Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

iYoko

Emire, vidis, gore kada gledas desno vidit ces logo SA-MP-a e i malo dolje, nakon sto predjes onaj prazni dio imas PRETRAGU koju ubuduce koristis.

Pa trebao bi ti onda izbacit

Portal            Forum            Pomoć       Traži       Profil       Moje Poruke       Kalendar       ÄŒlanovi      

da ako oces po onim kodovima koje convertiras

samo sam kazao

evo ga zavrsio sam sa plazom
nisam je nesto puno preuredjivao ali evo

vrata od garaze, tagovi od grove st i ballasa,auto parking, bicikli, standovi, skakaona za lude provode,onda sam stavio bar i okolo stolice, u teretani sma stavio stol da se ljudi odmore,onda sam stavio ispod mosta kao da je neko pijo pa ostavio,onda sam stavio quad bike turnir i na kraju sam malo okoliš da ne izgleda prenatrpano :DDDDDD

M-Gun

Citat: Napoleon poslato Maj 31, 2010, 15:57:11 POSLE PODNE
samo sam kazao

evo ga zavrsio sam sa plazom
nisam je nesto puno preuredjivao ali evo

vrata od garaze, tagovi od grove st i ballasa,auto parking, bicikli, standovi, skakaona za lude provode,onda sam stavio bar i okolo stolice, u teretani sma stavio stol da se ljudi odmore,onda sam stavio ispod mosta kao da je neko pijo pa ostavio,onda sam stavio quad bike turnir i na kraju sam malo okoliš da ne izgleda prenatrpano :DDDDDD

Kaj ti u MTA mozes stavljat graffite ?  ???

nez možel u starom, u onovom da :D

M-Gun

Citat: Napoleon poslato Maj 31, 2010, 16:31:19 POSLE PODNE
da xd

aj os mi poslat download link do tog MTA-a plizz u mene stara krntija xD

u 2 dana si iz pocetnika napredovao u PROa xD...

M-Gun

Citat: Sam ãƒ,, poslato Maj 31, 2010, 20:24:15 POSLE PODNE
u 2 dana si iz pocetnika napredovao u PROa xD...

slazem se...imas talenta samo nastavi ;)

Napoleon vec si otvorio temu netrebas i ovdje i vi ostali...nemojte offtopic da ne moram lockat ovaj chat  :P