Osama Bin Laden ubijen u napadu americkih snaga u pakistanu

Započeo Mario_Martinez, Maj 02, 2011, 10:20:43 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

To je samo jedan jedini clan Alkaide, ali i najvazniji. Alkaidi nista ne moze biti od toga. Ona ce jos ko zna kolko godina nastaviti da terorise.
Ajde,Ajde da divljamo kao stoka da pijemo,crno bele da bodrimo,jer Partizan mi volimo....!!!!

Don't learn to hack. Hack to learn!

Citat: SuRuTk4 poslato Maj 02, 2011, 20:04:12 POSLE PODNE
To je samo jedan jedini clan Alkaide, ali i najvazniji. Alkaidi nista ne moze biti od toga. Ona ce jos ko zna kolko godina nastaviti da terorise.
Da jedan clan Al-Quaide ali NAJVAZNIJI clan.
Oni ce osvetit njegovu smrt KAD-TAD i to su rekli svima.
Prvi je na redu Afganistan (il Pakistan nisam siguran) a onda Amerika.U to sam ubijedjen da ce osvetit njegovu smrt,samo je pitanje vremena.Kao sto su nek irekli postavice nuklearnu bombu i opet izazvat sr*nje.

cristiane

Citat: [AG] mafica .pwn poslato Maj 02, 2011, 19:54:04 POSLE PODNE
Tko je rekao da ga nisu pokopali po "pravilima" muslimana ?
Yoldic ispravno govori,nisu ga pokopali po pravilima,jer su ga bacili u more.Ko god je ubijen ili umro prirodnom smrću,mora se ispoÅ¡tovati,ne zavisno od toga da li je on nevjernik ili vjernik,musliman il hrišćanin.Islam prihvata samo sahrane,tako da je ovo uraÄ'eno protiv Islama.

Ne poÅ¡tuju tuÄ'e vere,užas,čista provokacija.

Nego sad me nervira,ubili lika i pustili neku emisiju da tumače smrt,pomerili mi seriju sad u 21h.  :(

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Citat: Koksildo poslato Maj 02, 2011, 20:07:45 POSLE PODNE
Yoldic ispravno govori,nisu ga pokopali po pravilima,jer su ga bacili u more.Ko god je ubijen ili umro prirodnom smrću,mora se ispoÅ¡tovati,ne zavisno od toga da li je on nevjernik ili vjernik,musliman il hrišćanin.Islam prihvata samo sahrane,tako da je ovo uraÄ'eno protiv Islama.
Pa gle ja sam gledao puno toga danas na TV-u i trazio po Internetu.Svagdje govore da je pokopan po "pravilima" i obrediam muslimana, samo ga nisu pokopali u zemlju nego su ga bacili u more kako njegov grob ne bi postao novo mjesto hodocasca.
Mozda su Amerikanci pogrijesili sto su to uradili, a ja se slazem da jesu, i zbog toga ce i bit 3. svjetski rat.Ne pricaju svi o 3. svjetskom ratu u 2011. ili 2012. godini ;)

Citat: [AG] mafica .pwn poslato Maj 02, 2011, 19:58:32 POSLE PODNE
Mogu vam reci da je Balkan siguran od nuklearne bombe.
Razlog - ?
Razlog je taj da je Al-Quaidi u cilju da kad aktiviraju neku bombu ili posalju nekog samoubicu negdje da ubiju sto vise ljudi i da bude sto veci broj zrtava.Sami znate da na Balkanu (msm na Srbiju,Bosnu i Hercegovinu,Crnu Gotu,Hrvatsku,Sloveniju i sl.) zivi mal broj stanovnista,a o prosjecnoj gustoci naseljenosti ne treba ni pricat.Znaci njima nije u cilju stavit bombu negdje ovdije da bi nas ugrozili.Ako je istinita ta prica da je nuklearna bomba postavljena negjde u Europi onda predpostavljam da je to u blizni Engleske (Londona),Francuske (Pariza),Spanjolske (Madrida) i vecih gradova gdje jse nalazi veci broj stanovnistva.

Kak si tak naivan mal broj stanovnistva pa zar mislis da oni bacaju atomske bombe oni ubijaju s Bombasima samoubicama i zadovoljavaju sa 10-inama ubijenih njima je cilj da se zna ko su oni i da ih se svi boje... I ak se bude desavalo na Balkannu desit ce se prvo u Bosni zbog Vehabija koje su dosle tokom rata u Bosnu da je brane, a znas da je Al-Qaida slala svoje vojne snage u spasavanju Bosne koje i dan danas borave u BiH zbog propale vlasti u BiH koji neznaju da ustanu i kazu ajmo ljudi naprijed nego znas kazu  eee Bosanci vole taj rikverc ma koji ce q nama Evropa
Poslednja Izmena: Maj 02, 2011, 20:26:26 POSLE PODNE od Yoldic

RESPECT za skriptera  AHMED_SCUTRAS-a[[YUnitedBalkanRP]]

Pošto je Bin Laden ubijen u akciji američkih vojnika u Pakistanu, zvaničnici SAD izjavili su da će telo biti sahranjeno u skladu s muslimanskom tradicijom i praksom.

Muslimanska tradicija nalaže da se telo sahrani u narednih 24 sata od trenutka smrti, rekao je američki zvaničnik koji je želeo da ostane anoniman, i dodao da je bilo teško pronaći zemlju koja bi prihvatila posmrtne ostatke Osame bin Ladena zbog čega su SAD odlučile da ga sahrane u moru.

Zvaničnik nije rekao lokaciju gde je Bin Ladenovo telo spušteno u more.

Citat: [ED] Williams poslato Maj 02, 2011, 20:15:50 POSLE PODNE
E neka su ga.
glup komentar.Ako nemas nist apametno rec radje suti ;)
Citat: Dario_Choki poslato Maj 02, 2011, 20:14:26 POSLE PODNE

Pošto je Bin Laden ubijen u akciji američkih vojnika u Pakistanu, zvaničnici SAD izjavili su da će telo biti sahranjeno u skladu s muslimanskom tradicijom i praksom.

Muslimanska tradicija nalaže da se telo sahrani u narednih 24 sata od trenutka smrti, rekao je američki zvaničnik koji je želeo da ostane anoniman, i dodao da je bilo teško pronaći zemlju koja bi prihvatila posmrtne ostatke Osame bin Ladena zbog čega su SAD odlučile da ga sahrane u moru.

Pa gle to sam sluso na Novoj TV i sve je tako kako si napisao.Uostalom nitko nije htio njegove ostatke!

Pricao sam s ocem o tom i pitao sam ga dali ima kod nas ti terorista.Rekao mi je da su prije 2 godine nadjeni na nekoj planini u blizini Konjica (BiH) i da gore se spremaju tj. "Treniraju" izvode svoje akcije i sl.

cristiane

Citat: [AG] mafica .pwn poslato Maj 02, 2011, 20:11:07 POSLE PODNE
Pa gle ja sam gledao puno toga danas na TV-u i trazio po Internetu.Svagdje govore da je pokopan po "pravilima" i obrediam muslimana, samo ga nisu pokopali u zemlju nego su ga bacili u more kako njegov grob ne bi postao novo mjesto hodocasca.
Valjda poznajem svoju vjeru i znam koja su Islamska pravila,a i ti ako si hrišćanin trebao bi znati da bacanjem leša u more nije nikakvo vjersko pravilo.

Mozda su Amerikanci pogrijesili sto su to uradili, a ja se slazem da jesu, i zbog toga ce i bit 3. svjetski rat.Ne pricaju svi o 3. svjetskom ratu u 2011. ili 2012. godini ;)
Zbog toga sigurno neće biti 3 sv. rat,samo može izbiti rat izmeÄ'u Amerike i Al-Qaide.

Citat: Dario_Choki poslato Maj 02, 2011, 20:14:26 POSLE PODNE

Mogu mediji pisati šta hoće.Ne vidim razlog zašto je teško pronaći zemlju koja bi ga sahranila.Prva zemlja koja bi mu primila tijelo jest Pakistan.To što SAD provodi neku svoju politiku to je druga stvar i to što im mnogi vjeruju to je njihov problem.

Citat: Koksildo poslato Maj 02, 2011, 20:24:24 POSLE PODNE
Zbog toga sigurno neće biti 3 sv. rat,samo može izbiti rat izmeÄ'u Amerike i Al-Qaide.
Pa gle.Ok je sve to da ratuje Amerika protiv AL-Qaide ali sve bi to bilo super da se nece umjesta Turska.Vidio sam da su se i oni umješali u zadnje vrijeme i isto brane Al-Qaidu i Bin Ladena.Tako ce se umjesat Turska,msm da ni Engleska nece sjedit skrsteni ruku.A Rusija isto tako. ;)

neki se tu prave pametni a ispadaju [cenzura]
......
Za sve ljubitelje Photoshopa,Dizajna,..Znate radit u Photoshopu,Potrebna vam je pomoc...Posjeti te nas....

Correlli

Citat: [AG] mafica .pwn poslato Maj 02, 2011, 20:21:44 POSLE PODNE
Pricao sam s ocem o tom i pitao sam ga dali ima kod nas ti terorista.Rekao mi je da su prije 2 godine nadjeni na nekoj planini u blizini Konjica (BiH) i da gore se spremaju tj. "Treniraju" izvode svoje akcije i sl.

Bosna se puni vehabijama koji će je na kraju i uništiti. Nova doba terorizma na našem tlu.

ma za 7 dana ima da explodira cela bela kuca pazite sta vam kazem posle Ladenove smrti videcete :)
Mislim ja to nebi zeleo ali vecina posumlja on ima sigurno puno dece sto terorisu narod i sve zivo..
http://www.youtube.com/loscitysamp
www.los-samp.info
JOIN US :)

Citat: [CGC] korda poslato Maj 16, 2011, 22:38:30 POSLE PODNE
srat cu ja kolko ocu nes mi ti rec brate pa cekaj da pocnemo s radom sabit cemo vas , imate taj jebeni samp server i nista vise mi imamo cs cod i ko zna sta cemo jos otvorit imam svoj hosting reklamu u pcplayu sponzora, radio, tv, web stranice i portale sve imamo a da ti nepricam sta jos planiramo zato oladi vi ste nama ukrali whisperza on je bio u isto vrijeme i kod nas i kod vas meni to nije smetalo bmk , ali ste mu vi 10000% zaprijetili da mora bit samo kod vas
Hahahah covek reko da ima reklamu za svoj samp server na tv i radiu NHAHAHAHHAHA