[EuroSong]BiH 2011 :)) Pjesma koja pobjeduje!

Započeo [A]Dexter, Maj 07, 2011, 08:48:09 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Svaka mu dala!!!Odlican je,isto na engleskom je i hrvatska pjesma i po meni najbolja zadnjih 5 godina za Cro...A BiH uvjek ima dobirh natjecatelja/izvoÄ'ača...

Naprjed Dino!!!

Slušao sam većinu pesama i mogu da kažem da je balkan ove godine bolji nego u predhodne 2-3.

Iako je malo verovatno,verujem da će Lena opet da dobije,ima odličnu pesmu.

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Srbija posle Marije Serifovic i Jelene Tomasevic (mozda) nema nikakve pesme.  :'(
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

HRV pjesma nije losa ali nije uopce za eurosong... Za eurosong pjesma mora bit shit :S
For ya...

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

BestOne.exe | Mapper | n00b Skripter | Bruno Mars Fan | Balkan SA:MP <3 | Fifa 11 <3

For ya...

Citat: [CH:FR] gotti! poslato Maj 07, 2011, 10:03:58 PRE PODNE
Srbija posle Marije Serifovic i Jelene Tomasevic (mozda) nema nikakve pesme.  :'(
I posle Zeljka, ali ae nadam se u prvih 15.\
EDIT: Ne volim kada neko peva na stranom, a ne peva na svom maternjem jeziku. Ali valjda oni misle da ce tako pobediti :D
Poslednja Izmena: Maj 07, 2011, 10:48:12 PRE PODNE od [AG] gonss.pwn

Citat: [AG] gonss.pwn poslato Maj 07, 2011, 10:47:00 PRE PODNE
Citat: [CH:FR] gotti! poslato Maj 07, 2011, 10:03:58 PRE PODNE
Srbija posle Marije Serifovic i Jelene Tomasevic (mozda) nema nikakve pesme.  :'(
I posle Zeljka, ali ae nadam se u prvih 15.\
EDIT: Ne volim kada neko peva na stranom, a ne peva na svom maternjem jeziku. Ali valjda oni misle da ce tako pobediti :D

da, ali zeljko je bio 2003 ili 2004 cini mi se a ove 2007. i 2008.
Poslednja Izmena: Maj 07, 2011, 12:06:09 POSLE PODNE od [CH:FR] gotti!
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Jel zeljko ono bio s onim ''Lane moje''? ???
For ya...

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

BestOne.exe | Mapper | n00b Skripter | Bruno Mars Fan | Balkan SA:MP <3 | Fifa 11 <3

For ya...

Citat: [RTVTDM] Waka-Waka.exe poslato Maj 07, 2011, 12:07:14 POSLE PODNE
Jel zeljko ono bio s onim ''Lane moje''? ???
Jeste, i bio je 2.
Ajde,Ajde da divljamo kao stoka da pijemo,crno bele da bodrimo,jer Partizan mi volimo....!!!!

Don't learn to hack. Hack to learn!

Srbija proÅ¡le godine poslala čistog narodnjaka e Milana onog kako se već zove, niÄ'e veze! :S

FOR THE WIN DINO MERLIN! ! ! :)
Poslednja Izmena: Maj 07, 2011, 12:24:41 POSLE PODNE od [A]Michael

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]