Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Registirajte se na stranice u mom potpisu i zaradite :D

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

Evo novi sig,sta kazete  :) napravio sam ga u PhotoScape za 5 minuta  :P

BalkanGaming

Citat: Sub Zero poslato Novembar 07, 2010, 21:34:07 POSLE PODNE
Nevalja  :(

Citat: Don Correlli poslato Novembar 07, 2010, 19:43:10 POSLE PODNE
Citat: cookie poslato Novembar 07, 2010, 19:27:22 POSLE PODNE
Upravu si, ali znas sta trebas, napravit jedan acc Don Correlli da ti bude upaljen cesto ali na internte explore.
I napravis pravi acc neki andjelko npr... da niko nezna i onda ce ti spammat samo na taj don.
Znam, ali na forumu ću djelovati sa svojim imenom, a na serveru nemam nikakvog zanimanja igrati pod tim imenom, osim kad budu neki eventi ili nešto slično.

Ustvari kad smo već kod toga, mogu spomenuti onima koji čekaju na moj server da će in-game registracija biti onemogućena. Registracija će biti moguća samo preko foruma, a na serveru će se koristiti isto korisničko ime i lozinka kao na forumu (ista SQL baza). Tako da korisničko ime na forumu ne mora biti Ime_Prezime (RP način), jer će se tek kod stvaranja lika na serveru odabrati "Ime Prezime". Taj sustav o stvaranju lika na serveru sam već pokazao na ovom forumu (Master & Character Account System). Znači korisnički račun koji se registrira na forumu je "Master name" a lik koji se napravi na serveru je "Character name". Najviše možete napraviti 3 likova (Characters) na jedan korisnički račun (Master account).

Op op, vidim promjenio si misljenje o MySQLu   :)

BalkanGaming

Citat: John poslato Novembar 07, 2010, 21:36:09 POSLE PODNE
Citat: Don Correlli poslato Novembar 07, 2010, 19:43:10 POSLE PODNE
Citat: cookie poslato Novembar 07, 2010, 19:27:22 POSLE PODNE
Upravu si, ali znas sta trebas, napravit jedan acc Don Correlli da ti bude upaljen cesto ali na internte explore.
I napravis pravi acc neki andjelko npr... da niko nezna i onda ce ti spammat samo na taj don.
Znam, ali na forumu ću djelovati sa svojim imenom, a na serveru nemam nikakvog zanimanja igrati pod tim imenom, osim kad budu neki eventi ili nešto slično.

Ustvari kad smo već kod toga, mogu spomenuti onima koji čekaju na moj server da će in-game registracija biti onemogućena. Registracija će biti moguća samo preko foruma, a na serveru će se koristiti isto korisničko ime i lozinka kao na forumu (ista SQL baza). Tako da korisničko ime na forumu ne mora biti Ime_Prezime (RP način), jer će se tek kod stvaranja lika na serveru odabrati "Ime Prezime". Taj sustav o stvaranju lika na serveru sam već pokazao na ovom forumu (Master & Character Account System). Znači korisnički račun koji se registrira na forumu je "Master name" a lik koji se napravi na serveru je "Character name". Najviše možete napraviti 3 likova (Characters) na jedan korisnički račun (Master account).

Ovo mi je ekstra, to je i na wow-u pa da to widimo i na sampu  :-*

Citat: cookie poslato Novembar 07, 2010, 21:35:43 POSLE PODNE
Citat: Sub Zero poslato Novembar 07, 2010, 21:34:07 POSLE PODNE
Nevalja  :(
znam  :P nemam drugi sig a onaj mi dosadio iako je prejak  :)

Correlli

Može itko napraviti TuT za posao na modu od >0< ?

Citat: RedMan poslato Novembar 07, 2010, 22:20:29 POSLE PODNE
Dont spaming -.- (mafica)
Imas tamo mnogo tutova iz kojeg mozes napraviti mod od 0, tako da imas i za dm, dodajes sve pomalo i eto ti ga mod ;)

Citat: RedMan poslato Novembar 07, 2010, 22:20:29 POSLE PODNE

Pa napravi svoj system ili uzmi iz onih tutova u tutorijalima pa tako napravi...

BalkanGaming

Citat: Don Correlli poslato Novembar 07, 2010, 21:44:37 POSLE PODNE
Citat: John poslato Novembar 07, 2010, 21:36:09 POSLE PODNE

Već davno. :)
Sad jos da se s demirom pomiris. Hahahahahahaha, promjenis misljenje o njemu xD, to bi bilo za ovaj forum samo :o  ???

Correlli

Citat: cookie poslato Novembar 08, 2010, 11:59:24 PRE PODNE
Sad jos da se s demirom pomiris. Hahahahahahaha, promjenis misljenje o njemu xD, to bi bilo za ovaj forum samo :o  ???

Nisam ja sa njime zavaÄ'en da bi se pomirivao. Osoba koja psuje Boga i nečiju majku na forumu nema Å¡ta viÅ¡e raditi ovdje - tako je i u Demirovom slučaju.

Citat: Don Correlli poslato Novembar 08, 2010, 12:49:54 POSLE PODNE
Citat: cookie poslato Novembar 08, 2010, 11:59:24 PRE PODNE

Nisam ja sa njime zavaÄ'en da bi se pomirivao. Osoba koja psuje Boga i nečiju majku na forumu nema Å¡ta viÅ¡e raditi ovdje - tako je i u Demirovom slučaju.
Jel to ono kada se prijavio za Službenu listu?

Correlli

Citat: RedMan poslato Novembar 08, 2010, 12:55:03 POSLE PODNE
Jel to ono kada se prijavio za Službenu listu?

Da.. možeš mislit. :D