Dobrodosli....

Započeo ZeRo^^, Decembar 18, 2009, 20:18:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

BigGame RolePlay Server

Organizacije:

Legalne: MUP (Police Department), BIA (kao FBI), Predsednik, Radio Television Los Santos
Ilegalne: UnderGround Drifters (Street Raceri), Green Street Hools (Grove), White Power Boys (Skineheci),
MS-13 (Vagosi), La Sardinia MAfia (Italijanska mafija), Yakuza Mafia, Sibirian Mafia (Ruska mafija), Korzika Mafia (Francuska mafija), Hitman Agnecy

Ima jos puno sitnica koje mogu da vam ulepsaju igru i nacine je kao RL...puno stvari koje se ne mogu reci, nego se dozive... ;)

Otvaranje servera je uskoro...u toku su prijave za Admine,Game Mastere i lidere organizacija....Posetite nas!

URL foruma je www.biggame-samp.com

Dobrodosli na bigGame SA:MP!

ace pet samo temu na forumu promjenite :D

Cuo sam od mnogih likova sa foruma da je server predobar i da ima maska sistem , da ima jako dobre komande da je preveden i da ima ono kako se zove......da da moze da se zove sa prikrivenog broja !!! ima jos kilo stvari samo sam cuo je je skripta predobra !!!

@chris ma to je tema za sada samo...u izradi je druga jedna....
@matke bice bice ima jos puno toga.. zanimljivog posetite nas...xD

Citat: ZeRo^^ poslato Decembar 18, 2009, 20:25:46 POSLE PODNE
@chris ma to je tema za sada samo...u izradi je druga jedna....
@matke bice bice ima jos puno toga.. zanimljivog posetite nas...xD

ja cu svakako doc pogledat samo moram instalirat gta i samp jer sam formatirao prije par dana pa jos nisam instalao...

ok...uskoro je otvaranje...mod nije jos gotov do kraja....ali nadamo se za nedelju ili dve da ce server proraditi....u ostalom za vise informacije posetite forum...bice sve lepo objasnjeno! xD

[CH]grudvo

nije lose ali pocetnicka greska puno organizacija i bandi :)

Citat: [CH]grudvo poslato Decembar 18, 2009, 22:17:32 POSLE PODNE
nije lose ali pocetnicka greska puno organizacija i bandi :)
+ gf mod  >:(

ja vam kazem, ako napraviti svoj gm i ubacite unique stvari tek onda cete moci nesto napraviti, do tada sanjaj i dalje

odakle ti znas da je gf mod?de mi reci?

[CH]grudvo

ajde poceli ste se svadjati nemojte me tjerati da lockam temu, naravno da je GF mod vidi se samo po organizacijama al polako otvorit ce correli svoj serv :)

ma ne svadjamo se...nego me zanima sta je htio reci +gf mod?nek mi kaze neki server koji nema gf mod tj gf edit a da je sa balkana?

pa jesu svi na gf editu i ako se nastave otvarati serveri na gf editu opet nista nece biti, to sam htio reci; a tvoj server je na gf editu pa nece nista bit

to ce se uskoro videti....ne mora da znaci to sto pricas...ako je dobar edit bice puno ljudi...
ne mora da znaci na pogled mafija i bandi da je mod sranje...msm ne znam odakle to zakljucujete ali nema veze!vasa stvar....

matemandbrnaze742