Novi SA:MP editor

Započeo Sloba, Maj 03, 2011, 10:13:59 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pre neki dan sam gledao nes na oficijalnom samp forumu i naletim na ovaj editor, mozda je vec ovdje postavljen ali ga nisam uspeo naci.

Original tema: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=139409
Download link je u originalnom temi

Sad malo o programu:

Ovaj program mi se svideo zbog toga sto mogu brisati objekte koju su stalni u SA npr , izbrisete burg i dodate nes drugo cak i neki sitni delici se mogu obrisati  kao sto su parking linije i nesto jako jako sitno

Mozda na prvi pogled izgleda tesko ali nakon prvog pokusaja bice sve lakse i lakse .

Jedina mana je to sto nije bas najbolje uradjeno izbiranje predmeta ili morate znati ID ili ime nema trazenja po grupi ili neceg slicnog .. postoji mnogo vise objekata nego u MTA . Dodani su i 0.3c objekti , mozete stvoriti ljude da budu cuvari isped nekog club-a .

Ovaj program ima svoje prednosti i mane ali svakako svakom boljem maperu bi bio od pomoci kad nesto nemoze uradit  u MTA

Citat: [SA4EVER]Tinu_Tuna poslato Maj 03, 2011, 10:13:59 PRE PODNE
Ovaj program mi se svideo zbog toga sto mogu brisati objekte koju su stalni u SA

Ne možeš

(Za sada) Nepostoji funkcija koja bi brisala default objekte. I dalje je MTA Map Editor puno bolji, makar ga koristili za SA:MP.

??? novi !? brate od kad ja koristim ovo :/ pogledaj datum objave ovog editora..

>>04/04/2010, 10:17 PM....:)
Poslednja Izmena: Maj 03, 2011, 12:52:10 POSLE PODNE od [BZ]McZap

Ovo ti sluzi da bi vidjeo vise ID objekta,ako npr zelis neki Objekat a vidio si ga ingame,odes u taj edito i kliknes na taj Objhekat i on pocrveni i tamo pise sve o njemu,id,ime itd...msm da je to to,to sam prije nasao tu...

Johnny

Hahaha pa da moze da se brise ja bi obrisao ceo LS i napravio Beograd.... :D Ja mislim da takvih programa nece biti :D

Evo bas sam ga skinuo i nigde nevidim opciju ovo da napravim ljude da cuvaju neki objekat sto si sada reko,ovde nistha nepise vezi toga moze pomoc?

EDIT: Jel oce neko pomoc? xd
Poslednja Izmena: Maj 03, 2011, 14:05:42 POSLE PODNE od [LC]Markomen
http://www.youtube.com/loscitysamp
www.los-samp.info
JOIN US :)

Citat: [CGC] korda poslato Maj 16, 2011, 22:38:30 POSLE PODNE
srat cu ja kolko ocu nes mi ti rec brate pa cekaj da pocnemo s radom sabit cemo vas , imate taj jebeni samp server i nista vise mi imamo cs cod i ko zna sta cemo jos otvorit imam svoj hosting reklamu u pcplayu sponzora, radio, tv, web stranice i portale sve imamo a da ti nepricam sta jos planiramo zato oladi vi ste nama ukrali whisperza on je bio u isto vrijeme i kod nas i kod vas meni to nije smetalo bmk , ali ste mu vi 10000% zaprijetili da mora bit samo kod vas
Hahahah covek reko da ima reklamu za svoj samp server na tv i radiu NHAHAHAHHAHA

Citat: Johnny[E] poslato Maj 03, 2011, 13:10:12 POSLE PODNE
Hahaha pa da moze da se brise ja bi obrisao ceo LS i napravio Beograd.... :D Ja mislim da takvih programa nece biti :D

Znam da je Kalcor nesto govorio da ce biti moguce maknuti objekte, samo neznam kako to misli izvesti...

Ako ikad bude moglo da se defoult objekti iz SAMP-a onda cu ja napravit cijelo moj kvart do detalja ;)
Ajde,Ajde da divljamo kao stoka da pijemo,crno bele da bodrimo,jer Partizan mi volimo....!!!!

Don't learn to hack. Hack to learn!

Johnny

Citat: BloodMaster . ^ [6]. poslato Maj 03, 2011, 13:23:05 POSLE PODNE
Citat: Johnny[E] poslato Maj 03, 2011, 13:10:12 POSLE PODNE

Znam da je Kalcor nesto govorio da ce biti moguce maknuti objekte, samo neznam kako to misli izvesti...

Ja neverujem da ce to moci jer brate svi bi izmenili gradove nigde nebi bilo isto sve bi bilo ludo itd itd..... Tako da bas neverujem da ce to uraditi jer bi se izgubila pojenta San Andresa i celog projekta  ;) ,ovde moze LOCK jer je ovaj malo pogresio ;).

Daj brate kako si to napravio?
Mislim ja sam skino ovaj editor nigde nepise to za skinove da cuvaju lokaciju koju ja odredim i sve to ajmi objasni molim te sada :P
www.los-samp.info

srat cu ja kolko ocu nes mi ti rec brate pa cekaj da pocnemo s radom sabit cemo vas , imate taj jebeni samp server i nista vise mi imamo cs cod i ko zna sta cemo jos otvorit imam svoj hosting reklamu u pcplayu sponzora, radio, tv, web stranice i portale sve imamo a da ti nepricam sta jos planiramo zato oladi vi ste nama ukrali whisperza on je bio u isto vrijeme i kod nas i kod vas meni to nije smetalo bmk , ali ste mu vi 10000% zaprijetili da mora bit samo kod vas
Hahahah covek reko da ima reklamu za svoj samp server na tv i radiu NHAHAHAHHAHA

Gle jednostavno je ... nadjes skin koji oces dodas ga ( stisnes insert i upises broj ) on se stvori.. jednostavno dole di pise x , y , z namestis da ti lik stoji uspravno i podesis di oces da ti stoji i gotovo

UKAPIRO SAM SADA :)
Nego me zanima ja sve to lepo uradim i idem ono Test i vidim nema tog lika sto sam ga dodao?
Poslednja Izmena: Maj 03, 2011, 15:30:08 POSLE PODNE od [LC]Markomen
www.los-samp.info

E za ovo neznam verovatno je neka greska ... sad sam testao i kod mene nema , jebiga sad
Poslednja Izmena: Maj 03, 2011, 15:32:11 POSLE PODNE od [SA4EVER]Tinu_Tuna

Ukapiro sam sve sada ali kada idem ono Test i nema mi tog lika sto sam ga dodao?Sto ga nema?
www.los-samp.info