[POMOC]Trazim voditelja za samp server

Započeo Ne zovi, Maj 16, 2011, 15:24:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Bok!Trazim partnera za voditi server....RP...imam mode i sve...ja cu placati hosting...

SoNNix

Citat: Izet Fazlinovic poslato Maj 16, 2011, 15:24:35 POSLE PODNE
Bok!Trazim partnera za voditi server....RP...imam mode i sve...ja cu placati hosting...
ako zelis iskusnog admina pomocnika... tu sam... vise na PM !

evo ja sam spreman mozda se vratiti u samp zbog ove prilike,imao sam 2-3 puta server,propalo je ne radi mene nego radi nekih klinacak oji su mi posvadjali ljude ali niej ni bitno,bitno je to da sma jako iskusan...
xfire:tacacer123
msn:[email protected]

Ajde vako cemo...SoaD kombinator  mta user i moj frend konazor(valjda tako bijase ime xD)....uradit cemo srw....ja imam jedan mode...no moze se jos mnogo doraditi....ako zelite uradit cemo ....svatko od nas nesto zna
Poslednja Izmena: Maj 16, 2011, 15:42:38 POSLE PODNE od Izet Fazlinovic

Citat: SoaD123 poslato Maj 16, 2011, 15:38:26 POSLE PODNE
evo ja sam spreman mozda se vratiti u samp zbog ove prilike,imao sam 2-3 puta server,propalo je ne radi mene nego radi nekih klinacak oji su mi posvadjali ljude ali niej ni bitno,bitno je to da sma jako iskusan...
xfire:tacacer123
msn:[email protected]
dolenac se vraca????????????????????????? tooo care.... btw dodi na fb....

OT:  ok... javi mi se preko PM !

SoNNix

Citat: Izet Fazlinovic poslato Maj 16, 2011, 15:40:04 POSLE PODNE
Ajde vako cemo...SoaD kombinator  mta user i moj frend konazor(valjda tako bijase ime xD)....uradit cemo srw....ja imam jedan mode...no moze se jos mnogo doraditi....ako zelite uradit cemo ....svatko od nas nesto zna

sretno vam bilo!

Fazlinoviću lock, pa nije ovo podforum za traženje admina.

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]