Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Jucer mi je bio.. Al falaaa :) Jao jbt, upozno sam curu zivotaaaaaaaaa :PP Na moj rockas awwwwww :D

Citat: [CH]Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ » poslato Septembar 20, 2010, 16:40:10 POSLE PODNE
Jucer mi je bio.. Al falaaa :) Jao jbt, upozno sam curu zivotaaaaaaaaa :PP Na moj rockas awwwwww :D

Cestito bi ti jucer ali sam imo zabranu pisanja postova xD
There is no power like ///M Power
If One Day Speed Kills Me, Do Not Cry Because I Was Smiling!

wahahahahhahahahahahah, ja nisam imo mjesec dana..

Citat: [CH]Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ » poslato Septembar 20, 2010, 18:38:29 POSLE PODNE
wahahahahhahahahahahah, ja nisam imo mjesec dana..

Ja imo na jedan dan i jedva izdrzo xD

Pozdrav,
kao sto znate ja sam prije mjesec dana dobio SMODa. IzvrÅ¡avao sam dužnosti kako sam znao i umio i bio sam i vise nego aktivan na forumu. U zadnje vrijeme su počeli dolaziti takvi botovi(ne n00bovi, n00bovi nauce, botovi su oni koji samo žele sve na pladnju umjesto da se prime posla) na forum da to jednostavno vise nije normalno i nemogu pokraj takvih ljudi ostati smiren i onda pocinjem vrijÄ'ati, biti sarkastičan itd... Pokraj takvih Te vise bas ni nemam vremena za forum uz skolu. Zamolio sam admine da mi acc izbrisu. Oprostite ako sam vas razočarao i oprostite sto odlazim sada kad vidim da nema ljudi za održavanje foruma, ali neželim da moja Å¡kola i moji živci stradaju zbog hobija. Nadam se da me razumijete.

Pozdrav, cujemo se i vidimo se(mozda jednog dana :P).

EDIT: E i da, cuo sam da je nekima drago sto odlazim pa poruka za njih. PARTY ON!!!!
Poslednja Izmena: Septembar 20, 2010, 20:48:21 POSLE PODNE od LordShigi

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Ou yeaaa, PAAARTYYYYY.

lol, šta ti je, čuj drago im... Šta im ima bit drago, ko da si nešto loše radio.... Dio sa botovima i nobovima više nego istinit
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: LordShigi poslato Septembar 20, 2010, 20:47:30 POSLE PODNE
Pozdrav,
kao sto znate ja sam prije mjesec dana dobio SMODa. IzvrÅ¡avao sam dužnosti kako sam znao i umio i bio sam i vise nego aktivan na forumu. U zadnje vrijeme su počeli dolaziti takvi botovi(ne n00bovi, n00bovi nauce, botovi su oni koji samo žele sve na pladnju umjesto da se prime posla) na forum da to jednostavno vise nije normalno i nemogu pokraj takvih ljudi ostati smiren i onda pocinjem vrijÄ'ati, biti sarkastičan itd... Pokraj takvih Te vise bas ni nemam vremena za forum uz skolu. Zamolio sam admine da mi acc izbrisu. Oprostite ako sam vas razočarao i oprostite sto odlazim sada kad vidim da nema ljudi za održavanje foruma, ali neželim da moja Å¡kola i moji živci stradaju zbog hobija. Nadam se da me razumijete.

EDIT: E i da, cuo sam da je nekima drago sto odlazim pa poruka za njih. PARTY ON!!!!

Zao mi sto nas napustas,navrati koji put...i sretno u rl

Citat: LordShigi poslato Septembar 20, 2010, 20:47:30 POSLE PODNE
Pozdrav,

A omg, svi najbolji smodovi odlaze -.- Ovaj potjeran, ovaj otiso, ovom obrisali acc radi prevoda pa grr

Ou yea, ja sam najgori, a mene se necete rjesit'.... Bas ste pehovi  :D
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: [βР] AlÑ"Ñ"N MÑ"кA poslato Septembar 20, 2010, 21:24:03 POSLE PODNE
Ou yea, ja sam najgori, a mene se necete rjesit'.... Bas ste pehovi  :D

Najgori? I ti si isto onaj car :)

Ne razumijem zašto bi ti brisali acc? Pa ono nek ti bude. Ali ajde sretno u životu. :)

Pa zato jer cu onda opet dolaziti na forum i biti ometan.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji