Motorijada Pitanje

Započeo Wicked, Maj 02, 2011, 23:53:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

htjeo sam pitati jel ko zna jel se na motorijadi (u hrvatskoj) smije voziti skuter bez registracije? znam da se moze bez vozacke sto  radim svakodnevno al ocu se malo vozati sa skuterom jednim a neznam jel se moze bez tablice... ako ko zna 100% neka napise nemojte mi nagadjat pa da popusim kaznu!
STRANICA U IZRADI

Gle, ja sam svake godine na motorijadi (u Srbiji) i policajci su viÅ¡e tamo, ako doÄ'e do sudara ili tuče. Ali malo razmisli, baÅ¡ će oni od 5000 motorista da pregledaju nekog, a pogotovo tebe :S.
Tako da stavi kacigu, dobru jaknu i polako iza i pored nekog, koliko ja znam neće te uhvatiti 85%. Jer mi smo svake godine tamo ;)

Citat: [AG] gonss.pwn <3 AleeN. poslato Maj 03, 2011, 00:00:49 PRE PODNE
Gle, ja sam svake godine na motorijadi (u Srbiji) i policajci su viÅ¡e tamo, ako doÄ'e do sudara ili tuče. Ali malo razmisli, baÅ¡ će oni od 5000 motorista da pregledaju nekog, a pogotovo tebe :S.
Tako da stavi kacigu, dobru jaknu i polako iza i pored nekog, koliko ja znam neće te uhvatiti 85%. Jer mi smo svake godine tamo ;)

ma nije to bed kum mi murijak i od frenda stari al da nebi bilo kakvih sranja jer motor je 250cc
STRANICA U IZRADI

Citat: Wicked poslato Maj 03, 2011, 00:02:05 PRE PODNE

ma nije to bed kum mi murijak i od frenda stari al da nebi bilo kakvih sranja jer motor je 250cc
Pa ako paziš neće te uhvatiti, ali i nemoj baš da se iživljavaš na njemu. Nego polako vozi i ne sve vreme da se vozikaš ;)
Ali ti najbolje znaš kako je kod tebe.

Da si u italiji bi ti ga reciklirali xD
Kod nas takve probleme rijesavas sa 200-300kn... Murjaci su jeftini danas :D

Citat: [AG] gonss.pwn <3 AleeN. poslato Maj 03, 2011, 00:03:38 PRE PODNE
Citat: Wicked poslato Maj 03, 2011, 00:02:05 PRE PODNE

Pa ako paziš neće te uhvatiti, ali i nemoj baš da se iživljavaš na njemu. Nego polako vozi i ne sve vreme da se vozikaš ;)
Ali ti najbolje znaš kako je kod tebe.

a roki to i je problem :D

Citat: [Modern] Sonny poslato Maj 03, 2011, 00:04:56 PRE PODNE
Da si u italiji bi ti ga reciklirali xD
Kod nas takve probleme rijesavas sa 200-300kn... Murjaci su jeftini danas :D

jbg... drzava krs :D

izgleda da cu morat svog diesisa (kanturu polupanu) upaliti i rokaj braki :D
STRANICA U IZRADI

Citat: Wicked poslato Maj 02, 2011, 23:53:09 POSLE PODNE
htjeo sam pitati jel ko zna jel se na motorijadi (u hrvatskoj) smije voziti skuter bez registracije? znam da se moze bez vozacke sto  radim svakodnevno al ocu se malo vozati sa skuterom jednim a neznam jel se moze bez tablice... ako ko zna 100% neka napise nemojte mi nagadjat pa da popusim kaznu!

mozes ali moras paziti da te ne uhvate ;D

e sazno sam da se smije i moze :D ma mozes i bez motora :D thx na odgovorima :D brzi ste neg na moj-skuter :D
STRANICA U IZRADI