CroGangsters RPG/DM

Započeo [PL]Xx_KiCo_x3, Decembar 14, 2009, 19:16:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

CroGangsters RPG/DM

Kao sto i sam naslov kaze radi se o novootvorenom RPG serveru sa nekim elementima DM-a [Dozvoljeno pucanje, rat u Å¡umi (WAR ZONA)...]

IP: 77.238.218.222:7777
Sutra se mjenja port pa ce biti 77.238.218.222:8031

Server sadrzi 8 legalnih i 5 ilegalnih poslova...Ukratko:

Legalni poslovi:

Detektiv
Odvjetnik
Mehanicar
Cuvar
Vozac busa
Boxac
Diler automobilima
Kamiondzija

Necu ih previse opisivat jer vjerujem da su svima vec dobro poznate!

_______________________________________________________________________________________________________

Ilegalni poslovi:

Kurva
Diler droge
Diler auto
Diler oruzjem
Haker

TakoÄ'er svima dobro znani poslovi!

_______________________________________________________________________________________________________

Legalne organizacije:

Policija
FBI
S.W.A.T.
Bolnicari/Vatrogasci
Gradonacelnik
Novinari
Taxi kompanija
Licenseri

Ilegalne organizacije:

San Fierro Rifa
Yakuza
Ballas
Groove Mafija
Hitmani
Bajkeri
Fighteri
Street Raceri

Cijeli grad je lijepo ureÄ'en, sadrži optilike 47 kuca, sistem hungry, bladder i sociality [ako vam jedna od potreba dodje do 0 umrete, a punite hungry sa /eat i /drivethru, bladder sa /pee a sociality sa /chat ili /kiss ], sadrzi deathmatch dio, tojest war zonu, odaberete team [Rusija il USA] i ratujete igra se do 10  vise o tom na originalnom forumu xD i jos puno toga...

Ostatak mozete vidjeti na serveru!

Svi ste dobrodosli u tijeku su i prijave za gamemastere i jos neke leadere!

IP: 77.238.218.222:7777
Sutra se mjenja port pa ce biti 77.238.218.222:8031
Forum:
www.samp-crogangsters.tk

Vas CroGangsters [RPG/DM] admin team
KiCo aka Kristijan_Belik
Nedac aka Jack_Tom

Perfect Life

Nikad zaboravit: Razor, rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, Doda, N1xYy, Nedac, Ena, Apo LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter, GOCA, Kukac..

L u d i   G r a d DM <3 2008-2012

[CH]grudvo

sve je to super samo mislim da ste za pocetak ubacili puno organizacija i mafija jer nek imate vrh 20 igraca za pocetak neke ce biti prazne :)

Slažem se, puno je bandi... al jbg XD
Mozda neke obrisemo
Perfect Life

Nikad zaboravit: Razor, rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, Doda, N1xYy, Nedac, Ena, Apo LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter, GOCA, Kukac..

ljep opis servera...cini se ok...to je gf edit?

GF Edit, sve ok, samo kakav vam to forum, adovi, free forum, a jao.. zamoli nekog nek ti smf slozi.. ili pa tu imas vec preinstalled smf - www.freehostia.com
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Povoljno radim SMF foruma,design,php sve ;)

Ma ja ti zabadava napravim neki smf forum s dosta dobrim designom, samo mi javi na PM ako zelis

fala fala je gf edit je samo sto sam ga poceo doraÄ'ivat prije 3 mj. xDDDDDD

A ovaj forum je prije bio phpBB obicni pa sam ja tu nes poceo dodavat ovaj radio i ovaj text i ta sranja pa sad na ni na sto ne lici xDDD

Ako ti se da mozes napravit iako mogu i ja sam samo kad nadjem vremena...

Thnx na komentarima... ;D

p.s. Trenutno neradi server jer imamo problema sa hostom svake noci se IP mjenja zbog problema sa providerom :S rijesit ce se valjda
Poslednja Izmena: Decembar 15, 2009, 16:00:35 POSLE PODNE od [CG]KiCo_aka_Kristijan[CG]
Perfect Life

Baff

Citat: [CG]KiCo_aka_Kristijan[CG] poslato Decembar 14, 2009, 19:16:45 POSLE PODNE
Cijeli grad je lijepo ureÄ'en, sadrži optilike 47 kuca, sistem hungry, bladder i sociality [ako vam jedna od potreba dodje do 0 umrete, a punite hungry sa /eat i /drivethru, bladder sa /pee a sociality sa /chat ili /kiss ], sadrzi deathmatch dio, tojest war zonu, odaberete team [Rusija il USA] i ratujete igra se do 10  vise o tom na originalnom forumu xD i jos puno toga...

A.K.A.

http://thesims.ea.com/
http://thesims2.ea.com/
http://www.thesims3.com/  ;D

GL sa serverom ;)

Citat: Baff poslato Decembar 15, 2009, 17:11:34 POSLE PODNE
Citat: [CG]KiCo_aka_Kristijan[CG] poslato Decembar 14, 2009, 19:16:45 POSLE PODNE

??? nisam ovo skuzio ^^
A.K.A.

http://thesims.ea.com/
http://thesims2.ea.com/
http://www.thesims3.com/  ;D

GL sa serverom ;)

hh da kao u sims xDDD

al staces dobro je :P i nisam samo tako napravio npr.

Pisat nemozes u javnosti, tojest nemozes ako si blizu ekog igraca...
Chat i kiss mozes samo kad je neko pored tebe i puni se onda i tebi i njemu xDDD
Perfect Life

aaa.. nisam procitao prije do kraja... a ovo izmedu rusije i USA rat to je sa cod6 xD?

hah da moze bit xDDD aj pravila kazu da moram lockat pa ak neko ima pitanja uvijek postoji pm xD
Perfect Life

Od kad je CH stavila RPG/DM sad svi jbt  :D

Citat: Nicky_Boss poslato Novembar 13, 2010, 10:51:20 PRE PODNE
tako su i mene nasli...nasli moj ip ujutro pokucaju na vrata ja otvorim jbt policajci ja se čudim zasto su došli, oni meni kaze jesi ti Micke_Boss sa san andreasa ja kazem da, morate poči sa nama da vam postavimo neka pitanja, jbt morao sam laggat da necu ic na sudove itd..
Citat: Nik Delgad poslato Jul 27, 2010, 15:25:39 POSLE PODNE
DoÄ'u ti japanci obučeni u nindže i masakriraju te!
:P :P

server im je off lol
CH Gamemode Prekopiran
Download : Http://www.killerjo.net/