[Pomoc] Skripter...

Započeo GOLDSTYLE, Maj 04, 2011, 16:16:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Prije svega pozz,Trebao bi jednog dobrog skriptera imam svoj server,i ima neke sitnice koje trebam popravit, server ce biti hostan za 10 dana, I onaj ko mi pomogne sa skriptanjem ima HEAD ADMINISTRATORA na serevru i FORUMU!

Hitno!

Msn:[email protected]

Citat: [MRP] ναηιâ,,"â,,"α.αмχâ—,, â,,–¹ poslato Maj 04, 2011, 16:20:09 POSLE PODNE
Evo ovako,da ti odmah kazem,ne samo tebi nego i svima.
Besplatnog skriptera koji ce odraditi dobar posao za vas tesko cete naci,pazite sta vam govorim.
I ako mislite platiti skriptera,NEMOJTE! , ako server propadne ponovno cete traziti skriptera za neki drugi.
Te pare sto mislite platit skriptera , platite mu da vas nauci skriptat,a ne da skripta za vas.

Vidi qme znam ja nesto o skriptanju i naskripto sam sve a sad imam znaci 3,4 buga koja neznam da popravim i samo radi toga mi treba nije nista mnogo :D

Citat: GOLDSTYLE poslato Maj 04, 2011, 16:22:15 POSLE PODNE
Citat: [MRP] ναηιâ,,"â,,"α.αмχâ—,, â,,–¹ poslato Maj 04, 2011, 16:20:09 POSLE PODNE
Evo ovako,da ti odmah kazem,ne samo tebi nego i svima.
Besplatnog skriptera koji ce odraditi dobar posao za vas tesko cete naci,pazite sta vam govorim.
I ako mislite platiti skriptera,NEMOJTE! , ako server propadne ponovno cete traziti skriptera za neki drugi.
Te pare sto mislite platit skriptera , platite mu da vas nauci skriptat,a ne da skripta za vas.

Vidi qme znam ja nesto o skriptanju i naskripto sam sve a sad imam znaci 3,4 buga koja neznam da popravim i samo radi toga mi treba nije nista mnogo :D
postavi ovdije i pomoci ce ti BS-ovci

Ak ti znas skriptat onda sam ja iskripto CroHerzu -.-"

Pa reci nam koja su to 3-4 buga mozda mozemo pomoci  ;)

Bug na cyberu polaganje kada odem da polozim vozacki sve ok i kad postavi prvu lokaciju stanem na nju ali nece da se skloni ono crveno nikako!
Bug u kuci kad kupim kucu mogu izaci iz nje sve dok ne odem relog ili respawn a onda kad se rodim u kuci nemoze kucam exit,pritiscem enter ali nemoze i vidio sam par tema svi kazu treba otici u gamemodu ctrl+f ZCMD i ubaciti jedan kod, ali ja kada udzem u pawno odem ctrl+f ukucam ZCMD i nista nemoze da mi nadze ostane na istom mjestu.
Bug Igraci smjesno trce/Uspio sam odkloniti!

Za exit evo ti rješenje:

Otvori tamo gdje ti je mod i PAWNO>Includes i tu dodaj ovo:
http://www.megaupload.com/?d=EJ3DOC01

Na vrh skripte dodaj
Citat
#include  <zcmd>

I onda na dno ili bilo gdje dodaj ovu kommandu :)
CMD:exit(playerid, params[])    
{        
   if(IsPlayerConnected(playerid))  
  {  
      for(new i = 0; i < sizeof(HouseInfo); i++)  
     {  
         if (PlayerToPoint(3, playerid,HouseInfo<i>[hExitx], HouseInfo<i>[hExity], HouseInfo<i>[hExitz]))  
         {  
             SetPlayerInterior(playerid,0);  
  SetPlayerPos(playerid,HouseInfo<i>[hEntrancex],HouseInfo<i>[hEntrancey],HouseInfo<i>[hEntrancez]);  
  PlayerInfo[playerid][pInt] = 0;  
  PlayerInfo[playerid][pHouseEntered] = 0;  
  PlayerInfo[playerid][pLocal] = i;  
  PlayerInfo[playerid][pVW] = i;  
  SetPlayerVirtualWorld(playerid,0);  
         }  
       }  
    }  
}
Poslednja Izmena: Maj 04, 2011, 17:10:11 POSLE PODNE od [A]Michael

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

Kod:

C:\Users\Home-Basic\Desktop\Higtense SAMP Rol3Play\Hightense\gamemodes\streetstories.pwn(1) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\Home-Basic\Desktop\Higtense SAMP Rol3Play\Hightense\pawno\include\zcmd.inc(62) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnGameModeInit")
C:\Users\Home-Basic\Desktop\Higtense SAMP Rol3Play\Hightense\pawno\include\zcmd.inc(64) : error 017: undefined symbol "funcidx"
C:\Users\Home-Basic\Desktop\Higtense SAMP Rol3Play\Hightense\pawno\include\zcmd.inc(64) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\Home-Basic\Desktop\Higtense SAMP Rol3Play\Hightense\pawno\include\zcmd.inc(64) : error 001: expected token: ";", but found ")"
C:\Users\Home-Basic\Desktop\Higtense SAMP Rol3Play\Hightense\pawno\include\zcmd.inc(64) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Home-Basic\Desktop\Higtense SAMP Rol3Play\Hightense\pawno\include\zcmd.inc(64) : fatal error 107: too many error messages on one line

Citat: GOLDSTYLE poslato Maj 04, 2011, 17:12:34 POSLE PODNE
Kod:

C:\Users\Home-Basic\Desktop\Higtense SAMP Rol3Play\Hightense\gamemodes\streetstories.pwn(1) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\Home-Basic\Desktop\Higtense SAMP Rol3Play\Hightense\pawno\include\zcmd.inc(62) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnGameModeInit")
C:\Users\Home-Basic\Desktop\Higtense SAMP Rol3Play\Hightense\pawno\include\zcmd.inc(64) : error 017: undefined symbol "funcidx"
C:\Users\Home-Basic\Desktop\Higtense SAMP Rol3Play\Hightense\pawno\include\zcmd.inc(64) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\Home-Basic\Desktop\Higtense SAMP Rol3Play\Hightense\pawno\include\zcmd.inc(64) : error 001: expected token: ";", but found ")"
C:\Users\Home-Basic\Desktop\Higtense SAMP Rol3Play\Hightense\pawno\include\zcmd.inc(64) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Home-Basic\Desktop\Higtense SAMP Rol3Play\Hightense\pawno\include\zcmd.inc(64) : fatal error 107: too many error messages on one line

http://solidfiles.com/d/879d1213462fc1562d16d464e90c8cf9/

Probaj taj skinut pa stavi tamo umjesto tog..

Mada je meni taj ZCMD u includeu pa mi normalno compaila.

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

Citat: Dexter poslato Maj 04, 2011, 16:23:47 POSLE PODNE
Ak ti znas skriptat onda sam ja iskripto CroHerzu -.-"
Ajde covece ne smaraj,samo skupljas postove bezveze ...Sta ti imas protiv njega i otkud ti znas da li on zna da skripta ili ne?Kako me nerviras :@

Btw,evo ovo stavi pod public OnPlayerKeyStateChange

i na f ce izlaziti iz kuce

//EXIT
if(newkeys == KEY_SECONDARY_ATTACK) // Ako igrac pritisne enter ili  f
    {
    if( IsPlayerInRangeOfPoint( playerid, 3.0, 275.17663574219,125.22722625732,1032.0173339844 ) ) //ako je igrac blizu vasih kordinata za izlazak
    {
SetPlayerPos( playerid, 1172.8741,-1323.0209,15.3995 ); // mesto gde ce se igrac spawnati
    SetPlayerInterior( playerid, 0);
GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));
    format(string, sizeof(string), "%s izlazi iz Bolnice", sendername);
    ProxDetector(30.0, playerid, string, CRVENA,CRVENA,CRVENA,CRVENA,CRVENA);
    GameTextForPlayer( playerid, "Los Santos", 3000, 1 ); // nekakva poruka koju dobiva igrac
    return 1;
    }
    }

cristiane

Treba vam samo offtopik pod-forum,pa da sve postate na jedno mjesto.