Romeo i Julija POMOC HITNO!!

Započeo TheMonk, Maj 06, 2011, 10:08:37 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

E ovako,da li bih mogao neko da mi kaze kako da napisem uvod posto imam danas pismeni.Znaci molio bih neko da mi napise ako je procitao,ne znam kako da pocnem,od ove ocene mi zavisi zivot :'( Znaci do pola dva bi vas molio da mi napisete nesto,posle mi ne treba..hvala unapred,mnogo mi znaci!

Imam i ja to za lektiru!!!No nadi sastav lektira na Internetu i iz toga izvuci nesto...Bar ja tako uradim... Kucaj lektire.org i tu zasiugurno imas 5-6 sastava najmanje!
Nemam namjeru citat posto mi je trenutno lektira to... :/

Evo ti i link pa skini sastave: http://www.lektire.org/

Nadam se da je malo pomoglo

Citat: [BC]Dax poslato Maj 06, 2011, 10:14:47 PRE PODNE
Imam i ja to za lektiru!!!No nadi sastav lektira na Internetu i iz toga izvuci nesto...Bar ja tako uradim... Kucaj lektire.org i tu zasiugurno imas 5-6 sastava najmanje!
Nemam namjeru citat posto mi je trenutno lektira to... :/

Evo ti i link pa skini sastave: http://www.lektire.org/

Nadam se da je malo pomoglo

Tnx i meni ovo treba

cudno mi je da neko nezna za lektire.org jbt da njih nema ja bi razred pao, ja od 5. razreda nisam procito lektiru sve s lektire.org svaka im cast, imas i romea i juliju tamo i kratko i srednje i veliko pa pomješaj od svakog i napravi svoje, mi romea i juliju moramo ucit napamet i moramo to glumit :S

Citat: korda poslato Maj 06, 2011, 10:48:08 PRE PODNE
cudno mi je da neko nezna za lektire.org jbt da njih nema ja bi razred pao, ja od 5. razreda nisam procito lektiru sve s lektire.org svaka im cast, imas i romea i juliju tamo i kratko i srednje i veliko pa pomješaj od svakog i napravi svoje, mi romea i juliju moramo ucit napamet i moramo to glumit :S
Havala ti izvuko sam nesto i plus sam procitao lektiru,mora da padne dvojka :D :-*

Citat: korda poslato Maj 06, 2011, 10:48:08 PRE PODNE

Pa sta ja znam odakle je covjek i odakle je stranica...Mozda kod njega ima neka poznatija no u Hr svi ovdje idu... :D
Ja od 5og razreda nisam digao lektiru,a opet prepišem i imam 5... :DD ahahah xD

Ajde eto neka vam je pomoglo!!!Sretno na ispitu.

lektire.org najbolje :DD

Ja isto od 5 nisam procitao lektiru ali dignem je da izgledao kao da sam procitao, i uvjek dobije od 1-3 :S

imao sam nekida lektiru od 15 str. ja je nisam procitao nego skinuo s lektire.org hahaha
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Rado bih ti pomogao, aji ja lektiru nisam procitao od 4. Razreda :D

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nisu svi, kao Å¡to smo mi,
pravi drugovi, uvijek najjači!
Horde Zla, kao nekada,
jedini moj san, za njega živim ja!
Sad' smo tu, došlo je i to,
spremite se svi, vratilo se ZLO!

Evo mi smo bas juce imali pismeni iz Romea i Julije, tema je bila "Junaci iz Sekspirovih dela me podsticu na razmisljanje"

Kod nas obicno traze da uvod bude o piscu, znaci nesto napisi o Sekspiru pa nesto malo o samoj knjizi Romeo i Julija i to ti je to, razrada zavisi od teme :)

A je li ko procitao lektiru 'Crni Tulipan' od Aleksandra Dima? Nju moram da procitam a ni jednu lektiru u zivot nisam procitao.
Ajde,Ajde da divljamo kao stoka da pijemo,crno bele da bodrimo,jer Partizan mi volimo....!!!!

Don't learn to hack. Hack to learn!