Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Nemoj kupovat za komp jer će ti to za manje od 2 godine opet biti staro i opet ćeÅ¡ morat kupiti, i tako u krug. RaÄ'e odi van i kurvu si unajmi. Hahah. Zez se Å¡tedi za crne dane, recesija je. ;)

Ono sto sam naveo(cure, grad itd..) je obavezno, a jebo komp, imate pravo.... I da, stedio sam "i" trosio... Uff... Nemogu docekat 1-2.10 tad konacno opet dobivam net, i necu se micat od kompa 10 dana, brate dopizdilo mi, vec mjesec dana se vucem po mobitelu... Sad imam jos jedno pitanje(naporan sam, al sta cu kad sam taki xD); pravim TDM skriptu koja trenutno ima 3k linija. Za koja 2mj je gotva, admin,helper,level, team, class systemi i jos dosta systema al mi se neda nabrajat. I, dali da ja tu skriptu koristim, ili da ju prodam za 5000kn, xD sta ste blenli xD za kojih 200-300 kn?

Te grafe nepasu meni xd, a mislio sam intel i5, al neznam cijenu :( a ko sto svi rece: recesija je, a i za godnu dana komp ce biti krš... Jel ima ko prjedlog sta sa onom skriptom?.?

SAW 7 3D!!!!!!
22.10.2010. Nemogu docekattttttttttt!!!!!!!!: weeeeeeeeeeee Saw ruless! Saw, film koji je ispunio sva moja iscekivanja, najbolji Saw koji je napravljen + 3D,,, posjedujem svih 6 djelova na originalu i nemogu docekat da se ovaj pridruzi kolekciji! Kako se vama cini film?

Citat: BloodMaster(Viky) poslato Septembar 29, 2010, 14:52:21 POSLE PODNE
SAW 7 3D!!!!!!
22.10.2010. Nemogu docekattttttttttt!!!!!!!!: weeeeeeeeeeee Saw ruless! Saw, film koji je ispunio sva moja iscekivanja, najbolji Saw koji je napravljen + 3D,,, posjedujem svih 6 djelova na originalu i nemogu docekat da se ovaj pridruzi kolekciji! Kako se vama cini film?

Gledo sam samo drugi dio, fil jee extra...

Ja cu prvi dan ga nabavit.. A sad idem gledat destination tommorov na KN

Ima ko da zna pravit one bannere i tako to... PS znanje bla bla... I da ima vremena naravno, trebalo bi mi neÅ¡to napravit... Sitnice neke  :r  Javite mi se na PM ako ima neko raspoložen  :r
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: ///Masic poslato Septembar 26, 2010, 12:51:25 POSLE PODNE
Da Emil Masic,nije slomio nogu nego prste haha xD....
Nije ti brat head odavno.. Cak si i ti igrao na njegovom acc i molio Nikolu za povratak u admin tim.
Ovi ostali sto se zale na CH admine nek nabave dokaze , bez dokaza ste obicni debili.

Da vas pitam u vezi vracanja statsa.....Da li je dobro vracati statse sa drugih servera ili ne.... Vase misljenje :D
â"Œâˆ©â"(â—•_â—•)â"Œâˆ©â"

Respect to: (à¥"_à¥") - ČιѕÑ,σ яÑ"кяÑ"αÑ,ινησ - (à¥"_à¥") , [Saw]BloodMaster

â"Œâˆ©â"(â—£_â—¢)â"Œâˆ©â"

Citat: [BP] JoeFox poslato Septembar 30, 2010, 20:02:03 POSLE PODNE
Da vas pitam u vezi vracanja statsa.....Da li je dobro vracati statse sa drugih servera ili ne.... Vase misljenje :D
Moras biti pazljiv u vezi toga.Svima je cilj da te prevare  ;)
Poslednja Izmena: Septembar 30, 2010, 20:05:05 POSLE PODNE od Deniro

Citat: Deniro poslato Septembar 30, 2010, 20:04:43 POSLE PODNE
Citat: [BP] JoeFox poslato Septembar 30, 2010, 20:02:03 POSLE PODNE
Moras biti pazljiv u vezi toga.Svima je cilj da te prevare  ;)

Pa ne msm im tek tako verovati.. :D

Bez slike nisxta..xD
â"Œâˆ©â"(â—•_â—•)â"Œâˆ©â"

Respect to: (à¥"_à¥") - ČιѕÑ,σ яÑ"кяÑ"αÑ,ινησ - (à¥"_à¥") , [Saw]BloodMaster

â"Œâˆ©â"(â—£_â—¢)â"Œâˆ©â"

Correlli

Citat: [BP] JoeFox poslato Oktobar 01, 2010, 00:05:54 PRE PODNE
Pa ne msm im tek tako verovati.. :D

Bez slike nisxta..xD

Onaj tko zna barem "malo" oko SA:MP PAWN jezika može te prevarit i sa slikom. Može napravit fejk skriptu za statse (isti textdrawi, isti teksti i ostale osnovne stvari koje se mogu vidjeti na originalnom serveru kad napraviš screen tamo) i napraviti screen.
Poslednja Izmena: Oktobar 01, 2010, 07:10:43 PRE PODNE od Don Correlli

Chris sretan rodendan sve najbolje :D
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

Chris Sretan roÄ'endaaaaan.  Da ih joÅ¡ puno doživiÅ¡   ;)
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265