Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

hahah nekuzim sta se vi morate upisivat u drugi razred? sta to ne idee ko u osnovnoj

ma to ti je tako kod nas samo u graditeljskoj skoli...
tamo ti idu samo najveci debili iz cijele županije xD...

Citat: Wu-Zi-Mu poslato Jun 23, 2010, 11:25:19 PRE PODNE
hahah nekuzim sta se vi morate upisivat u drugi razred? sta to ne idee ko u osnovnoj
Ne, srednja skola nije obavezna tako da nemoras ici u drugi razred ako neces,,, znaci ko oce se upise ko ne, ne...
Citat: Sam ツ poslato Jun 23, 2010, 11:29:48 PRE PODNE
ma to ti je tako kod nas samo u graditeljskoj skoli...
tamo ti idu samo najveci debili iz cijele županije xD...
SAM: BAN 20 DANA
Poslednja Izmena: Jun 23, 2010, 20:14:53 POSLE PODNE od [SA]Chris

Aha kod nas u ZG samo ideÅ¡ koliko znam  :-[

Citat: Wu-Zi-Mu poslato Jun 23, 2010, 11:48:25 PRE PODNE
Aha kod nas u ZG samo ideÅ¡ koliko znam  :-[
U tesli(gdje ti ideš najvjerovatnije) nemoraš se upisivat osobno u drugi razred nego te automatski upisuje u drugi razred tak da se ne moraš brinut. ;) I ovaj ja moram isto doć 28 po prijanvicu za popravni. XD

Nemam šta na upis ić idem po prijavnicu za popravi. :O

Pa neides ti na upis nego ja i daj dodji namsn

Sta je to DNS?? U vezi domene je  ???

Citat: [CC]Stormer poslato Jun 25, 2010, 00:55:02 PRE PODNE
Vi sve neke dobre skole upisali..a di cu ja?xD odo za pomocnog bageristu :D

oo odkad tebe nisam vidio  -.-'  Ti idi za glavnog varalicu, to ti dobro ide bar  -.-'
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: [CC]Stormer poslato Jun 25, 2010, 12:40:17 POSLE PODNE
Aleene..jesam ti ja kriv sto necu radi mod na brazaka..?' hahha...e moj jarane xd

Ma np, samo ti nije bio fazon. Mi smo trebali serv. otvoriti i svaki dan si pričao kako radiÅ¡ na modu, kako će biti super, svaki dan govorio kako si neÅ¡to novo uradio... I na kraju, samo se ispariÅ¡ i prestaneÅ¡ se javljat  -.-'  Mogao si fino reći da nećeÅ¡, niko te nije tjerao  -.-'  al fala Bogu, ne trebaÅ¡ nam ti, ni niko sličan tebi   ; )  Sve ono Å¡to si ti pričao kako si napravio, i sve ono čemu sam se ja divio, shvatio sam kako je lagano napraviti. Haris i ja ćemo uskoro otvoriti server i mogu ti samo reći da on bolje skripta nego Å¡to ti pričaÅ¡ da znaÅ¡, i da zna i može napraviti sve Å¡to si ti prije govorio da je veoma teÅ¡ko, i da ćeÅ¡ probati   ; )
Poslednja Izmena: Jun 25, 2010, 12:57:04 POSLE PODNE od [BP] AleeN ba! ^^
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Stp se dogodilo sa:mp forumu nema ga vise x_x  ???

Evo kad sam postao u offtopic rekli su mi da vise neotvaram teme neg u glavni chat iako ovo nma veze sa sampom tak mi reko moderator pogledajte ovo: FEN I MEN - Lako je bit HDZ I SDP.(parody)avi
Little Devil will burn you