[POMOC] problem sa pawno cc.

Započeo Milančeâ„¢, Maj 12, 2011, 15:00:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

E hvala svima na ulozenom trudu i vremenu!!! Popravio sam.. Problem je bio u tome sto sam edit /advertise
Uradio sam da moze minimum lvl 2 i da pokaze poruku da ako si lvl 1.. I to je Crashovalo pawnocc skroz...
To sam otkrio kada sam odlucio da sve ponovo uradim ali jedno po jedno....

HVALA SVIMA!!!!!

Skripta koju koristim: Raven's edit
Detaljan opis problema:Kad stisnem compile ( mali trougao ) Izadje mi fatal error zato sto ne moze da cita "utils". Taj "utils" je ranije citao bez problema a sad odjednom nece. Taj utils je na pocetku skripte pod include. Evo ispod skripta pa mi recite u cemu je problem. I pokusavao sam da napravim novog usera ili da skinem novi mod sa novim pawnom ali nece. Cak sam i na laptopu pokusavao i izadje slican problem.
Dio skripte:

Citat#include <a_samp>
//#include <a_sampmysql>
#include <core>
#include <float>
#include <time>
#include <file>
#include <utils>
#include <morphinc>
#include <a_npc>
#include <streamer>

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):  http://

Napomena: Menjao sam jedino temu kompjutera.. msm da nije u tome vec u necemu drugom.. vise nemam ideje sta da radim pa ako je neko imao slican problem ili zna resenje bicu zahvalan..  
Hvala unapred!
Poslednja Izmena: Maj 12, 2011, 21:57:59 POSLE PODNE od Lane_Hudson

odi u mapu di ti je GM, otvori pawno/pawno program, lociraj GM, i F5

Otvori skriptu preko pawna koji ti je u folderu koji si dobio sa tim GMom i compilaj pa nece biti problema.

Nema čovjek Utils inlude za pawno.

Odi na google kucaj utils.inc i skini i ubaciu PAWNO/Includes folder.

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

Citat
odi u mapu di ti je GM, otvori pawno/pawno program, lociraj GM, i F5

Eh sad mi izadje kao da se pawno cc crashovo.. i pise da mora da se zatvori.. :/

CitatOtvori skriptu preko pawna koji ti je u folderu koji si dobio sa tim GMom i compilaj pa nece biti problema.
E to sam vec pokusavao isti problem.. :(

CitatNema čovjek Utils inlude za pawno.

Odi na google kucaj utils.inc i skini i ubaciu PAWNO/Includes folder.

E to sam proverio.. imam utiles.inc .. Ali i kad iz pawna izbacim #include <utils> ono sto je posle toga mi pravi fatal error..

Hvala vam na pomoci ali nista.. Pokusavacu ja i dalje.. Ali ako imate jos neku ideju post!! :D

http://solidfiles.com/d/o5rX/

Skini taj i stavi ga u Pawno/includes folder i u Includes folder ovako xD

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

E hvala brate ali pogledaj sad xDD.. nerviram ovo previse xDD.. treba mi pawno cc za veceras.. a nikako da popravim..

Vidi sad ovo:

cini mi se da ti fali neka }

nisam siguran, ali to je moje misljenje...

Citat: Lane_Hudson poslato Maj 12, 2011, 15:59:55 POSLE PODNE
E hvala brate ali pogledaj sad xDD.. nerviram ovo previse xDD.. treba mi pawno cc za veceras.. a nikako da popravim..

Vidi sad ovo:

Koji ti je to mod? Ne fali zagrada, ima neki error koji neda kompajleru da kompajla..

Skini SAMP CE, pa sa njim otkrij gdje je error :)

Citat: MTA.user poslato Maj 12, 2011, 16:00:40 POSLE PODNE
cini mi se da ti fali neka }

nisam siguran, ali to je moje misljenje...

ma ne fali.. kad fali zagrada bude 26 errors i abortuje kompajl.. :/ A ne fali sigurno jer nisam radio nista veliko.. dodavao neki text i 100% ne fali..

Citat: [A]Michael poslato Maj 12, 2011, 16:01:26 POSLE PODNE

Koji ti je to mod? Ne fali zagrada, ima neki error koji neda kompajleru da kompajla..

Skini SAMP CE, pa sa njim otkrij gdje je error :)

Mod koji koristim pise gore.. Raven's edit.. Edit sam ga dosta ali nisam toliko da menjam takve stvaril.. potrazicu taj SAMP CE pa ti javljam.. Nisam do sad to koristio.. Hvala ti.. Ako ovo uspesno resim ubacicu te u credits ;)

zasto otvaras pawn cc? Otvori bogati normalan pawno, CTRL +O, Lociraj GM, Open, F5 i over
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Citat: [AG] System32 poslato Maj 12, 2011, 16:29:12 POSLE PODNE
zasto otvaras pawn cc? Otvori bogati normalan pawno, CTRL +O, Lociraj GM, Open, F5 i over

Pa to i radim... xDD Ali mi se pojavi sve ono.. imas slike nazad u odgovorima pa vidi.. ;)

Citat: Lane_Hudson poslato Maj 12, 2011, 16:30:32 POSLE PODNE
Citat: [AG] System32 poslato Maj 12, 2011, 16:29:12 POSLE PODNE

Pa to i radim... xDD Ali mi se pojavi sve ono.. imas slike nazad u odgovorima pa vidi.. ;)
vidim slike ali zaso otvaras pawno cc a ne obicni?

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Nista.. ni SAMP CE mi ne pomaze... samo kaze da je error sto ne moze da procita.. :/ sta da radim???
Poslednja Izmena: Maj 12, 2011, 19:54:10 POSLE PODNE od Lane_Hudson

skini novi utils.inc i novi pawno, cijeli pawno folder i onda dodaj novi utils.inc i one stare .incove u pawno>includes

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim: