Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [βР] AlÑ"Ñ"N MÑ"кA poslato Septembar 25, 2010, 23:12:36 POSLE PODNE
Dobio sam ban na CH   -.-"   Pa dje neću psovat, kad ima stvarno al stvarno [cenzura]ih ljudi  -.-"   Udjem, GS-ovi organizovali event kao trebamo da im udaramo auto, a oni bjeze, i ko im zapali auto, pobjedio... I ja ih ganjam, izudaram im auto, oni stvore sebi drugo i nastave... Ja i to izudaram, oni opet u drugo.... Ja se iznerviro reko idoli dokle mislite mjenjat auto, kako vas trebam zapalit onda -.-"  i areu dobijem... A u arei me sutali naki likovi po 10 puta, nidje RP-a, nidje niceg... Ubijem jednog, vrati se i opet me nasuta... I ja njima reko "Smirite se idoli" i dobijem ban  xd  

Ovi novi admini su sve nadobudna djeca.. Cudim se ak imaju i 12-13 godina, zive od SAMPa.. A oni stari admini opet seru po novima i sam banane dobijaju

Citat: [CS]Tequila poslato Septembar 25, 2010, 22:20:52 POSLE PODNE
Pogledajte na kalendaru 2. listopada 2010. koliko lik ima accounta xD

To su botovi.. Oni koji se regaju pa nist nerade sam nabijaju registracisku listu xD
Poslednja Izmena: Septembar 26, 2010, 10:13:33 PRE PODNE od [CH]Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ »

Citat: [βР] AlÑ"Ñ"N MÑ"кA poslato Septembar 25, 2010, 23:12:36 POSLE PODNE
Dobio sam ban na CH   -.-"   Pa dje neću psovat, kad ima stvarno al stvarno [cenzura]ih ljudi  -.-"   Udjem, GS-ovi organizovali event kao trebamo da im udaramo auto, a oni bjeze, i ko im zapali auto, pobjedio... I ja ih ganjam, izudaram im auto, oni stvore sebi drugo i nastave... Ja i to izudaram, oni opet u drugo.... Ja se iznerviro reko idoli dokle mislite mjenjat auto, kako vas trebam zapalit onda -.-"  i areu dobijem... A u arei me sutali naki likovi po 10 puta, nidje RP-a, nidje niceg... Ubijem jednog, vrati se i opet me nasuta... I ja njima reko "Smirite se idoli" i dobijem ban  xd 

Haha a jadan,a ima svakakvih admina...
There is no power like ///M Power
If One Day Speed Kills Me, Do Not Cry Because I Was Smiling!

pa vecina igraca koji prestaju igrati na CH ,prestaju igrati zbog admina..ima ,bar je bilo dok sam ja tamo igrao 2-3 dobra admina...najbolji admin mi je bio brane crack.. al kako dolaze nova vremena,djeca placaju i dobijaju admine...

Citat: [Utopia]Owner poslato Septembar 26, 2010, 11:25:26 PRE PODNE
pa vecina igraca koji prestaju igrati na CH ,prestaju igrati zbog admina..ima ,bar je bilo dok sam ja tamo igrao 2-3 dobra admina...najbolji admin mi je bio brane crack.. al kako dolaze nova vremena,djeca placaju i dobijaju admine...

Haha na CH nemres dobit admina placanjem...bila ti je tema na CH forumu da se nemre dobiti nikako xD

Ma normala Admini, ne smetaju mi, smetaju mi gomile i gomile non rp igraca  -.-
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: ///Masic poslato Septembar 26, 2010, 11:26:23 PRE PODNE

Haha na CH nemres dobit admina placanjem...bila ti je tema na CH forumu da se nemre dobiti nikako xD

hmm jesi siguran?? nek bude kako ti kazes,iako nisi u pravu :))

Brat mi je bio head na CH....

Citat: ///Masic poslato Septembar 26, 2010, 11:31:58 PRE PODNE
Brat mi je bio head na CH....

emil masic??? jel tako?

i sta,jel vise nije head?

Slomio nogu, bio u bolnici i Nikola mu skine admina, koji peder -.-
Najbolji admin Emilko i Brane aka Buff :P

jbt ne mogu vjerovat ako je to nikola uradio...dok sam igr'o cinio mi se sasvim normalan lik :S

pa vecina igraca koji prestaju igrati na CH ,prestaju igrati zbog admina..

Znam ih dosta koji su zbog toga prestali, ja sam prestao iz istog razloga...
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

Da Emil Masic,nije slomio nogu nego prste haha xD....

Ev da ovdje pitam,, skupio sam 2700kn i sad neznam sta s njima. Komp mi je u k...u ali moze se igrati samp, cod 2;4, bf 2 itd. Jedan dio mozda ode za net, novi dres, kosarkaska lopta, grad, cure, drustvo..., i ostane mi cirka 1800kn. Dali da kupim proc ili grafu ili da uzmem neki mis i tastaturu i nastavim stedit? Ili da uzmem lcd monitor, ali meni osobno nekako je bolji crt, a sad koja je prednost lcd-a? Hvala..

Citat: BloodMaster(Viky) poslato Septembar 27, 2010, 19:43:13 POSLE PODNE
Ev da ovdje pitam,, skupio sam 2700kn i sad neznam sta s njima. Komp mi je u k...u ali moze se igrati samp, cod 2;4, bf 2 itd. Jedan dio mozda ode za net, novi dres, kosarkaska lopta, grad, cure, drustvo..., i ostane mi cirka 1800kn. Dali da kupim proc ili grafu ili da uzmem neki mis i tastaturu i nastavim stedit? Ili da uzmem lcd monitor, ali meni osobno nekako je bolji crt, a sad koja je prednost lcd-a? Hvala..

ili da dadnes meni ?  xd   haha novi dres, kosarkaska lopta...   :D  A cure, grad... nidje veze, to dosad nisi ni kune trosio pa si uspio skupit ?  :D 

Ma stavis na stednu sebi, da imas za buducnost, jebo komp   :D
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265