[Pomoc] AVG 9.0

Započeo mafica .pwn, Maj 04, 2011, 16:19:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Imam AVG na win 7 ali on mi svaki cheat ocita kao virus :P
To sam sazno tako sto sam skino keybindse za SA::MP i on ocita kao viruse.Naravno tu nema virus ali on to ocita jer je cheat.
Ok i da potvrdim probam za CS skinut cheat i opet ocita kao virus i nemogu pokrenut ni nista dok u frenda isto tako win 7 u njega isto AVG i on dok napise u keybinds sta treba ugasi AVG i et.
Mene zanima kak oda ja ugasim AVG Antivirus privremeno dok skinem keybindse ?

Citat: [AG] mafica .pwn poslato Maj 04, 2011, 16:19:28 POSLE PODNE
Imam AVG na win 7 ali on mi svaki cheat ocita kao virus :P
To sam sazno tako sto sam skino keybindse za SA::MP i on ocita kao viruse.Naravno tu nema virus ali on to ocita jer je cheat.
Ok i da potvrdim probam za CS skinut cheat i opet ocita kao virus i nemogu pokrenut ni nista dok u frenda isto tako win 7 u njega isto AVG i on dok napise u keybinds sta treba ugasi AVG i et.
Mene zanima kak oda ja ugasim AVG Antivirus privremeno dok skinem keybindse ?

podesio si AVG verovatno na MAXIMUM protection podesi na neku sredji zastitu ako ne nadji u opcijama Extension tako nestoi tu didaj fajlove koje trebas  da koristis a nece ih prijavljivati ka oviruse..to nisu virusi nego tako AVG se gubi...inace ja koristim NOD 32 i nemam problema

odi na AVG i stisni Resident Shield ili ako to nemas odma kada otvoris avg odes gore na components>resident shield i ODznacis resident shield active i stisnes save changes

i kada prestanes koristit key binds ponovo to ukljucis
Poslednja Izmena: Maj 04, 2011, 16:25:30 POSLE PODNE od M@rio

:S Al gle kakav je u mene antivirus:

I kad kliknem ono dodje mi ovako

Sta dalje :P ?

na dnu slike vidis resident shield active oznaceno ti je ti to ODznaci i stisni imas desno save changes

np samo nemoj zaboravit to ponovo ukljucit kad budes gotov sa igranjem  :D

Citat: M@rio poslato Maj 04, 2011, 16:38:22 POSLE PODNE
np samo nemoj zaboravit to ponovo ukljucit kad budes gotov sa igranjem  :D

a do tada ti moze na komp uci sta hoce..dodaj keybinds u to dolje sto imas manage exceptions onda ce to ocitavati kao sigurno a ostale stvari koje smatra da su virusi ce blokirati, zatim ostale stvari dodajes koje smatras da su sigrune a ovo ostavis da radi svoj posao
Poslednja Izmena: Maj 04, 2011, 16:57:09 POSLE PODNE od [BRP]matematicar

Neee!!! Odi na manage  exceptions! I onda si dodaj shortcut za taj cit ili bind ili nesto.. :) Ja sam imo AVG ali mi je steklao sve zivo, sad nemam :D

avg je po meni sr*nje... koristio sam ga prije,mislio da je dobar,ali kad sam pokupio virus,on nije reagirao.... a ja skuzio da sam pokupio virus...
moja preporuka:  www.avast.com
besplatan je... registriras se i imas ga god dana...
trenutno koristim na svom kompu kaspersky ( placena licenca ),a na druga 2 je avast :D