Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: ╬Devilni Vilkoâ,,¢â•¬ poslato Jul 08, 2010, 15:43:54 POSLE PODNE
Al ja ne kužim ovu djecu današnju.. Svi otvaraju servere, obični GF mod, bezveze

To su uglavnom oni koji igraju SAMP negdje 2-3 mjeseca pa su željni admina, a nemaju pojma o skriptanju...
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

Citat: <- Tequila -> poslato Jul 08, 2010, 15:54:49 POSLE PODNE
Citat: ╬Devilni Vilkoâ,,¢â•¬ poslato Jul 08, 2010, 15:43:54 POSLE PODNE
Al ja ne kužim ovu djecu današnju.. Svi otvaraju servere, obični GF mod, bezveze

To su uglavnom oni koji igraju SAMP negdje 2-3 mjeseca pa su željni admina, a nemaju pojma o skriptanju...

Istina samo skinu GM i editaju ga.

Ne bi reko da ga editaju, već samo prevedu -;-'

Aloooooo.. Ocu nazad mojih 63 posta!! Nije feer!!!

Citat: ╬Devilni Vilkoâ,,¢â•¬ poslato Jul 09, 2010, 17:10:59 POSLE PODNE
Aloooooo.. Ocu nazad mojih 63 posta!! Nije feer!!!

spammer si ti, brzo ćeÅ¡ ih vratiti.  Je*ote kolko se ljutiÅ¡ i dereÅ¡ zbog glu*ih postova, kao da ćeÅ¡ dobiti neÅ¡to ako ih budeÅ¡ imao viÅ¡e. Samo pokazujeÅ¡ koliko si nezreo  ;-) Ovdje si na forumu samo zbog postova ili Å¡ta?  -.-'
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Devilni inace dao sam ti prije ovog backupa opomenu pred ban, i inace ovaj backup je od danas u 4 ujutro znaci da si danas nakupio 50 postova i to je previse...

Citat: [SA]Chris poslato Jul 09, 2010, 17:55:11 POSLE PODNE
Devilni inace dao sam ti prije ovog backupa opomenu pred ban, i inace ovaj backup je od danas u 4 ujutro znaci da si danas nakupio 50 postova i to je previse...
Od toga je 20 postova spam, ostatak sam pomogao ovima.. :) Samo mi nemoj ban dattt, nemogu bez ovog forumaa :DDD

Citat: ╬Devilni Vilkoâ,,¢â•¬ poslato Jul 09, 2010, 17:57:11 POSLE PODNE
Od toga je 20 postova spam, ostatak sam pomogao ovima.. :) Samo mi nemoj ban dattt, nemogu bez ovog forumaa :DDD
Ne ovisi o meni nego o tebi ;)

Citat: [SA]Chris poslato Jul 09, 2010, 17:58:06 POSLE PODNE
Citat: ╬Devilni Vilkoâ,,¢â•¬ poslato Jul 09, 2010, 17:57:11 POSLE PODNE
Ne ovisi o meni nego o tebi ;)

A ja te molim da me nebanas :D

Citat: [CC]Stormer poslato Jul 09, 2010, 18:17:27 POSLE PODNE
Neprovociraj.. znas da je chris opasan :D.. mene kad banaju ja uletim ko sismis na forum niko me i nevidi xD
Ma ja samo kazem da ovisi o njegovom daljnjem ponasanju, i ovo sad iskoristava da spama xD tako da dosta sad o tome

Citat: [CC]Stormer poslato Jul 09, 2010, 18:21:53 POSLE PODNE
Citat: [SA]Chris poslato Jul 09, 2010, 18:20:25 POSLE PODNE
Citat: [CC]Stormer poslato Jul 09, 2010, 18:17:27 POSLE PODNE
Neprovociraj.. znas da je chris opasan :D.. mene kad banaju ja uletim ko sismis na forum niko me i nevidi xD
Ma ja samo kazem da ovisi o njegovom daljnjem ponasanju, i ovo sad iskoristava da spama xD tako da dosta sad o tome

Da al ja govorim da ovaj 2 puta moli da bi te provociro i da bi nakupio postove :D

Ma nemoj, sta ti znas? Ja ga samo molim da me nebana xD

BaÅ¡ ste spammeri   :-D  Dobra tema, svaka čast chrisu na trudu... Postovi će se opet nakupiti vremenom  (:
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: [BP] AleeN ba! ^^ poslato Jul 09, 2010, 18:31:09 POSLE PODNE
BaÅ¡ ste spammeri   :-D  Dobra tema, svaka čast chrisu na trudu... Postovi će se opet nakupiti vremenom  (:
Pa nitko nije puno izgubio postova jer je ovo backup od danas ujutro... u 4h

Al stvarno.. Odlična tema.. Jedino mi žaooo, došo sam na 600 postova :D

Budi sretan sto u opce imas postova vidi mene rego se prije godinu i pol i nemam ni 100 :D

Citat: Nicky_Boss poslato Novembar 13, 2010, 10:51:20 PRE PODNE
tako su i mene nasli...nasli moj ip ujutro pokucaju na vrata ja otvorim jbt policajci ja se čudim zasto su došli, oni meni kaze jesi ti Micke_Boss sa san andreasa ja kazem da, morate poči sa nama da vam postavimo neka pitanja, jbt morao sam laggat da necu ic na sudove itd..
Citat: Nik Delgad poslato Jul 27, 2010, 15:25:39 POSLE PODNE
DoÄ'u ti japanci obučeni u nindže i masakriraju te!
:P :P