Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

M-Gun

Citat: Dex poslato Maj 29, 2010, 15:42:11 POSLE PODNE
Da, prije sam visio po 24/7, sad ga upalim jednom godisnje, da ne kazem da sam spammao 2 godine i obrisali mi 5000 postova xD

ja sam ti ga isti vaki slucaj imo xD

Ocemo otvorit temu nekakvu glasanje da li da forum bude SMF ili tako nesto a da s vbulettinom nesto drugo urade  :-\

Nemora značit da nešto što se kupi bolje od nečeg što je besplatno.To se najbolje vidi sad

<a href="http://www.erepublik.com" target="_blank" > </a>
http://www.erepublik.com/en/referrer/Toni_IIicic
Klickajte i zaraÄ'ujte
[URL=h

ja croherza forum nikad nisam kuzio ni k...

Citat: â•šâ–ºWHC † Makaveliâ—,,╝ poslato Maj 29, 2010, 18:26:30 POSLE PODNE
Nemora značit da nešto što se kupi bolje od nečeg što je besplatno.To se najbolje vidi sad

Jbg, rekao je Djuro 100 puta da je neki error odavno sa database i da ce na ljeto neki profesionalci popravit il sta vec xD

Odsutan dok ne doÄ'em.

pa ali uopce ovaj vbulletin i da se uredi nece izgledati ko SMF

Ovako ja imam edno pitanje jel se moze dobit povrat novca?uopce sta su kupovali mogli su ga creckat xD jel bi mogli dobit povrat novca  :-\

Ludi Grad

Vi ne znate prestati kad nesto zapocnete, shvatite ljudi da se to njima vise svidja i bice tako, platili su itekako dosta temu i sto nije ni losa toliko..... Uostalom sto je vas briga za tim ako cete biti na forumu bicete, ako necete nemojte.... I daj dosta spama o forumu u ovom chatu!!!

Ma nisu ni platili, zato nema Nikole otiso na more s 1000 kuna xD

Odsutan dok ne doÄ'em.

Citat: Dex poslato Maj 29, 2010, 18:56:25 POSLE PODNE
Ma nisu ni platili, zato nema Nikole otiso na more s 1000 kuna xD

xD

Citat: [LG] $°-°PaYnE°-°$ poslato Maj 29, 2010, 18:55:50 POSLE PODNE
Vi ne znate prestati kad nesto zapocnete, shvatite ljudi da se to njima vise svidja i bice tako, platili su itekako dosta temu i sto nije ni losa toliko..... Uostalom sto je vas briga za tim ako cete biti na forumu bicete, ako necete nemojte.... I daj dosta spama o forumu u ovom chatu!!!

de zanima me

jel mogu povratit novce

Ludi Grad

Mislim da NE..... Jedino ako su bas dobri, ali ipak prije NE!!! Zadovoljan!!  :P   
btw   ukucas na google da li vracaju i dobices odgovor..... Google cini cuda protiv neznanja  ;D

Pametnjakovici LOL

Pljujete po vBulletinu samo jer je bio 2 godine SMF pa se teško naviknuti i istražiti neke čari vBulletina (kojih ima)

no nije sad problem što je vBulletin već što je forum zadnjih 7-8 mjeseci štekao da se pola sata ne učitaju inconice a i dok očeš otvorit neku temu trebaš čekat pola sata, za to si vrijeme onda mogo odrijemat, malo otići na server i tako xD

Koje su cari? Sta ce mi 100 glupih opcija, hocu da mogu otvoriti temu, postati, vidjeti posljednje odgovore i poslati PM

Odsutan dok ne doÄ'em.

M-Gun

Odo ja vanka pa eto mozda se vidimo veceras,,,zzzz ,,,  :-*