[Offtopic]Cod 4 nemogu na servere

Započeo Jizzy, Maj 11, 2011, 19:50:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Oke znam da je ovo samp forum al trebam nes u vezi cod 4

Kad ulazim u servere mi pise guid ban od punkbustera..inace mogu na nekim crackanim serverima igrat al su sami hackeri...dali mogu nekako igrat na obicnim serverima iako nemam Original key code?

Ako nemas original Key onda moras imati patch i instasliran punkbuster i onda prek xfire igras.

i igram na xfireu..imam punkbuster al mozete li mi dat link od tog patcha?

Ustvari sam obadvoje vec instalirao..al kad udjem mi je taj ban stalno...nemogu nikako na nijedan server nego na Dogfacesoliders mozda znate..cak mi nece niti na Croherze server

Treba ti neki KEY i možeš balkanske servere igrati, strane nemožeš!

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

Kako bih mogao nekako nabavit taj cdkey,vidio sam na tu da mijenjaju za svasta?

Citat: [A]Michael poslato Maj 11, 2011, 19:57:47 POSLE PODNE

joj

Poslat cu ti ja na PP jedno 20 keyeva kad uhvatim vremena :D

Ma ja znam nac cd keyeve samo sto je svaki banan :S aj pa kad nadjes vremena mi posalji hvala ;)

Citat: [ЯPF] !K4[Я]!K3 poslato Maj 11, 2011, 19:59:14 POSLE PODNE

joj

Pa da slone jedan. NaÅ¡i serveri su crackirani i možeÅ¡ igrat na njima, ajde molim te uzmi neki crackovani serial pa uÄ'i na neki strani server, neće moći jer ih je dosta iskoriÅ¡teno..

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

LoL al ti fora da sam ja slon kakva uvreda hahah....Ja i igram samo na Hrvatskim serverima al opet su zauzeti keyevi

Citat: [A]Michael poslato Maj 11, 2011, 20:03:22 POSLE PODNE
Citat: [ЯPF] !K4[Я]!K3 poslato Maj 11, 2011, 19:59:14 POSLE PODNE

joj

Pa da slone jedan. NaÅ¡i serveri su crackirani i možeÅ¡ igrat na njima, ajde molim te uzmi neki crackovani serial pa uÄ'i na neki strani server, neće moći jer ih je dosta iskoriÅ¡teno..

prijava moderatoru zbog vrijedanja, a igrat moze bez org na svima crackovanim serverima bez obzira jesu li strani ili ne!

poznaticovik

Citat

Kake ti gluposti pričaš? Očito je da ulazi u original servere ili one koji su banani upravo na tom serveru , ako je org pisalo bi mu pri ulazku "Key code in use. Please try reconnecting later."

Ja kad sam imao cracked key ulazio sam na strane samo što su većina stranih original.