Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

ko da su postovi bitni... -.-'

Ma ja se zezam... Jedini problem je sto cu na 1500 manje postova moc reklamirat NG  :(

O meni:
    Geek, gamer, i internet freak :) , bavim se web-designom, umjetnoscu, game developmentom.

Mape:
    Tutoriali: [/list]

Oces moj Acc xD
    ja cam napoleon

Napooo pa sta nekazes das ti?? :)

I meni iso po svjedodzbe danas moro se budit ujutro... Spavo sma samo tri sata  :-[

O meni:
      Geek, gamer, i internet freak :) , bavim se web-designom, umjetnoscu, game developmentom.

Mape:
      Tutoriali: [/list]

zasto neradi engleski forum...barem meni

jel oce uopce radit nazad...

A ne ugasit će samp forum i samo tako zatvorit ga. Da to napravi nebi bio normalan jer bi izgubiio puno toga.

Ne samo oni.. Mi bi izgubili puno toga, hosteri..
      Jer otprilike se najvise kupuje COD CS i SAMP, ako ode SAMP ostaje samo COD i CS a oni ce se opet isto prodavat jer se to manje igra

CoD i CS da se manje od sampa igraju? Ti malo poludio...

Gle, SA:MP je jedna od vodecih multyplayer igara, ali vidi kvaku tu... razlog ti je u samim performansama racunala koje moras imat za gta sa.. racunalo ti nemora biti nesto da vrti bez problema to... a cod je vec zahtjevniji

Pa nije svugdje tako ko na balkanu da nemogu igrat CoD4. Ali eto lista igara na xfireu. To jest kolko je sati igrana koja igra. http://www.xfire.com/games/# CoD4 je drugi a SA:MP 11. Ajmo reć da ih večina ima xifre.
      Poslednja Izmena: Jun 30, 2010, 16:54:49 POSLE PODNE od Nik Delgad

Citat: MrBeatUpG poslato Jun 30, 2010, 18:39:49 POSLE PODNE
      meni ne otvara taj link

ni meni isto ....
      MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
      [MAP]Predsjednikova kuća
      [MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...