[Pomoc] pawn error

Započeo spiro616, Maj 10, 2011, 19:20:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:raven's
Detaljan opis problema:prevodio sam raven i imam ove errore,na trazilici nema korisnog rjesenja
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):i nacitao sam se pravila

C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(5368) : error 017: undefined symbol "IsPlayerAttachedObjectSlotUsed"
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(5370) : error 017: undefined symbol "RemovePlayerAttachedObject"
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(5371) : error 017: undefined symbol "SetPlayerAttachedObject"
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(5375) : error 017: undefined symbol "SetPlayerAttachedObject"
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(5389) : error 017: undefined symbol "IsPlayerAttachedObjectSlotUsed"
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(5390) : error 017: undefined symbol "RemovePlayerAttachedObject"
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(25074) : error 021: symbol already defined: "strtok"
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(25089) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(26612) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(26672) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(26725) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(27393) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(27452) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(28133) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(28161) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(28172) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(28232) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(28503) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(28530) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(28560) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(28568) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(28602) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(28610) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(28643) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(28688) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\O\Desktop\ravenss\gamemodes\larp.pwn(28751) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
Poslednja Izmena: Maj 10, 2011, 19:25:51 POSLE PODNE od eXtreme

Ukupno 26 errora, zagradica fali  8)...
PS. Zasto ti bas moras {pomoc}, prefix promenjen u [Pomoc]

izvini stvarno meni te zagradice sve iste :D
nego mozes li mi pomoci mislim da je oko ovog STRTOK :/

Citat: spiro616 poslato Maj 10, 2011, 19:30:28 POSLE PODNE
izvini stvarno meni te zagradice sve iste :D
nego mozes li mi pomoci mislim da je oko ovog STRTOK :/

Ne, strork samo obrišeš i nestat će error, ali za ovo ostalo zagrade su belaj :D

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

Da negdje ti fali } zagradica velika pazi zna se meni desit da se zezenm i stavim malu pa se mucim 10 minuta di sam fulio ....

bi li ti bio problem da mi to pogledas samo je u prvoj polovini skripte jer sam tiaj dio preveo,ja to necu naci sigurno iznerviram se uvijek :)

Citat: spiro616 poslato Maj 11, 2011, 11:06:24 PRE PODNE
bi li ti bio problem da mi to pogledas samo je u prvoj polovini skripte jer sam tiaj dio preveo,ja to necu naci sigurno iznerviram se uvijek :)

Ne budi smješan, zašto bi to neko tebi tražio.

Skontaj šta si zadnje radio i traži.
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: spiro616 poslato Maj 11, 2011, 11:55:19 PRE PODNE
ja pitam nisu svi kao ti :)
pa bgti to gdje si radio zadnje fali ti } i onda je stavi bokte to tako tesko?
Poslednja Izmena: Maj 11, 2011, 14:12:44 POSLE PODNE od Disney Channel
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

respekt najgotivnij si na forumu setaj sad

Citat: spiro616 poslato Maj 11, 2011, 17:18:14 POSLE PODNE
respekt najgotivnij si na forumu setaj sad

Mi šetamo, ti ćeš da letiš.

Banned, Lock.
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265