Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

M-Gun

Pa sta vi u sk. pisete po 5 lektira ? xD

Citat: <=[♫]M-Gun[♫]=> poslato Maj 26, 2010, 20:24:04 POSLE PODNE
Pa sta vi u sk. pisete po 5 lektira ? xD
Ne, nego nam u srednjoj gledaju samo 2 puta godisnje lektiru, u prvom polugodistu na kraju i u drugom na kraju...i moras imat bar 7 lektira do tada za 2

M-Gun

Ahaaa omg ,mi imamo dva dana u mejsecu lektiru i u ta dva sata ispituje i prepricava se lektira za ocjenu ;)

Citat: <=[♫]M-Gun[♫]=> poslato Maj 26, 2010, 20:26:16 POSLE PODNE
Ahaaa omg ,mi imamo dva dana u mejsecu lektiru i u ta dva sata ispituje i prepricava se lektira za ocjenu ;)
Uuu sta je vama lako...Nama nastavnik za 2 trazi da napisemo "dubokoumne" dojmove..Moram pisat eseje o opisima...Ako zelis vise od 3 moras pricat cijeli sat o likovima i lektiri i jos napisat jedno 3-4 stranice u biljeznicu...

pozz svima eto mene sa kebaba :D

M-Gun

Citat: ƧΛЯMΛ.JPΣG poslato Maj 26, 2010, 21:13:11 POSLE PODNE
Uuu sta je vama lako...Nama nastavnik za 2 trazi da napisemo "dubokoumne" dojmove..Moram pisat eseje o opisima...Ako zelis vise od 3 moras pricat cijeli sat o likovima i lektiri i jos napisat jedno 3-4 stranice u biljeznicu...

sta to u vas psiho poremecen nastavnik ? xD

Citat: <=[♫]M-Gun[♫]=> poslato Maj 26, 2010, 21:21:53 POSLE PODNE
Citat: ƧΛЯMΛ.JPΣG poslato Maj 26, 2010, 21:13:11 POSLE PODNE

sta to u vas psiho poremecen nastavnik ? xD
Da poremecen...Vise nego poremecen...Al imamo mi zajebanciju uvezi njega...Ako znas ono sa youtuba bum bum metak metak...Taj nastavnik dolazi sa biciklom u skolu onda se mi zajbajemo "Jel ono tvoja bicikla tamo?. Je moja je bicikla! Bum bum Metak metak..." xD Al vec smo mi njemu par puta busili gume na bicikli pa bi moro pjesaka doma i u skolu  :D xD

M-Gun

Mi ti isto tako imamo traume s nastavnicom iz fizike ... sad sam osmi raz. i sad kad se budem rastajo na zadnji dan okresat cu joj sve zivo po spisku tuka nek ckrne xD

:D :D Ja sam isto 8. razred..Mi ce mo ovom debilu iz hrvatskog na kraju godine ostavit samo kostur od bicikle...Pa neka kupuje novu ili nek ide pjesaka u skolu...

M-Gun

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=6802.msg62448#msg62448  evo malo novih vijesti iz svjeta nogometa...

Citat: ƧΛЯMΛ.JPΣG poslato Maj 26, 2010, 21:43:33 POSLE PODNE
:D :D Ja sam isto 8. razred..Mi ce mo ovom debilu iz hrvatskog na kraju godine ostavit samo kostur od bicikle...Pa neka kupuje novu ili nek ide pjesaka u skolu...

kaj to dolazi s biciklom u skolu ? haha xD

matematika u 8 je pretreska

Aha..Sa biciklom dolazi u skolu...A sta se tice tezine matematike nejteze je sad na kraju ova geometrijska tijela...Volumen,oplosje,baze....

M-Gun

Citat: ƧΛЯMΛ.JPΣG poslato Maj 26, 2010, 21:49:33 POSLE PODNE
Aha..Sa biciklom dolazi u skolu...A sta se tice tezine matematike nejteze je sad na kraju ova geometrijska tijela...Volumen,oplosje,baze....

slazem se s matematikom mi ucimo faking stožac xD ..... aaa jebote s biciklom u skolu,da nami dolazi neko s biciklom vec bi bilo ukradeno xD

Naš profesor iz matematike isto dolazi u školu sa biciklom :D