Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

ZicMortal

Citat: [βР] AlÑ"Ñ"N MÑ"кA poslato Oktobar 03, 2010, 11:47:06 PRE PODNE
Citat: taft poslato Oktobar 03, 2010, 11:10:37 PRE PODNE
Citat: ƨÑ,яακƨı poslato Oktobar 03, 2010, 10:58:45 PRE PODNE
jel' bio 'ko jucer vani malo ?

Popio previse ? xD

Mamurluk ?

Ja jedva gledam xD
Sad si ti faca?

Tužno je kako neki misle da su face ako se opiju   :D :D

Ma oni misle da su sad frajeri.. A kad jednom popijete dovoljno da idete na ispumpavanje zeludca javite mi se ;) (nisam nikad iso al znam kak je to)

Correlli

Citat: [CH]Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ » poslato Oktobar 03, 2010, 13:40:18 POSLE PODNE
Ma oni misle da su sad frajeri.. A kad jednom popijete dovoljno da idete na ispumpavanje zeludca javite mi se ;) (nisam nikad iso al znam kak je to)

Pa baš to nije nikakav rezultat. To znači da tvoje tijelo ne može pretrpjeti toliku količinu alkohola.

Ajde dečki pomozite CroHerzi u obaranju rekorda server se otvara kroz par minuta

IP: 78.46.79.68:3022
Ex CroHerze DM HEAD Administrator

Citat: TomO_ poslato Oktobar 03, 2010, 19:57:21 POSLE PODNE
Ajde dečki pomozite CroHerzi u obaranju rekorda server se otvara kroz par minuta

IP: 78.46.79.68:3022
Još 1minuta XD :D

vec je oboren rekord koliko vidim :D al mene nema tamo :D

397 igraca je bilo cini mi se u jednom trenutku, ali toliko laga da ne mogu ni tut da zavrsim  xd
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

ja sam vidio 400 igraca..al ipak previse ljudi..ne mogu ja igrati na serverina koji imaju vise od 50 igraca..jednostavno mi glupo :D

Previše je igrača i zato previše lagga. SA:MP nisu dobro prilagodili tolkom broju igrača.

rekord je 411 igraća a ja imam slikano 409 možda netko ima više :D !!! vidit ćemo pa će slike biti postavljene :D
Ex CroHerze DM HEAD Administrator

Pa po meni iskreno SA:MP je jako losa modifikacija. Jedino sto ga spasava je velik broj igraca. Ja preferiram MTA ali nema ni 1/10 igraca na MTA kolko ima na SAMPu...

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Jel se u mta mogu staviti ono kao mod auti? Bmw i ta sr"anja?

Yes my friend. U MTA se ide do tolko detalja da mozes cak i sinkronizirati oblake na nebu tak da svakom igracu isto...

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

MTA i jeste bolji samo je problem što ga ne igra dovoljno igraća :)

MTA vs. SAMP