Trazim Script-testera, sa bar malo PAWNO iskustva!

Započeo DukeNukem, Maj 04, 2011, 17:20:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Trazim nekoga ko ima HAMACHI da mi pomogne u testiranju moje skripte.

Skripta jos nije live, ali kada bude testeri dobijaju admina.

Zajebi to da ti se neko logira sa Hamachie da potamanes skripti i svega ha ? pajdo malo tko ce nasjet

Citat: Dexter poslato Maj 04, 2011, 17:26:41 POSLE PODNE
Zajebi to da ti se neko logira sa Hamachie da potamanes skripti i svega ha ? pajdo malo tko ce nasjet

Citaj botino TESTIRANJE NJEGOVE SKRIPTE!!!

sta ima krasti svoju skriptu?

Čobane to je program za kreiranje jedne mreže u koju ulaze igrači onda, kako će majketi pokrast skripte ne seri ako neznaš.

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

Ja sam imao do koji dan hamachi ali sam ga izbrisao jer mi je ometao internet (nije mogao da ucita ni jednu mrezu dok je hamachi upaljen) tako da kad ovo resim javicu ti se ... ;)

Citat: [BRP]matematicar poslato Maj 04, 2011, 17:27:46 POSLE PODNE

Hahahaha aj otvori google i vidi ceme Hamachi sluzi drugim klikom misa na osobu u tvom hamachiu imas pristup njegovom kompijutoru :S :S  malo razmisli moze ti taako virus ubacit

Citat: Dexter poslato Maj 04, 2011, 18:20:22 POSLE PODNE

Hahahaha aj otvori google i vidi ceme Hamachi sluzi drugim klikom misa na osobu u tvom hamachiu imas pristup njegovom kompijutoru :S :S  malo razmisli moze ti taako virus ubacit

Hamaci sluzi za pravljenje dedicate servera..tj napravis mrezu cim ugasis PC ili taj program gasi se i serv..a te mogucnosti za hakovanje i to ne znam rekao sam ti zasto sluzi...i vjerovatno nije toliko jednostavno hakovati..a ti o tome pricas kao da si kralj nad kraljevima....

USput da ti kazem OTVORI GOGGle vidi da se moze hakovati FB a sluzi kao SOCIJALNA MREZa...usput Otvori goggle pa nadnji Twiter pa vidi da se moze hakovati i uzeti podaci a sluzi kao SOcijalan mreza
Poslednja Izmena: Maj 04, 2011, 18:23:39 POSLE PODNE od [BRP]matematicar

Citat: [BRP]matematicar poslato Maj 04, 2011, 18:22:40 POSLE PODNE

Preko Hamachi hakirat :S "udri se ciglom" vrlo jednostavno nekom u komp uci drugi klik misa >>> Browser === Cestitam uso si !

Hahahaha aj otvori google i vidi ceme Hamachi sluzi drugim klikom misa na osobu u tvom hamachiu imas pristup njegovom kompijutoru :S :S  malo razmisli moze ti taako virus ubacit

Hamaci sluzi za pravljenje dedicate servera..tj napravis mrezu cim ugasis PC ili taj program gasi se i serv..a te mogucnosti za hakovanje i to ne znam rekao sam ti zasto sluzi...i vjerovatno nije toliko jednostavno hakovati..a ti o tome pricas kao da si kralj nad kraljevima....

Citat: Dexter poslato Maj 04, 2011, 18:24:11 POSLE PODNE
Citat: [BRP]matematicar poslato Maj 04, 2011, 18:22:40 POSLE PODNE

Preko Hamachi hakirat :S "udri se ciglom" vrlo jednostavno nekom u komp uci drugi klik misa >>> Browser === Cestitam uso si !

Hahahaha aj otvori google i vidi ceme Hamachi sluzi drugim klikom misa na osobu u tvom hamachiu imas pristup njegovom kompijutoru :S :S  malo razmisli moze ti taako virus ubacit

ako ubacis visrus ocekujes nesto da sjebes ili da ti posalje fajlove znaci hakovao si.. sam si rekao da mozes da pristupis necijim fajlovim :S

mislim da pricas ne povezano zati smiri se jer vidim da nemas veze!!!
Poslednja Izmena: Maj 04, 2011, 18:30:02 POSLE PODNE od [BRP]matematicar

Citat: Dexter poslato Maj 04, 2011, 18:28:00 POSLE PODNE
Aj ja se necu da svadam zato molim admine LOCK

Skontao si da nemas veze..pa se sada povlacis...ok pozz..ako treba jos sta dodji da te naucim :) :D

cuo sam da mozes preko hamacia remotat desktop, ALI prvo treba netko to dopustit8) firewall  :-*

Citat: [Magura]G4NG4$TA poslato Maj 04, 2011, 18:32:03 POSLE PODNE
cuo sam da mozes preko hamacia remotat desktop, ALI prvo treba netko to dopustit8) firewall  :-*

pa eto znaci zakljucili smo da moze..gosdpodin je prvo rekao da moze znaci to je vid hakovanja ako to radis tajno..a onda mi je rekao da se tucem ciglom po glavi ako mogu hakovati sa Hamacijem :S

lik prica ne povezano

Citat: [BRP]matematicar poslato Maj 04, 2011, 18:29:20 POSLE PODNE

Skontao si da nemas veze..pa se sada povlacis...ok pozz..ako treba jos sta dodji da te naucim :) :D

Ma ti si glup ko stub ja samo nezelim ban a ti ako zelis nastavi za mene nema ove teme vise ...

Zasto bi lock kad decko jos uvek trazi nekog ko ce mu pomoci?Sta je ovo ,ti si autor teme ? :O omg