Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

jludi jel postoji stremer koji prikazuje 1024 objekata

Ovako... Neznam sta se dogodilo posljednih dosta dana jaer sam bio na moru i na exkurziji... Dakle vidim da vas je puno novih... Izgleda da mi je nestao acc i sada sam 'gost' na 1800 postova... NEznam zasto ali obrisan mi je acc... Moje iskustvo iz gledanja CSI serijala mi govori otprilike ko mi je obriso acc... Ako se ne varam... Pa ovaj... Ko mi mako acc i sto?  ???

O meni:
    Geek, gamer, i internet freak :) , bavim se web-designom, umjetnoscu, game developmentom.

Mape:
    Tutoriali: [/list]

Razlog koji je bio naveden koliko se sjećam: Da si slagao da si na ekskurziji i nisi preveo zadatak

A ko si ti?  :D

O meni:
      Geek, gamer, i internet freak :) , bavim se web-designom, umjetnoscu, game developmentom.

Mape:

Ljubavii  :D

Nego... Nisam slagao... Imam slike na fejsu ako ocete ko dokaz?  :D

O meni:

Mape:

Nije to rekao, nego je rekao da nisi odavno na ekskurziji i da si imao vremena da prevedes

Ma puno mi se dogodilo... Bio sam na moru imo smrtni slucaj... Svasta nes... Al dobro priznajem mogao sam prevest sam mi se nije dalo  :(  :D

O meni:

Mape:

Ajde nadoknadit ces ti taj spam

A sam mi zao... 1500 i vise postova  :( xD

O meni:

Mape:

Posao je posao xD da si obavil nebi dobio ban i bio bi opet najveći spamer odo ja spavat

Correlli

Citat: Luka P. poslato Jun 25, 2010, 18:03:14 POSLE PODNE
            Citat: [LB]Weite.psd poslato Jun 25, 2010, 17:01:09 POSLE PODNE
            jludi jel postoji stremer koji prikazuje 1024 objekata
            pa skini streamer plugin i možeš neograničeno

Limit prikazivanja objekata u 0.3 verziji je 254 i to se ne da promijeniti na više.
            Poslednja Izmena: Jun 26, 2010, 23:04:53 POSLE PODNE od Don Correlli

Correlli

Citat: Luka P. poslato Jun 26, 2010, 23:30:26 POSLE PODNE
            Nego, aj recimo da si stavio streamat više od 254 objekta (nekih malenih) i svi su u rangu streama (distance).. oće se client crashat onda? ako ne, koji će objekti biti prikazani? neda mi se test xD

0.3 je najstabilnija verzija do sada, tako da crasha neće biti. Prikazat će se samo najbliži objekti, ustvari ako imaš (dobar) streamer onda će ti streamati normalno najbliže objekte.

Radi li vama SA:MP Wiki stranica ??