Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Apsolutno nicem, i sto se toga tice, DenY da si pametniji pogledao bi ono sto je i correlli vec prije, prve postove tih korisnika, ako bolje pogledas predstavili su se i razor im je pozelio dobrodoslicu, a on tolko glup nije onda bio kad je bio smod da ima 2 acc-a :) nadam se da si se sada usr** od srama

Correlli

Citat: Napoleon poslato Avgust 03, 2010, 20:31:00 POSLE PODNE
Nekužim u čemu je poanta ovog prepucavanja ?

DenY si je nekako namislio da je Astra ustvari r4z0r.
Poslednja Izmena: Avgust 03, 2010, 20:33:08 POSLE PODNE od Don Correlli

A stvarno nema veze s vezom to prepucavanje. Nerazumijem Å¡ta vas briga kako ko vodi server ? Nek se on sam zapita jel ima problema pri voÄ'enju a ne da se prepucavate ovdje i da drugima dižete tlak i sebe blamirate.

Correlli

Citat: Napoleon poslato Avgust 03, 2010, 20:36:58 POSLE PODNE
A stvarno nema veze s vezom to prepucavanje. Nerazumijem Å¡ta vas briga kako ko vodi server ? Nek se on sam zapita jel ima problema pri voÄ'enju a ne da se prepucavate ovdje i da drugima dižete tlak i sebe blamirate.

Nije to nikakvo prepucavanje. Samo pokuÅ¡am nekima objasnit da nije sve Å¡to si umisle istinito. I nitko od nas nije spominjao voÄ'enje servera.
Poslednja Izmena: Avgust 03, 2010, 20:50:01 POSLE PODNE od Don Correlli

Nisam za to prepucavanje i tebe nisam spominjao. Nego postove iznad. Gdje se oslanjaju na voÄ'enje servera

Citat: Napoleon poslato Avgust 03, 2010, 20:58:24 POSLE PODNE
Nisam za to prepucavanje i tebe nisam spominjao. Nego postove iznad. Gdje se oslanjaju na voÄ'enje servera
Vidi se da te nije bilo neko vrijeme, odgovorio si na sve moguce teme -_-

Pogledaj da sam svaki dan onliine ^^. Nego kad mi doÄ'e piÅ¡em ali sam aktivan svaki dan samo Å¡to nepiÅ¡em nego čitam

E zna ko mozda sta nam se s avvatarima dogaÄ'a, stalno nestaju, sad je i meni nestao.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Citat: LordShigi poslato Avgust 03, 2010, 21:08:22 POSLE PODNE
E zna ko mozda sta nam se s avvatarima dogaÄ'a, stalno nestaju, sad je i meni nestao.
Nemoze ti samo tako nestat, nestali su kad smo forum reinstalirali a sad kasnije ne nestaju

nastoe

sutra dolazim natrad u ZG znaci doma pa samo da se javim ako me netko treba da se necu moci javiti tj. odg. na PM kojih imam 6 NE procitanih -.-

Evo novi avatar. Ako ne vidite PAWN kolje SQUIRREL.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Citat: Chris poslato Avgust 03, 2010, 20:32:29 POSLE PODNE
Apsolutno nicem, i sto se toga tice, DenY da si pametniji pogledao bi ono sto je i correlli vec prije, prve postove tih korisnika, ako bolje pogledas predstavili su se i razor im je pozelio dobrodoslicu, a on tolko [cenzura] nije onda bio kad je bio smod da ima 2 acc-a :) nadam se da si se sada usr** od srama

hah djuro je bio upravu nema smisla ovo otvarati

Citat: Don Correlli poslato Avgust 03, 2010, 20:32:40 POSLE PODNE
Citat: Napoleon poslato Avgust 03, 2010, 20:31:00 POSLE PODNE
Nekužim u čemu je poanta ovog prepucavanja ?

DenY si je nekako namislio da je Astra ustvari r4z0r.

Astra nije r4z0r i Deny to dobro zna!
GAME OVER!

Astra pa di si ti čovječe. Sjećaš se Glup i gluplji haha. We Go To The ASPEN

sve gluplji do glupljeg JA NISAM REKAO DA JE ASTRA R4ZOR

nego da je korisnik ovog profila http://balkan-samp.com/forum/index.php?action=profile;u=1900 zapravo r4zor koji koristi multi proxy da bi uzeo neciji ip :)