[Pomoc]Nije mi jasno

Započeo .::CubbyXx::., Maj 11, 2011, 23:38:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema:ovako nije mi jasno kad narucim host kad cu dobiti ip i gdje cu uplatiti za srw?
Skripta koju koristim:------
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično):------

www.Game-State.eu" style="border-style: none;

SoNNix

Citat: Mike the one poslato Maj 11, 2011, 23:38:33 POSLE PODNE
Detaljan opis problema:ovako nije mi jasno kad narucim host kad cu dobiti ip i gdje cu uplatiti za srw?
Skripta koju koristim:------
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično):------

pa narucis,posaljes postom i kad ti da ip ti samo ubacis u gamepanel mod i ostalo i igras do mile volje,mislim doklen placas

a gdje se nalazi game panel i stacu poslati postom zar nije preko neta da se naruci i jel ja mogu naruciti ja sam iz bih a da narucim srw iz hrvatske?

Citat: Mike the one poslato Maj 11, 2011, 23:44:59 POSLE PODNE
a gdje se nalazi game panel i stacu poslati postom zar nije preko neta da se naruci i jel ja mogu naruciti ja sam iz bih a da narucim srw iz hrvatske?
http://balkan-samp.com/forum/index.php?board=81.0
vidis od koga ces hostat i dali ti pase cijena kontaktiras sa vlasnicima hosta i dogovoris se i onda im platis i oni ti daju ip i Cpanel  gdje stavljas svoj mod

eo moze mi netko reci kako da nekom posaljem PM??

Citat: Mike the one poslato Maj 11, 2011, 23:55:56 POSLE PODNE
eo moze mi netko reci kako da nekom posaljem PM??
odes na njegov profil znaci kliknes na njegovo ime i odes skroz dole klik na posalji privatnu poruku ovom korisiniku i onda kad ti to otvori pises mu poruku i sendas.
Poslednja Izmena: Maj 11, 2011, 23:58:01 POSLE PODNE od $--L84S--$

Fulio si podforum brate ovdje se prića o serverima a ne o hostingu, sada ide lock a u buduće gledaj malo..

Btw. Kada naÄ'eÅ¡ nekog hostera, javiÅ¡ mu se na e-mail, oni ti sve objasne Å¡ta čeÅ¡ popunit u banci i kako uplatit, onda ti oni poÅ¡alju sve podatke na E-MAIL, tako da dobijeÅ¡ link od gamepanela, i user i pw i sve Å¡to ti ne bude jasno obrati se HOSTERU.

Poslednja Izmena: Maj 12, 2011, 13:43:17 POSLE PODNE od [A]Michael

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]