Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: - Soni i stado kokosi - poslato Avgust 01, 2010, 19:45:24 POSLE PODNE
Help je dnevno imao 0 igraca , dok je ovaj novi administrator isao preko 40 ..
Helpu se gamemod zapravo uopste i ne radi , on je samo dobio zadugu mimo volje .

vidise da nisi igro tamo prije :S taj "novi administrator" je r4z0r ,a kad je pliva napravio sam mod bez helpa onda je isto bilo 40igraca na otvorenju ,ali kod helpa je 15 stalnih igraca kolko je igraca otislo sa helpom :S

Citat: Nicky_Boss poslato Novembar 13, 2010, 10:51:20 PRE PODNE
tako su i mene nasli...nasli moj ip ujutro pokucaju na vrata ja otvorim jbt policajci ja se čudim zasto su došli, oni meni kaze jesi ti Micke_Boss sa san andreasa ja kazem da, morate poči sa nama da vam postavimo neka pitanja, jbt morao sam laggat da necu ic na sudove itd..
Citat: Nik Delgad poslato Jul 27, 2010, 15:25:39 POSLE PODNE
DoÄ'u ti japanci obučeni u nindže i masakriraju te!
:P :P

Za helpom su otisla 2 igraca , badi i astra .. svi ostali su ostali nazad . Help je jedan prevrtljivi lazov , ispred ociju vam laze i opet ste uz njeg .. ne zaboravite kad je on napustio CH , kad je najteze bilo i kad je bilo 0 igraca , tad se tiho povukao .

Samo znam da je kod ovog novog bilo 20-30 igraca dnevno i da nikad broj nije pao na 0 .
Pliva je dobar scripter , helpa ne mjesajte u tu pricu .

Ne lupetaj o onome o čemu neznaš,ko god bio!
GAME OVER!

Citat: - Soni i stado kokosi - poslato Avgust 01, 2010, 19:31:43 POSLE PODNE
Da , polako .. help je preuzeo sad ode sve u propast .
Prosli admin je bio raja i moglo se s njim na lijep nacin pricat  .

joj joj joj sto nemogu ovih supljaka da ti ja nesto kazem jer dobro znas ko sam znam i ja ko si ti

da helpa nije bilo znas sta bi ch sad bila? KARINA

ja i on smo igrali 0-24 i stlano je bilo 2/100 i dao sam prijedlog bAndziju da da headove plivi alexu i helpu i on je dao i onda je CH pocela blistati samo sto si je TI sad unistio dobro znas na koji nacin i kako nisi ostao na svojoj poziciji al nebitno to sad :)

sranjem po balkan sampu neces navuci raju protiv helpa niti ces vratiti svoju prijasnju poziciju, r4zore samo se zavali i gledaj nastavak price nikad ne znas kad ti mozes uletiti...
Poslednja Izmena: Avgust 02, 2010, 14:23:16 POSLE PODNE od DenY

jel to r4? ako je onda da mu brisem acc jer je on uklonjen sa balkan sampa!

Ako mislis na ovog soni i stado necega ili sto,... taj nije R4

Citat: - Soni i stado kokosi - poslato Avgust 01, 2010, 22:20:37 POSLE PODNE
Za helpom su otisla 2 igraca , badi i astra .. svi ostali su ostali nazad . Help je jedan prevrtljivi lazov , ispred ociju vam laze i opet ste uz njeg .. ne zaboravite kad je on napustio CH , kad je najteze bilo i kad je bilo 0 igraca , tad se tiho povukao .

Samo znam da je kod ovog novog bilo 20-30 igraca dnevno i da nikad broj nije pao na 0 .
Pliva je dobar scripter , helpa ne mjesajte u tu pricu .

astra je sam oso za helpom su osi badi,zuco,putic,hunt...

tako su i mene nasli...nasli moj ip ujutro pokucaju na vrata ja otvorim jbt policajci ja se čudim zasto su došli, oni meni kaze jesi ti Micke_Boss sa san andreasa ja kazem da, morate poči sa nama da vam postavimo neka pitanja, jbt morao sam laggat da necu ic na sudove itd..

Ja sam  :D tnx na gun mozda i mene prime u Ballas

Citat: Dude poslato Avgust 02, 2010, 15:07:16 POSLE PODNE
jel to r4? ako je onda da mu brisem acc jer je on uklonjen sa balkan sampa!

1000 posto jest provjeri login vrijeme datume ovog accounta i onog na ch ;)

chris ja sam bosanac i znam kako bosanci i razmisljaju i pricaju da je neko drugi on bi normalno reko r4zor nebi reko "novi administrator" :) misli malo
Poslednja Izmena: Avgust 03, 2010, 00:01:53 PRE PODNE od DenY

Correlli

Citat: DenY poslato Avgust 03, 2010, 00:00:31 PRE PODNE

chris ja sam bosanac i znam kako bosanci i razmisljaju i pricaju da je neko drugi on bi normalno reko r4zor nebi reko "novi administrator" :) misli malo

Oćito da ne znaš jer to nije r4z0r. "Astra" i "- Soni i stado kokosi -" imaju host Republike Hrvatske, a r4z0r živi u Donjem Vakufu, znači Bosna i Hercegovina.

Citat: Don Correlli poslato Avgust 03, 2010, 00:26:17 PRE PODNE
Citat: DenY poslato Avgust 03, 2010, 00:00:31 PRE PODNE

Oćito da ne znaš jer to nije r4z0r. "Astra" i "- Soni i stado kokosi -" imaju host Republike Hrvatske, a r4z0r živi u Donjem Vakufu, znači Bosna i Hercegovina.

hos da ti ja posaljem program da namjestim sebi ip pa da bude da sam sa jamajke? :S

Correlli

Citat: DenY poslato Avgust 03, 2010, 13:40:00 POSLE PODNE
hos da ti ja posaljem program da namjestim sebi ip pa da bude da sam sa jamajke? :S

Ma ne, u pravu si, možda je ovaj čak iz Tunguzije pa si je namjestio hrvatski IP.. Znam ja za takve programe prijatelju dragi, ali u ovom slučaju nije.

Citat: Don Correlli poslato Avgust 03, 2010, 13:59:06 POSLE PODNE
Citat: DenY poslato Avgust 03, 2010, 13:40:00 POSLE PODNE

Ma ne, u pravu si, možda je ovaj čak iz Tunguzije pa si je namjestio hrvatski IP.. Znam ja za takve programe prijatelju dragi, ali u ovom slučaju nije.

joj correli necu da se prepucavam s tobom al ti ne vidis sta ti se desava ispred nosa

Correlli

Drago mi je da ti misliš da vidiš.

Nekužim u čemu je poanta ovog prepucavanja ?