[pomoc] 3D textovi

Započeo sampzone, Maj 15, 2011, 21:41:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

mod koji ja korisitm: BU

problem: mozel mi neko pomoci kakoda napravim 3D text na kucama i bizovima tj da pise cjena , id kuce i sve ostalo....msm znate sve kao i na drugim sevrerima.....a tako isto i za bizeve ali kada kupi neko kucu ili biz da pise i ime vlasnika......ZNAM da sam vec postao dosadan sa temama ali molim vas samo jos za ovu pomoc

dio skripte:/

slike:/

Hvala za pomoc unaprijed!

Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: sampzone poslato Maj 15, 2011, 21:41:13 POSLE PODNE
mod koji ja korisitm: BU

problem: mozel mi neko pomoci kakoda napravim 3D text na kucama i bizovima tj da pise cjena , id kuce i sve ostalo....msm znate sve kao i na drugim sevrerima.....a tako isto i za bizeve ali kada kupi neko kucu ili biz da pise i ime vlasnika......ZNAM da sam vec postao dosadan sa temama ali molim vas samo jos za ovu pomoc

dio skripte:/

slike:/

Hvala za pomoc unaprijed!

for(new h = 0; h < sizeof(HouseInfo); h++)
{
if(HouseInfo[h][hOwned] == 0)
{
    if(HouseInfo[h][hSetted] == 1)
    {
    format(PropertyString,sizeof(PropertyString),"Kuca na Prodaju! \n Adresa: %s \n Kucni br: %d \n Level: %d \n Cijena: $%d \n da kupite: /kupikucu",HouseInfo[h][hDiscription], HouseInfo[h][hWorld], HouseInfo[h][hLevel], HouseInfo[h][hValue]);
HouseLabel[h] = Create3DTextLabel(PropertyString ,0x00FF00AA,HouseInfo[h][hEntrancex], HouseInfo[h][hEntrancey], HouseInfo[h][hEntrancez],25, 0, 1);
HousePickup[h] = CreateDynamicPickup(1273, 1, HouseInfo[h][hEntrancex], HouseInfo[h][hEntrancey], HouseInfo[h][hEntrancez]);
}
}
}

rekao si da neces da pise ime vlasnika.. a ako oces javi jer ima jos else if