Cao/Zdravo

Započeo [RTVTDM] Waka-Waka.exe, Maj 09, 2011, 17:05:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ajde, odo ja
Prestao me zanimati SA:MP i onda me jos ljudi razivciraju... Ma znaju oni... Uglavnom, bye ;)
Uzivajte ;)
I da, vise se necu vracati, eventualno cu napisati opis RTV TDM-a kad otvorimo (mozda)
For ya...

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

BestOne.exe | Mapper | n00b Skripter | Bruno Mars Fan | Balkan SA:MP <3 | Fifa 11 <3

For ya...

XxKeKoxX

Cao......ako se predomislis vrati se :D

Correlli

Ljut si zbog moderatora. Ljudi su u pravu,zaboravio si kakva si sranja radio pre?  ::)

EDIT: Pozdrav.
Poslednja Izmena: Maj 09, 2011, 17:16:32 POSLE PODNE od Lazy Ass

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

vozdra :D

Citat: Lazy Ass poslato Maj 09, 2011, 17:16:22 POSLE PODNE
Ljut si zbog moderatora. Ljudi su u pravu,zaboravio si kakva si sranja radio pre?  ::)

ako je ljut zbog toga onda nek ide :D

ja bi samo pod utjecajem droge bio moderator ili se prijavio za takvo nesto -.-''

Citat: Lazy Ass poslato Maj 09, 2011, 17:16:22 POSLE PODNE
Ljut si zbog moderatora. Ljudi su u pravu,zaboravio si kakva si sranja radio pre?  ::)

Uopce ne zbog toga ;)
Nego zbog Tini_Tune, Apatina...
Ma, zbog haxballa opcenito, nisam to uopce trebao objavit ::) Iskreno, ta igrica me toliko razivcirala... :'(
Respektam RTV-a, Gigija, Corellija, Koksilda, Chrisa, eXtremea... ;)
Poslednja Izmena: Maj 09, 2011, 17:20:50 POSLE PODNE od [RTVTDM] Waka-Waka.exe
For ya...

BestOne.exe | Mapper | n00b Skripter | Bruno Mars Fan | Balkan SA:MP <3 | Fifa 11 <3

For ya...

A sto zbog nas?? Jesmo ti mi krivi sto si noob?? Ti brate oces da igras kad "nekad pobedis radujes se i pizdis tamo" a kad izgubis odma se izivrciras ides skakat sa stepenica (kao) .. Ajd da bar ima neki dobar razlog?

Aj zz ali igras jos HexBall ? :P

Citat: [SA4EVER]Tinu_Tuna poslato Maj 09, 2011, 17:24:33 POSLE PODNE
A sto zbog nas?? Jesmo ti mi krivi sto si noob?? Ti brate oces da igras kad "nekad pobedis radujes se i pizdis tamo" a kad izgubis odma se izivrciras ides skakat sa stepenica (kao) .. Ajd da bar ima neki dobar razlog?
Opet.. :'(
For ya...

For ya...

Ajd zbogom, samo da zavrsimo takmicenje, red je :3

poznaticovik

Ne znam zašto si otvarao temu kada ćeš se vratiti za 5 minuta , isplakat ćeš se ili što već radiš , možda je do Haxball-a ali je 100% zbog moderatora , uživaj.

Citat: Michael Westen poslato Maj 09, 2011, 17:50:50 POSLE PODNE
Ne znam zašto si otvarao temu kada ćeš se vratiti za 5 minuta , isplakat ćeš se ili što već radiš , možda je do Haxball-a ali je 100% zbog moderatora , uživaj.
Kazem da nije ;)
Thx ipak :)
For ya...

For ya...