Osama Bin Laden ubijen u napadu americkih snaga u pakistanu

Započeo Mario_Martinez, Maj 02, 2011, 10:20:43 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Ev nisam se htio dosad javljat u ovu temu,prvo sam pokupio informacija pa cu sad rec nesto da ne ispadnem glup :D

Drago mi je sto je ubijen i ja bi ga prvi ubio da sam ga vidio.On je pobio tisuce i tisuce nevinih momaka,zena pa cak i djece.On nije normalan.Samo ne znam koje su to budale koje same idu tamo njemu kako bi mu bili na usluzi i kako bi mogli ubit nekoliko tisuca ljudi.
Al na ovom se nece zavrsit kako su i rekli oni koji su ostali iza njega.Oni ce osvetit njegovu smrt kad-tad jer su to budale bez mozga i svega.Njima je najbolje kad je rat,kad se ubija i kad se krv proliva.Vec je postavljena jedna automska bomba u Europi,ne zna se lokacija ni nista o tome zna se samo da je postavljena.
Ako Bog da bice sve uredu,mada cisto sumnjam.
Da i Amerikanci nisu trebali tako postupat kad su culi za njegovu smrt.Odma su izisli na ulice i slavili.Malo je cudno sto neko slavi neciju smrt,ali nazalost je tako.I meni je drago sto su ga ubili ali ipak ne bi iso na ulicu da to izkazem.
Na ovom se nece zavrsit siguran sam.

Citat: Mario Velickovski poslato Maj 02, 2011, 16:25:04 POSLE PODNE
Citat: [AG] mafica .pwn poslato Maj 02, 2011, 16:21:46 POSLE PODNE
Citat: Mario Velickovski poslato Maj 02, 2011, 16:20:19 POSLE PODNE
http://www.novosti24.net/page.php?code=1321180482&novost=7&naslov=Hakirao%20stranicu%20banke
Sta ti s tim planiras bgt ?
Mi ovdije raspravljamo o pravom dogadjaju a ti tu neke [cenzura]e fore koje su bile in prije 5 godina :S

ccc izvinite, bratmi je malo gluр pa postirao [cenzura]osti
Ovakve najvise mrzim kad nesto skrive i pogresno naprave kazu provaljen im acc ili im brat kriv :S

Smiješni ste ;) Kao prvo, Bin Laden prema izjavi Obame ukopan po islamskim propisima?! Za one koji ne znaju, po islamskim propisima tijelo se mora prvo očistiti (gasuljenje), poslije toga, mora mu se klanjati dženaza (slično sahrani) i po mogućnosti proučiti par dovi (molitvi). A na kraju izjava, da je "ukopan" negdje u moru, tj. da je bačen u more?! Ovo je samo još jedna velika laž Amerika, tj. Obame kako bi mu ostao mandat još 4 godine. Naravno, tu vijest [cenzura]i i zatucani Amerikanci su odma prihvatili. Iskreno, šta oni misle da su sada postigli ako su ga ubili? Ništa! Samo još veću nevolju sebi napravili, kako Amerikanci tako i Zapadna Evropa, nije jedan Bin Laden, ima njih dosta, a sada su samo izazvali još veću ljutnju. Ko da su sada uništili terorizam, hahaha :D Bin Laden je američki igrač, isto tako ko što WTC nije uništen od strane "arapskog svijeta" tako i ovo je apsolutna laž. I eto i da nije laž, upali su u samo još veću nevolju...
Poslednja Izmena: Maj 02, 2011, 16:28:00 POSLE PODNE od [AG] Michael

Citat: [AG] Michael poslato Maj 02, 2011, 16:26:31 POSLE PODNE
Smiješni ste ;) Kao prvo, Bin Laden prema izjavi Obame ukopan po islamskim propisima?! Za one koji ne znaju, po islamskim propisima tijelo se mora prvo očistiti (gasuljenje), poslije toga, mora mu se klanjati dženaza (slično sahrani) i po mogućnosti proučiti par dovi (molitvi). A na kraju izjava, da je "ukopan" negdje u moru, tj. da je bačen u more?! Ovo je samo još jedna velika laž Amerika, tj. Obame kako bi mu ostao mandat još 4 godine. Naravno, tu vijest [cenzura]i i zatucani Amerikanci su odma prihvatili. Iskreno, šta oni misle da su sada postigli ako su ga ubili? Ništa! Samo još veću nevolju sebi napravili, kako Amerikanci tako i Zapadna Evropa, nije jedan Bin Laden, ima njih dosta, a sada su samo izazvali još veću ljutnju. Ko da su sada uništili terorizam, hahaha :D Bin Laden je američki igrač, isto tako ko što WTC nije uništen od strane "arapskog svijeta" tako i ovo je apsolutna laž.
Pa gle on ne bi bas mogo tako lagat bgt.
Jesi ti gledao snimke kako se to odvilo,njegove sobe,kampa i sl. ?
Ocito nisi u 15:00 na Novoj TV pratio Izvanredne Vijesti gdje snimaju njegovu sobu,krv njegova kad su ga ubili,tablete,zidine 6m visoke i sl.

poznaticovik

Citat: [AG] Michael poslato Maj 02, 2011, 16:26:31 POSLE PODNE
Smiješni ste ;) Kao prvo, Bin Laden prema izjavi Obame ukopan po islamskim propisima?! Za one koji ne znaju, po islamskim propisima tijelo se mora prvo očistiti (gasuljenje), poslije toga, mora mu se klanjati dženaza (slično sahrani) i po mogućnosti proučiti par dovi (molitvi). A na kraju izjava, da je "ukopan" negdje u moru, tj. da je bačen u more?! Ovo je samo još jedna velika laž Amerika, tj. Obame kako bi mu ostao mandat još 4 godine. Naravno, tu vijest [cenzura]i i zatucani Amerikanci su odma prihvatili. Iskreno, šta oni misle da su sada postigli ako su ga ubili? Ništa! Samo još veću nevolju sebi napravili, kako Amerikanci tako i Zapadna Evropa, nije jedan Bin Laden, ima njih dosta, a sada su samo izazvali još veću ljutnju. Ko da su sada uništili terorizam, hahaha :D Bin Laden je američki igrač, isto tako ko što WTC nije uništen od strane "arapskog svijeta" tako i ovo je apsolutna laž. I eto i da nije laž, upali su u samo još veću nevolju...

Sa ovime se u potpunosti slažem , ja se kladim da WTC nije srušila Al Qaida već amerikanci , jer oni nisu smijeli napadati njih dok nisu imali dobrog razloga , tako da su fino amerikanci srušili WTC (barem po meni) i njih nevine napali.

A slušaj, gledao sam ja na njemačkoj televiziji sve to. Misliš da nije moguće da su jednostavno ubili nekog drugog, ako su nekog ubili. Ili da su npr. sve to "namjestili" sa tim zidinama, ko da je to teško? Trebaš pogledati film o tome kako su amerikanci sami sebi srušili WTC, pa bi vidio kako su to oni smišjeno radili. Amerikanci su velika govna današnjice, a narod im je još zatucaniji. Čuj slave na ulicama Washingtona što su ga ubili, hmm?

Sumljivo je to 2001 su srusili WTC (World trade center) a 2011 ubijen Osama Bin Laden (10godina)
Test DNK je reko da je mrtav
ja mislim da je mrtav DNK je potvrdio Brack Obama je reko da mrtav ima puno i zasto su ljudi izasli na ulice imas dosta dokaza da je bin laden mrtav
Mario_Balukcic

Citat: [AG]>>R15KY<< poslato Maj 02, 2011, 13:39:48 POSLE PODNE
Ae sad svi vi pametni koji tvrdite da je slika FAKE.... Kao prvo...slika nije objavljena od strane americkih snaga, nego od nekog balavca koji se malo igrao PSom...Shvatate li vi da to uopste nije zvanicna slika ?
AE MALO MOLIM VAS RASPITAJTE SE PRIJE NEGO STO POCNETE PRICATI [cenzura]OSTI ;)
i da..da li vi stvarno mislite da bi vi prepoznali montazu americkih sluzbi ? Da li vi mislite da su oni toliki amateri u montazi ?...De bamalo se zapitajte, i shvatite da za americku obavjestajnu sluzbu rade najbolji od najboljih, i da nikad ne bi objavili onakvu sliku lol...

eto toliko od mene ;)...

De samo svi vi koji nesto pricate kako je slika FAKE samo procitajte ovaj moj post i ne provaljujte se vise moim vas....

GDJE STE VI VIDILI SLUZBENU SLIKU MRTVOG OSAME BIN LADENA ?

Ae pls ne provaljujte se vise ;)
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...

Correlli

Citat: Mario_Martinez poslato Maj 02, 2011, 17:51:46 POSLE PODNE
Sumljivo je to 2001 su srusili WTC (World trade center) a 2011 ubijen Osama Bin Laden (10godina)
Da, broj 10 je stvarno sumljiv, nemaš kaj.

Citat: [AG]>>R15KY<< poslato Maj 02, 2011, 17:52:36 POSLE PODNE
De samo svi vi koji nesto pricate kako je slika FAKE samo procitajte ovaj moj post i ne provaljujte se vise moim vas....

Em, znaš li ti uopće kaj znači riječ "fake"?

Citat: Correlli poslato Maj 02, 2011, 18:01:37 POSLE PODNE
Citat: Mario_Martinez poslato Maj 02, 2011, 17:51:46 POSLE PODNE
Da, broj 10 je stvarno sumljiv, nemaš kaj.

Em, znaš li ti uopće kaj znači riječ "fake"?

FAKE prevara ? ...ne kontam te sta oces rec ? xD

EDIT: Mislio sam na FAKE koji je objavila obavjestajna sluzba xD..... (ako si na to mislio)
Poslednja Izmena: Maj 02, 2011, 18:07:04 POSLE PODNE od [AG]>>R15KY<<
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...

Correlli

Citat: [AG]>>R15KY<< poslato Maj 02, 2011, 18:05:28 POSLE PODNE
FAKE prevara ? ...ne kontam te sta oces rec ? xD
Prozivaš ljude koji govore da je slika "fake" i govoriš da se provaljuju, a u isto vrijeme govoriš da ne postoji službena slika mrtvog Osame, ne znam koji je tvoj cilj?

EDIT: Mislio sam na FAKE koji je objavila obavjestajna sluzba xD..... (ako si na to mislio)
Vjerujem da onu sliku nije objavila CIA, niti jedna druga obavještajna služba. Mislim da njihovu prevaru nebi tek tako prepoznali.
Poslednja Izmena: Maj 02, 2011, 18:10:39 POSLE PODNE od Correlli