[BE] Balkan EMirates RolePlay Veliko otvaranje veceras u 19h!!!

Započeo Milančeâ„¢, Maj 21, 2011, 09:17:44 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

[BE]Balkan Emirates RolePlay Otvaranje u subotu 21.05.2011. u 19h ~~Veceras~~

Informacije o skripti:

Head Skripter: Lane Hudson

Head Maper:Jason Marriner

Broj linija: 90000 (90k)

Nastanak moda:

Mod je Raven's edit. Pre mozda 2 meseca skinuo sam ovaj mod sasvim slucajno. Ostao mi je na kompjuteru sve dok nisam odlucio da napravim server. Mod je dosta editovan, dodato je novih komandi dok su neke komande izbacene. Prevedeno je 95% i nadam se da cu jednoga dana sve da prevedem. Na modu sam radio sam uz pomoc svih dobrih ljudi sa Balkan SA:MP-a koji su mi pomogli kad nesto nisam znao. Proveo sam oko 2-3 meseca u editu moda. Nekad sam radio dan-noc.

Uvod:

Za pocetak cu vam reci nesto o nasem [BE]Balkan Emirates Comunity-u. Igrajuci SA:MP drug i ja dosli smo na ideju stvaranja novog servera. Trudili smo se danima i napokon zavrsili izgradnju SA:MP servera. Za vreme izgradnje SA:MP servera otvorili smo cs 1.6 server za nase buduce igrace. Sada smo dosli na ideju da otvorimo i novi COD4 server. Sve u svemu najbitniji nam je bio i ostao nas Emirates SA:MP server. Radnja se odvija u prvom gradu(Los Santos-u) na koji su igraci vec odavno navikli. Blagovremeno bice dodate i granice koje ce pruziti igracima mogucnost da se presele i u San Fiero!

Spawn:

Pocinjete na aerodromu u LS. U dzepu imate samo 1000$ dok u banci nemate nista. Odma blizu spawna nalazi se jeftini rent-a-bike. Dok mozete jos jeftinije da se vozite gradskim metrom. Ima stanica kod spawna. Sledeca stanica posle je LSPD. Nemate ni jednu dozvolu. Dakle moracete da odete u license centar na polaganje. Moguce dozvole su: Auto dozvola, dozvola za pilota, dozvola za jedrenje, dozvola za pecanje, dozvola za nosenje oruzja, dozvola za postajanje policajca. Da bi ste dobili ijednu od tih dozvola potrebno je da izvadite pasos/putovnicu u City Hall-u.

Poslovi:

Za pocetak o poslivma da kazem da se oni dele na legalne i ilegalne. Za legalne poslove sve sto vam treba mozete naci u City Hall-u. Informacije o ilegalnim poslovima mozete naci preko novina i oglasa.

Legalni poslovi! Na serveru postoji 14 Legalnih poslova!(Nisu svi opisani ovde zato dodjite pa se uverite)

Detektiv
Njegov posao je vec svima poznat. Ima specificnu komandu pomocu koje moze da nadje svakog igraca na serveru. Zaradjuje tako sto ga ljudi potplacuju za pronalazak drugih na serveru. Njegova osnovna komanda je /find. 3 sekunde na mapi bit ce mu prikaza crveni marker koji pokazuje trenutnu poziciju specificnog igraca. Nakon isteka 3 sekunde marker nestaje. Detektiv ovu komandu moze ponovo da koristi posle 1 minut.

Advokat

Posao advokata je da pravosudnim putem vadi kaznjenike iz zatvora za sta je odlicno placen! Ovo je dobar posao za igrace veceg levela

Konobar

Konobar nije ni malo lagan posao. Odlazite u bar presvlacite se i posluzujete goste!Naravno jedan od srednje placenih poslova.

Bokser

Profesionalni bokser je dobro placen posao. Imate treninge u teretani a ponekad i organizovan mec!

Kamiondzija

Legendarni kamiondzija dobija svoj kamion i krece na dugo putovanje oko Los Santosa. Zadatak mu je da dostavlja posiljke od jednog mesta do drugog.

Kaskader(StuntMan)

Najzanimljiviji i jedan od najopasnijih poslova je Kaskader. Izvodite vratolomije na ulici ispred drugih ljudi. Dok se oni zabavljaju a vi rizikujete zivot vas dzep postaje sve puniji. Za svaku izvedenu akrobaciju dobijate odredjenu sumu novca.

Body Guard

Rizikjute svoj zivot i spasite zivot drugom. Ovaj posao je opasan ali isto tako dobro placen. 

Taksit

Njegov posao je vec predobro poznat. Odvezete igraca na voljeno mesto a on vam plati sumu novca koju pokazuje vas taksimetar.

Ilegalni poslovi! Na serveru postoji 6 Ilegalnih poslova!(Nisu svi opisani ovde zato dodjite pa se uverite)

Kretor puski(Gun Maker)

Kupuje materijale, pravi puske a zatim ih preprodaje za veliku sumu novca na ulici. Placen ali opasan posao.

Krijumcar Materijala

Nabavlja materijale u fabrici materijala zatim ih preprodaje Kreatorima pusaka.

Diler droge

Preprodavac droge na ulicama. Veoma opasan posao ali isto tako i isplativ.

Organizacije:

Na serveru postoji 16 organizacija! Kao i poslovi i organizacije se dele na legalne i ilegalne.

Legalne organizacije(ima ih 10):

Policija

Najzahtevnija i najpopularnija organizacija na serveru. Prvo polazete za dozvolu policijsku a zatim imate testove i studije za postajanje Kadeta Policijske Akademije. Uvek u pripravnosti slusate vodju koji ce vas uputiti u zadatak. Dodato je dosta novih komandi za ovu organizaciju kao i kancelarija za Predsednika policijske uprave!

BIA

Tajna sluzba koja sluzi za zaustavljanje organizovanog kriminala.

Vojska (PTJ)

Nacionalna garda u sluzbi gradjana. Redovni treninzi i spremni su da ulete u pomoc Policiji i BIA tokom sprovodjenja riskatnih akcija.

Hitna pomoc

Clanovi hitne pomoci su brzi i efektivni. Tu su kad ih trebate.

Novinarska Agancija "Balkan Emirates"

Prenose utakmice uzivo i sva zbivanja u gradu. Svaki dan se dele nagrade za tacne odgovre u kvizu

Taxi sluzba

Zovite ih ako nemate prevoz. Uzece vam malo novca a odvesti vas gde zelite

Vatrogasci(spasioci na plazi)

Do sadasnja vatrogasna jedinica nije imala i posao na plazi. Od sada njihov zadatak je da spasavaju davljenike i pomazu ljudima po gradu

Ilegalne organizacije(ima ih 6):

LCN

Chronaya Bratva Mafia

Yamaguchi

La Familia Signatra

Los Surenos Gang

Bikersi

Privatno vlasnistvo:

Kuce:

Postoji oko 260 kuca sirom Los Santosa. Svaka kuca ima kucni broj i moze se iznajmljivati. Mozete sebi da izmapate kucu i posaljete adminima da vam ubace uz odredjenu donaciju za mapanje kuca

Bizzovi:

Postoji oko 100 bizova koje mozete kupiti i davati rekete, stavljati cenu ulaza i menjati ime firme. Kao i za kuce mozete traziti mapanje vaseg biza uz odredjenu donaciju

Automobili/Avioni/Motori/Brodovi

Na serveru postoji 8 salona za vozila. Mozete imate u svom vlasnistvu automobile, kamione, motore, camce(jahte), avione i helikotere.

Stanovi:

Stanovi se nalaze u najurbanijim delovima Los Santosa. Mozete ih kupiti ali ne i iznamljivati. Dosta su jeftiniji od kuca.

Zanimljivi dodaci na serveru:

Luna Park

Balkan Emirates Diskoteka

Dosta liftova

Trzni centar

Metro

IP servera://
Forum://
Vlasnici:Lane Hudson & Jason Marriner
Otvaranje: Veceras! 21.05.2011. u 19h

Koncentrisao sam se vise na video tako da mi ne zamerate na opisu. :D Nadam se da cete doci i da komentari nece biti losi ;)

Video(Kratak, jasan):

/

Eto uzivajte ;)
Poslednja Izmena: Maj 21, 2011, 12:39:25 POSLE PODNE od elDar.

Pravila....
Nije placena domena.
Lock
Poslednja Izmena: Maj 21, 2011, 09:39:51 PRE PODNE od elDar.