Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ja osobno igram MTA i SAMP, tj. poceo sam samp malo sad na Croherzi, a MTA sam do onda igrao, puno je bolji, sinkronizacija i sve ostalo, Race|DD serveri na sampu su 0 prema MTA..
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

E Shigac, a koji je tamo jezik za skriptanje?

html xD(sala)

Je da je bolji MTA ali malo igraca to igra vise igraju SAMP
There is no power like ///M Power
If One Day Speed Kills Me, Do Not Cry Because I Was Smiling!

Je zato što večina njih misli da je MTA samo vražiji map editor i nikad ne ode malo igrat na serverima nekim. :| A i na MTA nema puno servera jer nema skripti kao GodFather pa da će svaka budala otvarat server. :)

E ljudovi jer ima vamo neki tut za pravljenje Poslova znam da je bio onaj Djurin moze URL?

stvarno ti je mrsko pregledati 4 stranice u pod forumu gdje su tutoriali  ?!   Å½ALOSNO !  + imaÅ¡ tražilicu !
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Pa googlaj malo xD
There is no power like ///M Power
If One Day Speed Kills Me, Do Not Cry Because I Was Smiling!

Toliko o onome bsp hostingu! Lik me zajebo, 30 slotova i .info domen mi otiso u vjetar tj. 65 kuna! Lik kaze da nisu sjele pare, ja nazovem banku sjele odavno -.- Jebem mu majku u picku

Citat: [CH]Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ » poslato Oktobar 05, 2010, 20:51:48 POSLE PODNE
Toliko o onome bsp hostingu! Lik me zajebo, 30 slotova i .info domen mi otiso u vjetar tj. 65 kuna! Lik kaze da nisu sjele pare, ja nazovem banku sjele odavno -.- Jebem mu majku u picku

Tako ti je to kad vjerujeÅ¡ svakome!  ??? ??? :-[

Citat: br@co poslato Oktobar 05, 2010, 21:33:52 POSLE PODNE
Citat: [CH]Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ » poslato Oktobar 05, 2010, 20:51:48 POSLE PODNE

Tako ti je to kad vjerujeÅ¡ svakome!  ??? ??? :-[
Tako ti je kad verujes botu i prevarantu!

Meni se to skoro dogodilo...

Evo ja skriptam i uzivam, skriptam Saw rp ::)

Ajmo na noge lagane xD di je nocna ekipa x)