Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

naseg profesora iz matise tata vozi na poso zato sta ga tolko prcamo da se boji sam izac/uc u skolu

Mi smo isto sad na stošcu...Ima vec dva tjedan se izvlacim treba me pitat jos od ortogonalne projekcije...Al sreca razrednica mi je nastavnica iz matematike pa je lakse...Al znam dosta toga ovih samo previse je tih formula...xD

M-Gun

Citat: ƧΛЯMΛ.JPΣG poslato Maj 26, 2010, 21:54:11 POSLE PODNE
Mi smo isto sad na stošcu...Ima vec dva tjedan se izvlacim treba me pitat jos od ortogonalne projekcije...Al sreca razrednica mi je nastavnica iz matematike pa je lakse...Al znam dosta toga ovih samo previse je tih formula...xD

u nas neka luda,ali kad te pita,reknes da odg. za 2 ona ti rekne forumulu i ti polako xD

@Sto ne maznete onom biciklo? xD

Citat: [Nezavisni]Weite.psd poslato Maj 26, 2010, 21:53:50 POSLE PODNE
naseg profesora iz matise tata vozi na poso zato sta ga tolko prcamo da se boji sam izac/uc u skolu

silovanje xD

Citat: <=[♫]M-Gun[♫]=> poslato Maj 26, 2010, 21:55:10 POSLE PODNE

Jos je rano xD..Zna ko bi mu mazno...Samo mu se nas par zamjerilo...Bi nas odma bacio...Kad on meni zakljuci 2, modaz i 3.E onda ode bicikla...Samo ce mu kostur ostat...xD

Citat: ƧΛЯMΛ.JPΣG poslato Maj 26, 2010, 21:57:29 POSLE PODNE

Jos je rano xD..Zna ko bi mu mazno...Samo mu se nas par zamjerilo...Bi nas odma bacio...Kad on meni zakljuci 2, modaz i 3.E onda ode bicikla...Samo ce mu kostur ostat...xD
Ma pusti ga neka zivi, sto vas to toliko brine mozete samo najebat...tako da bolje da nista ne radite...a i nije vam zao covjeka :D

M-Gun

A Chris gle uvjek je se ljepo zabavit na oprastanju od Osnovne Skole , u nas ce sve gume lezati an podu :D

Mate ****** (m-gun)  is single.

hahaahahhaha

Napoleon 2 debilna posta obrisana.

Odsutan dok ne doÄ'em.

Citat: ♫â—,,Chris►♪ poslato Maj 26, 2010, 21:58:49 POSLE PODNE
Citat: ƧΛЯMΛ.JPΣG poslato Maj 26, 2010, 21:57:29 POSLE PODNE

Ma pusti ga neka zivi, sto vas to toliko brine mozete samo najebat...tako da bolje da nista ne radite...a i nije vam zao covjeka :D
Ma di ce mi ga bit zao...Prvo sam imao najbolju nastavnicu u skoli( iz hrv) i onda nas cjepali na kraju 6. razreda i doso mi on...U stare nastavnice imo 4,5 hrvatski,a u njega 2 na polugodistu 3..! Da ima auto izbusio bi mu gume...Al sreca njegova pa nema...Skuplje bi ga dosle 4 nove gume nego bicikla..xD

M-Gun

Slazem se sa sarmom ... kako ti ga moze bit zao kad te on maltretira bog zna koliko :S

Tako je m-gun...Ajte odo ja sad lec...Imo sam tezak dan...Cujemo se sutra...I nemojte spamat...xD Jao sto volim ove tri tockice xD...

Citat: Nik Delgad poslato Maj 26, 2010, 21:52:36 POSLE PODNE
Citat: Napoleon poslato Maj 26, 2010, 21:48:13 POSLE PODNE
matematika u 8 je pretreska
Laž.

ti si kao pametni bio,pa ja matematiku nemogu smislit koliko je teska

Sutra ujutor novu mapu ocekujte ;(
Poslednja Izmena: Maj 26, 2010, 22:23:06 POSLE PODNE od Napoleon

Brišem vam postove i nastavit ću! Imajte neku granicu u ovome ogromnome spamu!

Odsutan dok ne doÄ'em.

Pa ak je to istina ja bi vas streljo zbog tolke zajebancije ja nebi trpio to.

Citat: Nik Delgad poslato Maj 26, 2010, 23:32:30 POSLE PODNE
Pa ak je to istina ja bi vas streljo zbog tolke zajebancije ja nebi trpio to.

nismo mi krivi bivsi osmasi su ga previse zajebavali. mi ga samo prcamo xD