[Pomoc] SERVER: Unknown Command, ali komanda radi.

Započeo MaX91, Maj 14, 2011, 22:18:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: GameMode od 0, točnije Trucking GameMode.
Detaljan opis problema: Kucam komandu, i piše mi: SERVER: Unknown Command, ali komanda radi, znači sve radi.
Dio skripte: public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])
{
if(strcmp(cmdtext,"/informacije",true) == 0)
    {
ShowPlayerDialog(playerid,UPDATE,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Informacije:",""SVETLO_CRVENA"Informacije o XXX serveru!\n\n"SVETLO_ZELENA"1.Skripter: //\n"SVETLO_ZELENA"2.Mapper/i: //\n"SVETLO_ZELENA"3.Vlasnik/ci: //\n"SVETLO_ZELENA"4.Forum: //\n"SVETLO_ZELENA"5.Verzija GameModa: //v.1.0\n"SVETLO_ZELENA"6.Sponzor: //"SVETLO_ZELENA"\n\n[//] Informacije System","Uredu","Uredu");
    }
return 1;
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Dodaj ispod ShowPlayerDialog() funkcije return 1;

Last nick: Paradox

Probaj ovo:
{
    {
ShowPlayerDialog(playerid,UPDATE,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Informacije:",""SVETLO_CRVENA"Informacije o XXX serveru!\n\n"SVETLO_ZELENA"1.Skripter: //\n"SVETLO_ZELENA"2.Mapper/i: //\n"SVETLO_ZELENA"3.Vlasnik/ci: //\n"SVETLO_ZELENA"4.Forum: //\n"SVETLO_ZELENA"5.Verzija GameModa: //v.1.0\n"SVETLO_ZELENA"6.Sponzor: //"SVETLO_ZELENA"\n\n[//] Informacije System","Uredu","Uredu");
return 1;
    }
return 0;
}

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

poznaticovik

Citat: LordShigi poslato Maj 14, 2011, 22:30:14 POSLE PODNE
Probaj ovo:
{
    {
return 1;
    }
return 0;
}

return 0; neka doda ako mu je to zadnja komanda u OnPlayerCommandText callbacku.

Pa ako je kopirao cijeli callback onda ocito je.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

poznaticovik

Citat: LordShigi poslato Maj 14, 2011, 22:34:24 POSLE PODNE
Pa ako je kopirao cijeli callback onda ocito je.

Ako je , tvoj fix komande bi mu trebao raditi.

poznaticovik

Citat: Reddy poslato Maj 14, 2011, 22:35:43 POSLE PODNE
Opet je sve isto LordShigi.

Jel ti izbacuje warninge? Zato Å¡to ne razumijem kako ti izbacuje Unknown Command.

Ma to sam vec vidio, ali se fakat ne sjecam rjesenja, nisam skriptao godinu dana.

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Citat: Reddy poslato Maj 14, 2011, 22:55:53 POSLE PODNE
Ma jesam.  ;D
Ali kako da ubacim komandu kao "ZCMD" pod Å¡ta?
Jer neće jbt!

izvan svih callbackova i obicne komande stavi pod     OnPlayerCommandPerformed tako da OnPlayerCommandText mozes obrisat :)
Poslednja Izmena: Maj 14, 2011, 22:58:37 POSLE PODNE od [ЯPF] !K4[Я]!K3

Daj mi kako postaviti to, btw. nema mi toga u Gamemodu.  :'(
NiÅ¡ta, nema veze, smorio sam vas, možete lockati.  :'(