisite /help da vidite komande. ");

I error :
G:\ Test Server\Test\gamemodes\T.pwn(72209) : error 035: argument type mismatch (argument 2)
Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Poslednja Izmena: Maj 22, 2011, 21:00:58 POSLE PODNE od Apokalipsa

Kod: c
SendClientMessage(playerid, -1, "Helper| #FF0000Upisali #0000FFste krivu Komandu#FFFFFF.Upisite /help da vidite komande. ");

Sad je bijelo znaci kad upisem neku krivu komanda bude bijelo i jos pise
Helper| #FF0000Upisali #0000FFste krivu Komandu#FFFFFF.Upisite /help da vidite komande
sa ovima FF0000 itd .

Moja greska:
Kod: c
SendClientMessage(playerid, -1, "Helper| 
{FF0000}Upisali {0000FF}ste krivu Komandu{FFFFFF}.Upisite /help da vidite komande. "); 

Hvala ! Radi ovo si valjda pogrijesio jer si umoran xD vidim ja ti cijeli dan ljudima pomazes cudim se sto nisi Super Mod xD