[POMOC] Login na hostu

Započeo [CH]Ivan_Lukic, Maj 07, 2011, 16:23:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: GTA RP
Detaljan opis problema: login na hostu...na kucnom mi je sve normalano radilo e sad ubacim na host i nece da radi rego sam se bio 5 minuta i htjeo sam uc ponovo i stalno pogresna lozinka...
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

linux i windows server nisu isti... nesmijes stavljat lozinku na windowsu i roknit na linux... rec ce ti bas to

Citat: [CH]Ivan_Lukic poslato Maj 07, 2011, 16:23:57 POSLE PODNE
pogresna lozinka...
STRANICA U IZRADI

pa mod ti je onda neispravan... na home hostu ti je ping 3 pa sve ide super glatko nemos nista primjetiti... uploadaj na host pa onda vidi kako se ponasa pa radi... zamjeni sistem logina i registracije i probaj... jel to tesko za napraviti?! nesto si zeznio...
STRANICA U IZRADI

probavo sam i to ali nece nikako...

Citat: [CH]Ivan_Lukic poslato Maj 07, 2011, 16:49:36 POSLE PODNE
probavo sam i to ali nece nikako...
Imao sam i ja taj problem ranije,pa sam shvatio da nisam uploadovao scriptfiles folder,proveri da li si ga ti ubacio na host.

ista stvar....nerazumiejm zasto nece...

Citat: [CH]Ivan_Lukic poslato Maj 07, 2011, 18:18:14 POSLE PODNE
ista stvar....nerazumiejm zasto nece...

Å ta si ti ovdje sve napiso, to ni pas s maslom ne bi pojeo.

De malo bolje objasni pa ti i pomognemo možda..  :-\

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

Kao i svi radio sam na kucnom sve prije nego sto ubacim na host....znaci sve je radilo i registriranje i logiranje....ubacim skriptu na host...
onda sam uso u server registriro sam se i bio sam malo na serveru i testo i onda sam izaso iz server i ponovo sam usao za jedno 5 miniuta i upisem svoju sifru kaze da je pogresna sifra i tako stalno dok ne pogrjesim 5 puta i bana me automatski..
Zvao sam i bratica njemu isto tako...

Nadam se da si razumijo..ako trebas prijevod reci...

cristiane

Jesil u panelu mjenjao nešto u accountima (npr.davao admina i sl.)?

cristiane

Citat: [CH]Ivan_Lukic poslato Maj 07, 2011, 18:48:21 POSLE PODNE
jesam samo admina dao sebi..
Vjerovatno se radi o LARP gamemodu,napravi account na kučnom,daj sebi admina,zatim upload account na panel.

nije larp neg je gtarp...ali probat cu kasnije pa cu ti javit..

Citam i slazem se sa Kokslidom do toga je nesmijes dirat SF jer meni je ista stvar bila sa jednim modom nemogu se sjetit koji .. davo mi je to bilo

Citat: [CH]Ivan_Lukic poslato Maj 07, 2011, 18:59:14 POSLE PODNE
nije larp neg je gtarp...ali probat cu kasnije pa cu ti javit..

stavi u komandu /makeadmin(ili kako vec ide) da je moze koristit RCON ADMIN( IsPlayerAdmin(playerid) ) pa se logiraj na rcon i postavi sebi admina..