Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [Saw]BloodMaster poslato Oktobar 06, 2010, 01:01:06 PRE PODNE
Ajmo na noge lagane xD di je nocna ekipa x)

Taj sam.... xD :D
â"Œâˆ©â"(â—•_â—•)â"Œâˆ©â"

Respect to: (à¥"_à¥") - ČιѕÑ,σ яÑ"кяÑ"αÑ,ινησ - (à¥"_à¥") , [Saw]BloodMaster

â"Œâˆ©â"(â—£_â—¢)â"Œâˆ©â"

Citat: Luka P. poslato Oktobar 05, 2010, 23:09:34 POSLE PODNE
Citat: Nik Delgad poslato Oktobar 04, 2010, 14:06:07 POSLE PODNE
MTA >> SA:MP ;)

Å to je to toliko dobro u MTA da je bolji od SA-MPa?

1. Ne znam nijedan MTA server na koji se možeš spojit odmah, nego prvo skidaš njegove resurse (tj. modove i ta shranja)... što zna potrajati i do par minuta na većim serverima
2. Jesi kad vidio MTA server sa više od 50 igrača? Mislim da nije problem to što nema igrača, nego MTA uopće ne može "upravljati" s puno igrača...

Samo cu reci MTA IS SUCK

Mta mi se gadi zbog ocitavanja i onog ruznog chata... Mta sam igro svega dva puta, a nikad nisam naletio na neke nove aute...

Citat: MoNk95 poslato Oktobar 06, 2010, 01:23:11 PRE PODNE

1. Ne znam nijedan MTA server na koji se možeš spojit odmah, nego prvo skidaš njegove resurse (tj. modove i ta shranja)... što zna potrajati i do par minuta na većim serverima
2. Jesi kad vidio MTA server sa više od 50 igrača? Mislim da nije problem to što nema igrača, nego MTA uopće ne može "upravljati" s puno igrača...

Samo cu reci MTA IS SUCK

Ja cu reci YOUR ENGLISH IS SUCK

Citat:  [Saw]BloodMasterMta mi se gadi zbog ocitavanja i onog ruznog chata... Mta sam igro svega dva puta, a nikad nisam naletio na neke nove aute...
Kakvo ucitavanje bokte?

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Citat: LordShigi poslato Oktobar 06, 2010, 06:25:49 PRE PODNE
Citat: MoNk95 poslato Oktobar 06, 2010, 01:23:11 PRE PODNE

Samo cu reci MTA IS SUCK

Ja cu reci YOUR ENGLISH IS SUCK

Citat:  [Saw]BloodMasterMta mi se gadi zbog ocitavanja i onog ruznog chata... Mta sam igro svega dva puta, a nikad nisam naletio na neke nove aute...
Kakvo ucitavanje bokte?

Sta se gubis bre ti,dobro sam napisao i jeste zivo sranje zbog chata komandi i ucitavanja aj bezi muka mi je kad cekam  :-[ ja bi banovao tu igricu :P

Svatko ima svoje misljenje monk, moje je ko i vecini samp i mta igraca, mta je bolji.. Ne samo zbog gaminga, nego i zbog scripting mogucnosti, kao i downloadanja modova, mislim na modove koji svi vide na serveru, ali naravno nema tolko igraca, a ni servera jer ne postoji 'basic' scripta, iako GF nije basic, ali da tamo(na MTA forum) netko postavi nekakvu dobru skriptu, vidio bi kako bi se razvili serveri i igraci s vremenom..

I da, kaze se 'MTA Sucks'...
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Svatko je dobrodošao!! ;)
GAME OVER!

Lol ljudi gledajte ovo :D

Umirem :D

hahahah budaletine  8)

United Rol3Play Back Online
www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...

1.I tebi je to loše? Napraviš nešto tako jebeno i zašto bi sad svaki igrač trebo to instalirat posebo a korisno je? A ovako može skinut to i odma mu je instalirano. Po tome ni CoD4 ne valja.
2. Naravno da sam ih vidio, imaš valhalla i još par. MTA ne može "upravljat" s puno igrača? On može s 128 igrača upravljat bez problema. Stavili bi oni i više ali po meni ni ne treba jer što više ideš to će ti više laggat. I kao što je luksa rekao nema igrača jer nema GF moda kao na SA:MPu pa da svaka budala napravi server. Trebaš malo razbit glavu da bi napravio jeben mod.

Citat: [Saw]BloodMaster poslato Oktobar 06, 2010, 01:48:25 PRE PODNE
Mta mi se gadi zbog ocitavanja i onog ruznog chata... Mta sam igro svega dva puta, a nikad nisam naletio na neke nove aute...
I Å¡to fali chatu? Normalan je.

mta je super isto igrao sam na par server i isvidja mi se... igram tamo stunt server i stvarno je super... (a i bolja je grafa nekako SA:MP ubija teksture)

United Rol3Play Back Online
www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...

Ima i onaj speed, mislim xD.. zaboravio kako se to zove, nego ono kad ides jako brzo da ti se kao muti slika :D..

A race serveri su meni pre pre dobri, ali ne igram vise tolko cesto ko nekad :)
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Ja cu mozda poceti da igram, ali videcemo :D
Moze neki IP od srv?