A gle koje li sličnosti -.-

Započeo The Writer, Maj 04, 2011, 08:40:50 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

The Writer

Naime pogledajte ovog člana -> http://balkan-samp.com/forum/index.php?action=profile;u=3400 ili ovog http://balkan-samp.com/forum/index.php?action=profile;u=4014
Te dobro pogledajte njegov potpis:

A sada pogledajte moj potpis:

Pogledajte Afrika forum -> www.afrika-gaming.com

Iz gore navedenih dokaza jasno se vidi da je ovaj [cenzura] kopirao Afrika Gaming. Mi smo Afrika, a on Madagaskar, ma koje li slucajnosti. Ali gle čak nam je isti font za natpis servera i  to sličan fazon boja, ali je i kod njega zastava preko otoka/kontinenta. ÄŒudo da i kod njega ispod naziva servera piÅ¡e gaming community.

Mislim savšreno je jasno da nas je lik kopirao, a pošto vidim da mrzite kopirante i ripere, daj ga banajte ili koji [cenzura], šta već radite u ovakvim slučajevima.
Ja znam da nikog nisam kopirao, jer sam lično dobio ideju za ovaj dizajn, a ime mi smislio dajdža alpinista jer se tih dana spremao na ekspediciju u Afriku, pa sam ga pitao jel zna kakvo cool ime, tak da nema šanse da sam ja njega kopirao.

Nabijem ti na [cenzura] kopiju, ako vec pravis nesto, smisli svoje, a ne kopirati.
Pozdrav
Poslednja Izmena: Maj 04, 2011, 08:42:37 PRE PODNE od [AG] NaneK

ima jos par ljudi stim potpisom ccc nemogu smisliti logo, ajd da je to slican logo, nego text, ime sve... nevideno
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

The Writer

Citat: System32 poslato Maj 04, 2011, 09:40:41 PRE PODNE
ima jos par ljudi stim potpisom ccc nemogu smisliti logo, ajd da je to slican logo, nego text, ime sve... nevideno

stvarno ne razumijem takve ljude

Ispricavam se na kopiranju al nisam ja radio logo xD

EDIT: Prema postovanju prema vama mjenjamo logo!

Poslednja Izmena: Maj 04, 2011, 10:14:51 PRE PODNE od [MRP] Filyx √

The Writer

Citat: [MRP] Filyx  âˆš poslato Maj 04, 2011, 10:12:17 PRE PODNE
Ispricavam se na kopiranju al nisam ja radio logo xD

EDIT: Prema postovanju prema vama mjenjamo logo!

pa dobro vas sam naveo kao primjer xD
Čiji je to uopšte server

Od Vanille i mene xD

Al fkt oprostite !

Mjenjamo logo!

The Writer

Citat: [MRP] Filyx  âˆš poslato Maj 04, 2011, 10:14:11 PRE PODNE
Od Vanille i mene xD

Al fkt oprostite !

Mjenjamo logo!

Bio bi zahvalan, da to uradite.

Hocemo!

Jos jednaput oprostite. Kazem vam nisam ja radio logo. Vanilla je a sad bas vidim da je radio na vasu ideju!

Ja cu to promjenit!

EDIT: Mozete lock
Poslednja Izmena: Maj 04, 2011, 10:26:56 PRE PODNE od [MRP] Filyx √

The Writer

Ali vas 2 ste čuli za naš server i videli sve i opet slično napravili. To me nekako lupa po glavi o.O